Vlastní vyzvánění + dotaz ohledně displeje

Diskuze o komunikátoru Samsung Omnia II (i8000)
Post Reply
funscreen
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: Samsung Omnia II

Post by funscreen »

Krásné odpoledne všem! mám dotaz. Pomohl by mi někdo, prosím, jako úplnému začátečníkovi, který si koupil Omnii II s tím, jak mohu nastavit (předpokládám, že to jde) vlastní vyzvánění třeba MP3, které mám uložené na paměťové kartě?? Telefon mám 3 dny a už z toho šílím. Dále se mi podařilo si lehce poškrábat displej. Přímo to sklíčko, kde se dotýkám touch-padem, nebo prstem je displej samotný? Nebo se to poškrábané sklíčko dá vyměnit a samotný displej je až pod tím? Fakt tomu nerozumím, prosím, zkuste mi někdo trochu pomoct..

Díky moc!
sh.a.rk
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: OII

Post by sh.a.rk »

na display-i byva nalepena folia a ak si ju dal dolu a nenalepil novu mas smolu. Ohladne zvonenia je to tu uz spominane staci si prezriet vlakno o o2
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

Pokud nemáš fólii, poškrábal jsi digitizér (digitalizuje dotek), výměna okolo 1000Kč (no, okolo 600Kč seženeš náhradní + výměna, na fóru to někdo vyměňuje, jinak nějaká firma/servis)

Jinak to, co nazýváš touchpad je zřejmě stylus, touchpad je taková ta ploška na notebooku pod klávesnicí místo klasické myši :)
barberry.pha
smartstar
smartstar
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1

Post by barberry.pha »

to vyzvaneni musis mit ulozeny bud primo na karte ne v zadnem adresari nebo v adresi : my ringtones ,pokud chces mit vlastni zvuk tak ten nesmi byt v zadnem adresi ale bud na karte nebo v moje uloziste ...
funscreen
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Zařízení: Samsung Omnia II

Post by funscreen »

IkE Blaster wrote:Pokud nemáš fólii, poškrábal jsi digitizér (digitalizuje dotek), výměna okolo 1000Kč (no, okolo 600Kč seženeš náhradní + výměna, na fóru to někdo vyměňuje, jinak nějaká firma/servis)

Jinak to, co nazýváš touchpad je zřejmě stylus, touchpad je taková ta ploška na notebooku pod klávesnicí místo klasické myši :)

:-D Aha.. Sorry. Ano, myslím stylus.. No, co se týče toho displeje, tak já tam měl od Vodafonu akorát nalepený nějaký kus folie s reklamou na OMNII a to jsem sloupl, protože přes to nebylo logicky vidět. Takže si myslím, že jiná folie pod tím není. Takže jsem si za 3 dny po,,, telefon. Super. Do prčic.

Jo, a s tím vyzváněním.. Stačí ty MP3ky dát do složky my ringtones a pak to najdu v nastavení vyzvánění?
barberry.pha
smartstar
smartstar
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1

Post by barberry.pha »

jj bud do ty slozky nebo primo na kartu
Dark_cz
nováček
nováček
Zařízení: HTC Touch HD, HTC Desire

Post by Dark_cz »

funscreen wrote:Takže jsem si za 3 dny po,,, telefon. Super. Do prčic.
no povedlo se mi neco podobneho i na mem HDcku ale pokud to nejsou nejake velke skrabance a nebo nenosis 10 dioptrie tak by to ani tak vadit nemuselo. Me se dokonce po nalepeni folie nekam ztratily a proste je tam nevidim (pouzivam matnou folii nevim jestli by se ztratili i na leskle).
Post Reply

Return to “Samsung Omnia II”