Aplikací pro Android existuje nepřeberné množství, najdeme mezi nimi i spoustu kvalitních titulů od českých a slovenských autorů. V tomto videu naleznete tipy na zajímavé programy, které by ve vašich telefonech s Androidem rozhodně neměly chybět. A pokud máte doporučení na další aplikace a hry od českých a slovenských programátorů, můžete se o ně podělit v diskuzi.
[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=MX20Jw3qNwM[/youtube]
Video vyšlo na blogu Dotekománie, kde naleznete odkazy na jednotlivé aplikace.
Aplikace pro Android: Speciál s CZ a SK programy (video)
Určitě za zmínku stojí aplikace PUBTRAN
Pokud byla již v nějakém předešlém díle, tak se omlouvám, ale nezkoukl jsem všechny.
Jedná se vyhledávač spojení, ať už MHD nebo celostátních linek (vlaky, autobusy). Aplikace je jednoduchá a přesná.
Nejvíce se mi líbí intuitivní odhadování hledaného spojení. Spolupracuje s polohou za pomoci informací od GSM buněk a nabízí tak nejbližší startovní zastávku na místo kam často jezdíte. Pokud jste si vyhledali spoj třeba do práce ze zastávky A na zastávku B a chcete si najít spojení odpoledne na cestu domů, aplikace po zjištění polohy automaticky nabídne vyhledat trasu z B na A. Tím pádem na dvě kliknutí vyběhne seznam odjezdů z vybrané zastávky. (První kliknutí je zapnutí aplikace
). Používám ji denně, a u vlakových spojení mi přijde, že píše čas zpoždění dokonce přesněji než IDOS.
Code: Select all
https://market.android.com/details?id=cz.fhejl.pubtran&feature=search_resultJedná se vyhledávač spojení, ať už MHD nebo celostátních linek (vlaky, autobusy). Aplikace je jednoduchá a přesná.
Nejvíce se mi líbí intuitivní odhadování hledaného spojení. Spolupracuje s polohou za pomoci informací od GSM buněk a nabízí tak nejbližší startovní zastávku na místo kam často jezdíte. Pokud jste si vyhledali spoj třeba do práce ze zastávky A na zastávku B a chcete si najít spojení odpoledne na cestu domů, aplikace po zjištění polohy automaticky nabídne vyhledat trasu z B na A. Tím pádem na dvě kliknutí vyběhne seznam odjezdů z vybrané zastávky. (První kliknutí je zapnutí aplikace
-
perseus
- nováček

- Zařízení: Sony Ericsson Vivaz, Samsung Galaxy S
PubTran je dosti známá a při menším předvýzkumu ji každý jmenoval. Proto jsme ji nezařadili.