problémi s wifi

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Diamond2 (rady, tweaky, návody...)
Post Reply
vlezminazada
nováček
nováček
Zařízení: htc touch diamond 2

problémi s wifi

Post by vlezminazada »

Cau chtěl jsem se zeptat jestli je možné používat wifi když nemam v telefonu sim cartu jelikož když jsem se skoušel připojit na wifi a měl sem sim cartu v mobilu tak sem zapnul wifi napsalo mi to conected takže sem si myslel že to je připojený a normálně můžu jít na internet, ale mýlil jsem se jelikož když jsem šel na internet tak to čerpalo data přes sim cartu na který mi začal ubývat kredit.Tak sem ji vyndal a mam problém že nevim jak nastavit aby to čerpalo data z wifi nebo vůbec wifi zapojit když totiž připojím přes router a mobil mi píše completed tak se minedaří připojit na net píše mi to error.......mislim si že tu budfe asi chaby v nějakém přistupovém bodu co si myslím že bych měl vytvořit ale nevím nebo v něčem takovím třeba v konfiguraci nevim poradtě pls

-- doplnění předchozího příspěvku (pát kvě 07, 2010 12:08) --

tak jsem zjistil že mi to tam píše že je problém v DNS serveru ale nikde sem nenašel jak to mam nastavit a kde nevíte někdo co s tim ?
rampage
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC Desire Z

problémi s wifi

Post by rampage »

Jestli nechceš využívat mobilní internet tak si nainstaluj NoData.cab a zakaž si připojení který nechceš používat. Nastavení DNS mám v Nastavení/Připojení/Wifi/Síťové adaptéry a tam si dáš buď načtení IP z DNS nebo si nastavíš vše ručně. Nevím kde to bude u tebe já mám zrovna nejnovější EnergyRom.
vlezminazada
nováček
nováček
Zařízení: htc touch diamond 2

problémi s wifi

Post by vlezminazada »

už sem to vyřešil chtělo to tam jenom něco zaškrtnout
Post Reply

Return to “HTC Touch Diamond2”