odstranenie pocasia

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Pro2 (Rhodium) / T-Mobile MDA Vario V
Odpovědět
enes
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: pon bře 29, 2010 9:47
Zařízení: HTC touch pro2

odstranenie pocasia

Příspěvek od enes » pon bře 29, 2010 10:02

Ahojte, poradite mi prosim ako odstranim pocasie z plochy? Zobrazuje sa mi to pod hodinami a tiez v kalendari. Je to otravne, pretoze sa mi to aktualizuje a spusta mi to datovy prenos. Nepotrebujem to a neviem to odtial odstranit, skusala som rozne nastavenia aj odstranenie lokacie. Nie som moc technicky zdatna :???:

Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Příspěvky: 9219
Registrován: čtv čer 16, 2005 16:44
Zařízení: Samsung Galaxy S10+
Bydliště: Praha

odstranenie pocasia

Příspěvek od Jiří Hrma » pon bře 29, 2010 21:16

Stačí v nastavení HTC Sense (poslední záložka na hlavní obrazovce) upravit rozložení jednotlivých záložek, respektive tam vypneš položku Počasí a bude klid.

enes
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: pon bře 29, 2010 9:47
Zařízení: HTC touch pro2

odstranenie pocasia

Příspěvek od enes » úte bře 30, 2010 8:16

Dakujem za radu, mam to odstranene uz davno, nepomaha to. Stale mi to pocasie ukazuje pod hodinami a v kalendari, aj ked som ho odstranila z menu. A stale sa mi zapina datovy prenos, hocikedy v noci sa to zapne aby sa pocasie aktualizovalo a rano zistim ze to uz bezi 4 hodiny a za par dni mi to zozralo cely kredit. Uz som si presla cely manual, hladala som vo vsetkych moznych nastaveniach ale nedokazem odstranit to otravne pocasie, ani nastavit aby sa mi samovolne nespustal datovy prenos. Vie niekto pomoct pls?

Kubis_in
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: stř srp 19, 2009 17:37
Zařízení: HTC Touch Pro 2

odstranenie pocasia

Příspěvek od Kubis_in » úte bře 30, 2010 10:13

Zkousela jsi v nastaveni pocasi odskrtnout Download weather automatically? To by melo aspon zamezit tomu automatickymu updatovani

enes
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Příspěvky: 3
Registrován: pon bře 29, 2010 9:47
Zařízení: HTC touch pro2

odstranenie pocasia

Příspěvek od enes » úte bře 30, 2010 10:27

Ano, to som kontrolovala ako prve :???:

pleswi
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 64
Registrován: čtv srp 03, 2006 13:40
Zařízení: HTC Sensation XE with Beats audio
Kontaktovat uživatele:

odstranenie pocasia

Příspěvek od pleswi » pon kvě 24, 2010 11:56

dlouho jsem tu nebyl a nevim jestli je to jeste aktualni, ale aplikace Modaco NoData resi automaticke pripojovani k netu funguje 100% spolehlive pouzivam ji pri vyjezdu do zahranici, protoze datove tarify roaming jsou predrazene (1MB 60kč, cely den netu 400 kč). jinak tento problem jsem nemel, kdyz jsem odskrtl stahovani pocasi tak se nadale nestahovalo, jedine, ze by to nespoustelo pocasi, ale neco jineho (emaily, FB, twitter, quickgps,...) a pocasi se pri te prilezitosti svezlo taky.

Odpovědět

Zpět na „HTC Touch Pro2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 9 hostů