Ahoj,
nevite nekdo kde by se dalo splasit Touch Flo rozhrani pod WM 6.5.1? Ta jejich home screen je sice pekna, ale nepouzitelna...
Diky moc
BsB 6.5.1 G, Touch Flo
BsB 6.5.1 G, Touch Flo
na xda-developers jsou i manilly pro 6.5.1, teď přesně nevím ten link, ale několikrát jsem to tam četl u nějaký romky to bylo přímo přiloženo (jen manilla)
já jsem si teď hodně oblíbil chrome a zdá se mi to daleko lepší než manilla
já jsem si teď hodně oblíbil chrome a zdá se mi to daleko lepší než manilla
-
tyrocks
- už mám dva příspěvky

- Zařízení: HTC Diamond 1st gen, WM 6.5.1. BsB G
BsB 6.5.1 G, Touch Flo
koukam ze to jsou vsechno zase komplet ROMky... neni nekde jenom nastavba? Uz jsem si rozchodil navigaci atd a cela ROMka se mi zase flashovat nechce... 
BsB 6.5.1 G, Touch Flo
2 Brixik: Zdravim. Na XDA sice jsou manilly pro WM 6.5.1., ale to jsou verze, ktere pouzivaji developeri pro pridani do svych ROMek. Samostatnou manillu (treba v cabu) aby sis ji nainstaloval, nesezenes.
2 tyrocks: Pokud mas nainstalovanou navigaci na karte (ja ano), tak ti tam i po flashi zustane.
2 tyrocks: Pokud mas nainstalovanou navigaci na karte (ja ano), tak ti tam i po flashi zustane.
-
matelkoxxl
- smartguru

- Zařízení: SGS2, HTC HD2, HTC Touch Diamond
BsB 6.5.1 G, Touch Flo
no bsb daval odkaz na stiahnutie manilly do wm6.5,neviem ako je to teraz s 6.5.1.
to brixik - nie je to chrome,ale titanium.a na upravu sa pouziva chome!
edit: teraz som pozeral na xda-cku v topicu od makeveral-a a je tam aj odkaz na manillu,len treba otvorit oci a vsimnes si ho...
to brixik - nie je to chrome,ale titanium.a na upravu sa pouziva chome!
edit: teraz som pozeral na xda-cku v topicu od makeveral-a a je tam aj odkaz na manillu,len treba otvorit oci a vsimnes si ho...
BsB 6.5.1 G, Touch Flo
Ja mam za to, ze on je to sice odkaz na manillu, ale mam pocit, ze jde pouze o upgrade manilly. Tz.: aby jsi si to mohl naintalovat, tak ROM, do ktere to instalujes, by mela obsahovat manillu. Ale nekde se to tady uz resilo. A myslim si, ze pokud by Manilla jako samotna sla doinstalovat, tak na XDA by byla spousta verzi a odkazu. Coz neni.
BsB 6.5.1 G, Touch Flo
Tady je manila 2.1 v cabu: http://forum.xda-developers.com/showpos ... ostcount=5" onclick="window.open(this.href);return false;
manila 2.5 je tady, ale jsou to jen EXT balíčky - možná v tom tématu někde cab bude.. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=578414" onclick="window.open(this.href);return false;
manila 2.5 je tady, ale jsou to jen EXT balíčky - možná v tom tématu někde cab bude.. http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=578414" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Paulos
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 925, 32 GB
BsB 6.5.1 G, Touch Flo
Manila 2.5 vyžaduje tolik (nad/pře/z)bytečných balíčků, že nevím, jestli se někdy jako CAB objeví. Ale zase je tu možnost si udělat z těch EXT balíků CABy 
BsB 6.5.1 G, Touch Flo
Předělat všechny ty související balíčky na CABy je jedna věc. Druhá věc je pak volný místo v telefonu - po předělání kompletní manily 2.5 a těch EXT balíčků se to do většiny ROMek vůbec nemusí vejít. A ani nemluvím o tom, že některé ty EXT balíčky jsou i věci, které se spouští po startu systému a jdou problematicky přeinstalovat.