Samovolně skrolující display
-
streki
- přispěvatel

- Zařízení: HTC EVO 3D, 2.3.4, 16GB Kingston class 10
Vše se týká problémů s touch padem umístěným pod displayem tohoto mobilu. Tento problém možná spíše vada se projevuje samovolným skrolováním displaye. Původně jsem tomuto nevěnoval moc pozornosti, ale pokud chci používat navigaci a je slunešní den, tak je to skoro nemožné. Používám Sygic a tam dotek na touchpad znamená zachycení mapy a její posun dle směru doteku. Bohužel pokud toto provede onen zřejmě sluneční zablesk, obraz navigace odroluje a navigace je nepoužitelná. to samé se děje i v homescreenu. Nemáte někdo podobný problém?
-
Misterio
Nevim jestli je to stejne co u Tebe, ale mam problem obcas takovej, ze pisu sms pres hardwarovou klavesnici a sam se mi scrollne obraz na starsi sms a me v tu chvili nejdou psat alternativni znaky [fn + neco]. Setkal Jste se nekdo s tim? Existuje na to nejake reseni? Btw, mam pocit, ze se nedotykam niceho, co by to zpusobovalo.
Re: Samovolně skrolující display
Toto chovani u sveho pristroje nepozoruji. Co se tyce paprsku svetla, tak s temi jsem neexperimentoval 
-
streki
- přispěvatel

No jde o to kde jej používáte. Pokud jej člověk má v kapse či pouzdru, tak na problém nenarazí. Ja mám mobil dost často na středové konzoli v autě a mám povoleno trvalé zapnutí displaye při dobíjení. A díky tomu jsem na problém narazil poprvé, kdy mi display na homesreenu začal sám od sebe rolovat zleva doprava a zpět. Teď když používám i navigaci tak se problém projevuje častěji a bohužel více citelně. Tedy když je slunný den. Jasně možné řešení je přelepení toho light padu, ale to je děsné opičárna.
-
Radek Hübl
- smartstar

- Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
Tento problem mam take, stava se ale velice nepravidelne...Misterio wrote:Nevim jestli je to stejne co u Tebe, ale mam problem obcas takovej, ze pisu sms pres hardwarovou klavesnici a sam se mi scrollne obraz na starsi sms a me v tu chvili nejdou psat alternativni znaky [fn + neco]. Setkal Jste se nekdo s tim? Existuje na to nejake reseni? Btw, mam pocit, ze se nedotykam niceho, co by to zpusobovalo.
Co se týče skrolování displeje při psaní sms, jedná se o celkem známý problém (aspoň na zahraničních fórech). Osobně jsem to vyřešil nahrazením standardní sms aplikace za Handcent SMS, se kterou jsem velice spokojen. K té standardní už bych se stejně nevrátil, takže pro mě je problém vyřešen.
-
streki
- přispěvatel

Tdy mate zminovany problem jak jsem jej zaznamenal.
http://www.youtube.com/watch?v=wGJXrLTFujA" onclick="window.open(this.href);return false;
http://www.youtube.com/watch?v=wGJXrLTFujA" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Martin Kvaiser
- nováček

- Zařízení: SE W960i, SE E10i, HTC Vision
Ano stával se pravidelně na jednom místě v zaměstnání (pak se přesunulo umisteni porady) ale nic hrozného. Prostě jako kdybych prstem odsouval plochu do stran (nademnou umělé zářivky). V autě to musí být nepříjemné.
na mojom zedku som to zatial nespozoroval ale ked som mal samsung i 780 ktory mal podobne rieseny trackpad na slnku som mal s tym dost problem jednoducho si robil co chcel neviem ci toto riesenie je prave najlepise urcite by sa tam zmestil aj d-pad ale to by sme zas frflali ze je maly
-
streki
- přispěvatel

Ofiko reseni me napsali ze supportu, ze mam pouzit izolepu. To uz jsem, ale mel. Protoze jinak je to v autodrzaku nepouzitelne. Bohuzel dpad nelze vypnout. Kalibraci take nema. Asi to navrhovali v uplny tme a testy se stim take za svetla nedelaly. Ted me izolepa spadla a nez dam novou tak je to v aute des. Porad to skroluje jak chce. Navigace je nepouzitelna. Jedina vec co me vazne na Zku vadi.
a nebolo by vhodnejsie ten touchpad zafarbit nejakou liehovou fixou mozno by to pomohlo a bude to krajsie ako izolepa
alebo to prelepit foliou
-
streki
- přispěvatel

Take mozna vec, ale pak uz bych to asi neprodal. 
já svůj HTC Desire poslal na reklamaci(dnes je tomu měsíc), koupen od o2 a počád ho nemám zpět. Problém byl s psaním sms, prostě telefon psal sám nesmyslné znaky a scrolloval dolů. Jsem zvědav na jejich resumé.
-
streki
- přispěvatel

Ja jsem zatim na reklamaci neposilal. Jen jsem psal do htc na ceskou podporu kde me pan sdelil, ze je to "vlastnost". Ale poslu to tam v navodu jsem nic o tehle "vlastnosti" nenasel.
tak mi dnes můj Desire vrátili, v květnu byl na měsíční reklamaci (vyměnili základovku)a mobil začal scrollovat, přes léto jsem neměl čas na to se s tím nějak otravovat a když mi ho teď opravili, na reklamačním listu mám napsáno, že vyměnili, LCD, obvody a základní desku, takže jsem dostal pomalu nový telefon...zkus to, dokud máš tedy možnost reklamace 
P.S. zatím vše chodí jak má.
P.S. zatím vše chodí jak má.