Problém se Sky Drive
-
jos24
- přispěvatel

- Zařízení: HTC HD7
Problém se Sky Drive
prestal mi fungovat uploading fotografii na SD i na Facebook, niekde som sa docital, ze to nejak obmedzuju na mesacnu kvotu a tak som cakal na februar a stale nic...islo to a uz to nejde rad by som vedel co som posr.. v nastveni ci co, vdaka za pripadne rady
-
jos24
- přispěvatel

Problém se Sky Drive
http://smartmania.cz/forum/viewtopic.php?f=154&t=22973" onclick="window.open(this.href);return false;
...mne to taktiez prestalo uploadovat na SkyDrive / ale ani na Facebook sa mi neda
edit by admin: Obě témata jsem sloučil do jednoho, ať tu není nepořádek.
...mne to taktiez prestalo uploadovat na SkyDrive / ale ani na Facebook sa mi neda
edit by admin: Obě témata jsem sloučil do jednoho, ať tu není nepořádek.
-
jos24
- přispěvatel

Problém se Sky Drive
...ako a kde si to skusal odomknut a aky kluc?
-
jos24
- přispěvatel

Problém se Sky Drive
...mne to stale vypisuje: We can t upload pictures right now.Try again later.
...setting- email&accounts-windows Live= mal som tam ze nie je pripojeny, dal som ho pripojit, teraz je ale stale sa neda aploadovat ani na skydrive ani na facebook - neviem kde moze byt chyba pls o radu
...setting- email&accounts-windows Live= mal som tam ze nie je pripojeny, dal som ho pripojit, teraz je ale stale sa neda aploadovat ani na skydrive ani na facebook - neviem kde moze byt chyba pls o radu
-
jos24
- přispěvatel

Problém se Sky Drive
thx, nevadi budem este skusat
Problém se Sky Drive
microsoft kontroluje obsah dát, kt. si tam zálohujete, že im vadila tá deva? 
-
jos24
- přispěvatel

Problém se Sky Drive
...ja tam nemam nic "zavadneho" a nejde mi to stale, ale asi ja som niekde urobil chybu (v nastaveni?) a neviem prist na to kde, a ziadna sprava ci link mi neprisiel...
-
jos24
- přispěvatel

Problém se Sky Drive
jos24 wrote:...mne to stale vypisuje: We can t upload pictures right now.Try again later.
...uz som v koncoch, vyskusal som vselico, snad aj vsetko / stale nie a nie upload na skydrive ani na facebook, stale to vypisuje to iste, chcel by som este skusit hard reset, ale zas mam problem ako zalohovat kontakty, pise sa tu o outlooku ale ako ich tam dostanem?
-- doplnění předchozího příspěvku (pon úno 14, 2011 9:49) --
...problem vyrieseny - hard reset telefonu (HTC HD7) a pred tym vytvorenie noveho ID windows live a zune (vsetko lokalizacia US vratane PC) - zobrazuje moje galerie facebook, windows live, a v pohode uploaduje tak do WL i Facebook a v Zune zobrazuje aj market aj social