Moje umiestnenie

Téma věnované výkonnému komunikátoru HTC Desire HD se systémem Android
Odpovědět
Picos
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: ned bře 20, 2011 17:50
Zařízení: HTC Desire HD

Moje umiestnenie

Příspěvek od Picos »

Nedávno mi odišla pamäťová karta, tak som ju vymenil. Odvtedy mi DHD neukazuje moje umiestnenie. Už som aplikáciu Locations preinštaloval ale stále po chvíli vypíše "údaje mapy nie sú k dispozícii". Vie niekto, čo treba spraviť, aby to znova fungovalo ? Doma som neustále na wifi, v nastaveniach mám zafajknuté určovanie polohy podľa GPS a aj zo siete, proste tak ako to bolo predtým, keď to fungovalo. Mám nainštalovaný Sygic mobile maps 10. Vďaka.
Uživatelský avatar
Pistolník
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Příspěvky: 308
Registrován: pát úno 27, 2009 12:34
Zařízení: HTC Desire HD
Bydliště: Brno

Re: Moje umiestnenie

Příspěvek od Pistolník »

Pleteš tady více věcí dohromady. Neukazuje ti to tvé umístění, ale v jakém programu. Zmiňuješ jednak Locations a jednak SMM 10, které spolu nemají absolutně nic společného. Pokud máš jinou kartu, tak ti SMM 10 samozřejmě nepojede - navigace je vázána na číslo karty. S ukazovanim polohy v Locations karta nemá nic společného. Pouze si stáhni znovu mapy. Jestli na kartě nejsou, tak tě k tomu aplikace sama vybídne.
Picos
nováček
nováček
Příspěvky: 16
Registrován: ned bře 20, 2011 17:50
Zařízení: HTC Desire HD

Moje umiestnenie

Příspěvek od Picos »

To, ze mam nainstalovany SMM 10 som uvadzal len pre uplnost. No "moje umiestnenie", teda jedna z ploch mobilu mi vypisuje, ze nie su k dispozicii mapy. Ak tuknem priamo na tuto plochu, tak ma to hodi niekam do sveta a popis je cinsky. Dam aktualizovat moje umiestnenie na mape a potom sa to upravi a na mape som spravne. Ale akonahle idem na to od zaciatku, tak zase to iste. Myslim, ze je to prepojene s aplikaciou Locations. Tu som preinstaloval dva krat a ziadna zmena. Kde si ma tato aplikacia pytat nainstalovanie map ? Ak na ploche "moje umiestnenie" tuknem vlavo dole na aktualizaciu, tak na sekundu tam naskoci moja skutocna poloha, teda v spodnom riadku. Diki za pomoc.

Už som na to prišiel. V aplikácii Locations som si stiahol mapy. Ďakujem za radu. Nepredpokladal som, že mapy boli na pôvodnej SD karte.
Odpovědět

Zpět na „HTC Desire HD“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů