Dialer
-
Radek Jahoda
- smartguru

- Zařízení: Lumia 950
Dialer
Po zkoušení různých variant jsem zjistil že sháním kombinaci Dialer One a Rocketdial Pro.
Na Dialeru One mi vadí že nezobrazuje skupiny. Na RocketDialu že nemá pro každý tab vlastního zástupce jako Dialer One.
Neznáte teda nějaký dialer který by uměl T9, český znaky, zobrazoval skupiny a měl pro každý tab vlastního zástupce?
Na Dialeru One mi vadí že nezobrazuje skupiny. Na RocketDialu že nemá pro každý tab vlastního zástupce jako Dialer One.
Neznáte teda nějaký dialer který by uměl T9, český znaky, zobrazoval skupiny a měl pro každý tab vlastního zástupce?
-
mike-biker
- moderátor

- Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Dialer
Taky jsem nepochopil, proč je na Marketu hafo podobných a napůl funkčních, ale pořádná jako na HTC ne. Tam mi přijde, že jsou všichni jakoby ve stínu Windows Mobile a nic nového na obzoru.
Dialer
přesně...bohužel nechápu hlavně android...udělal poměrně dobrej dialer, ale bez T9 :(
-- doplnění předchozího příspěvku (stř bře 02, 2011 19:08) --
tak dneska jsem měl v ruce HTC Desire s androidem a bohužel musím jen smutně slintat...mooooc pěknej dialer...bohužel je to součást room tak máme asi smolíka
-- doplnění předchozího příspěvku (stř bře 02, 2011 19:08) --
tak dneska jsem měl v ruce HTC Desire s androidem a bohužel musím jen smutně slintat...mooooc pěknej dialer...bohužel je to součást room tak máme asi smolíka
-
Radek Jahoda
- smartguru

Dialer
Nakonec jsem byl v podstatě donucen přejít zpátky na romku s Sense. Pro přehlednost a funkčnost dialeru.
A tak nějak zjišťuju že Sense je vlastně opravdu dobrý. Teda Sense 2.0 z HD romky.
A tak nějak zjišťuju že Sense je vlastně opravdu dobrý. Teda Sense 2.0 z HD romky.
-
Radek Jahoda
- smartguru

Dialer
A navíc to neumí skupiny.
-
Bobanovicz
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
Re: Dialer
Zkousel jsi TouchPal Dialer? Ma tlacitka skoro do pulky displeje a umi vyhledavat s diakritikou.
V popisu ma i "Contact group filter".
V popisu ma i "Contact group filter".
-
Bobanovicz
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
Re: Dialer
Ano je pouze v portrait, ale to u telefonovani ja vitam.