Page 1 of 1

Změna jazyku telefonu

Posted: Fri Jun 25, 2010 20:25
by Ice_Mann
Takže ještě jedna otázečka
Jakým způsobem jde změnit jazyk v Omnii? přišel mi telefon v němčině a to není nějak moje parketa.Musí se přeinstalovat ROM? nebo jde nějak doinstalovat jazykový balíček?

díky za info

Změna jazyku telefonu

Posted: Sun Jun 27, 2010 20:49
by Ruslan Botsyurko
V systému se dá změnit jazyk jen částečně v 'Regional settings', ale změní se jazyk pouze u data, hodin, dnů v týdnu a měny.
Pokud chceš změnit jazyk v celém systému, tak musíš buďto flashnout jinou ROM, nebo si koupit SunnySoft Interwrite Pro (pokud máš zájem konkrétně o českou lokalizaci), ale u druhé varianty je háček v tom, že si nemálo lidí stěžovalo, že Interwrite Pro brzdí systém. Takže ideálním řešením je flashnout jinou ROM, ať už anglickou nebo pokud seženeš českou.

Změna jazyku telefonu

Posted: Sat Jul 03, 2010 7:12
by Inarus
Jde to i z telefonu přímo u některých ROM. V nastavení od Samsungu (ne ve standartním WM) bývá položka na změnu jazyka. Nevím jak se přesně jmenuje, v současné ROM, pouze eng dle výberu jazyka během flashe, tuto položku nemám. Ale v těch co sem měl dříve ale v předchozích ROM sem ji míval. Vybral se jazyk, telefon provedl HR a běžela chvíli instalace a pak naběhl zvolený jazyk. Tak se koukni a uvidíš.

Změna jazyku telefonu

Posted: Tue Jul 06, 2010 16:55
by tompec
Mělo by to být v Nastavení (Settings) - Obecná nastavení (General settings) - Změna jazyka (language settings). Německy neumím, tak jen anglicky :)

Změna jazyku telefonu

Posted: Wed Jul 07, 2010 12:50
by Ice_Mann
díky za nakopnutí , všechno už funguje v CZ