Koupil jsem si naprosto báječný HTC TP2 a nesmírná spokojenost se zařízením jako takovým, ale zase naopak
nesmírná nespokojenost s "rychlostí" SW na zařízení, čili nejprve jsem tam měl WM 6,1, pak jsem okusil oficiální
cestou 6,5 a obojí na práci tragikomický pomalé. Když vemu do druhé ruky iPhone, skutečně vidim rychlostní rozdíl.
Nějak moc nechápu, že po koupi tak drahého telefonu, spustim pár aplikací chvilku dělám pár věcí na telefonu a
operační pamět je vytížená na 80% a telefon je pomalý. Toto bych chtěl řešit a asi to nepůjde jinak,
než zásahem do OS.
Proto píši sem na fórum, profíkům, předtím, než nějaký ten zásah udělám.
Takže sám za sebe bych se chtěl zeptat co to je "titanium", jestli dobře chápu, tak to bude asi jiné grafické
rozhrání a touchflo3D bude vypnuté? jestli to tak je, je titanium méně náročné na HW oproti touchflo3D? nebo
jaké výhody to skrývá?
Jak by jste mi doporučili ještě zrychlit SW. Asi upgradem ROM ? Jestli ano, tak jakou mi doporučíte, chtěl
bych něco stabilního, odlehčeného? pomůže to?
Narovinu přiznávám že mě WM 6.5 moc neoslovilo, takže bych se klidně vrátil na 6.1.
Také bych měl asi zmínit co na telefonu dělám. Takže primárně chci být mobilní internetem, z největší části píši
emaily, takže preferuji kvalitního emailového klienta co se neustále aktualizuje a sám hledá nové emaily, na které
odpovídám snad nonstop. Používám IM komunikátor - qip se mi ukázal jako pomalý, ošklivý a nespolehlivý, ted zkouším
pelringo, ale to zase nemá skoro žádné funkce (ale zase je stabilní a hezké), uvidím co bude dál. Hodně browsuji na webu - opera. Youtube, FB, klasika
Děkuji za Vaše rády, nápady a názory na úpravu TP2, je to můj první HTC, takže nemám vůbec znalosti v oblasti
smart phonů, ale mám znalosti v oblasti IT, takže případné zásahy jsem schopný zvládnout, děkuji za rady !