Page 1 of 1

Ikony stavové oblasti - překrývání

Posted: Fri Nov 26, 2010 21:08
by Lajka
Zdravím, mám HTC teprve dva dny, takže v tom ještě nejsem zběhlá.. nicméně, mám jeden problém.
Ve stavové liště, jak jsou ikonky signálu, baterky atd. se mi dvě překrývají a nemužu přijít na to, jak to 'opravit'. Podobný problém jsem našla na FB na fan stránce, ale jako řešení doporučují Soft reset (to jsem zkoušela) a Hard reset (to se mi vážně dělat nechce, snad radši přežiju překryté ikonky)
foto zde:

http://www.facebook.com/?ref=home#!/pho ... 2630043585" onclick="window.open(this.href);return false;

ps. - myslím, že problém je to, že (ted to napíšu jako laik, protože to líp asi nepujde) první den, když jsem přístroj měla mi po nepoužívání samozřejmě ztmavl display a když jsem ho chtěla odemknout, tak se objevila hláška
DIGITÁLNÍ HODINY
ANALOGOVÉ HODINY
klepla jsem omylem na ANALOGOVÉ a od té doby je tam to 'kolečko'. Jneže si prostě nemůžu vzpomenout, jak se mi podařilo se na tuto volbu dostat..
díky vám za každou radu,
Lajka

Ikony stavové oblasti - překrývání

Posted: Sat Nov 27, 2010 10:26
by andy_v
Ta ikona jsou právě zobrazené analogové hodiny na WM6.1 poklepáním na hodíny šla vyvolat tato funkce, ale na W6.5 to nejde.Zkouším prolézat všechny nastavení, kde by se to dalo přepnout-zatím nic, ale snad na to příjdu a dám vědět!

-- doplnění předchozího příspěvku (sob lis 27, 2010 14:19) --

Takže už to mám!postup:zmáčkni power tlačítko rozsvítí se ti display, který je stále zamčení.Ty ťapni a drž ikonu s hodinama v pravo nahoře.Rozjede se nabídka anolog/digitál zvol digitál a je to !!!!

Ikony stavové oblasti - překrývání

Posted: Sat Nov 27, 2010 16:17
by Lajka
FUNGUJE!! Díky moc :-)