HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Diskuze věnovaná komunikátoru HD2 s 1GHz procesorem
Zamčeno
doctorf
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 54
Registrován: úte pro 01, 2009 11:47
Zařízení: HTC HD2

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od doctorf » pát pro 18, 2009 14:31

Zdravím, můžete prosím poradit, pročetl jsem tady na fóru příspěvky, ale stejně se problém nevyřešil...
Nastavil jsem si wifi (doma), bez problémů najde (i všechny do 100m :-)), připojí se, potud vše OK. Ale při ovíraní jakékoliv stránky v prohlížeči mi napíše, že mám skontrolovat nastavení prohlížeče a že stránka nejde otevřít. Už nevím co mám kde nastavovat. Nevíte kde by mohla být chyba?
Děkuji.

orkim
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 72
Registrován: ned čer 14, 2009 21:37
Zařízení: HTC HD

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od orkim » pát pro 18, 2009 14:43

skús v nastaveniach wifi, nastaviť maximálny výkon...

Uživatelský avatar
Petulinek
smartmaniak
smartmaniak
Příspěvky: 1863
Registrován: stř lis 11, 2009 21:46
Zařízení: iP 8+
Bydliště: Praha

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od Petulinek » pát pro 18, 2009 14:47

Máš dobře nastavenou wifi? DHCP či pevnou IP, dá telefonu dobře IP adresu DNS a gatewaye? To vypadá, že neresolvne IP adresu a nedostane se ven...

doctorf
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 54
Registrován: úte pro 01, 2009 11:47
Zařízení: HTC HD2

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od doctorf » pát pro 18, 2009 14:54

Prosím o radu,

lze nějakým způsobem synchronzovat kontakty z outlookem 2003, když mám u jména více telefónu - mobilních (označené třeba mobil 1, mobil 2 ...), aby jsem je v HD2 viděl? Původně mám v outlooku jména s několika telefony (stejného typu, ale rozlíšené) a když jsem si to chtěl nyní přetáhnout do HD2 tak tam některá čísla vůbec nejsou.

Děkuji.

Uživatelský avatar
Frydex
nováček
nováček
Příspěvky: 38
Registrován: pon zář 17, 2007 19:38
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od Frydex » pát pro 18, 2009 19:06

Ty telefony musí být v Outlooku uloženy jako formát, který HD2 podporuje, to znm. Tel. Mobilní, Pracovní, pracovní 2, a podobně. Jestli je máš ty čísla v Outlooku uložoné třeba jako "další" tak se do HD2 nepřenesou.
Vyřešit se to dá tak, že uděláš z MSO export do Excelu a tam to překopíruješ do správné kolonky a pak zpět importuješ do MSO a synchronizuješ do HD2.

doctorf
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 54
Registrován: úte pro 01, 2009 11:47
Zařízení: HTC HD2

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od doctorf » pát pro 18, 2009 19:15

Dik moc,

alespoň v tom mám jasno a nebudu se tím už zatěžovat. Počítal jsem, že to HD2 zvládne...
Ještě jeden dotaz, kde se dá v synchronizaci nastavit pouze jeden směr, t.j. aby mi to neupravovalo kontakty jak v HD2 tak v MSO. Jenom třeba v MSO.

Uživatelský avatar
Lukáš Mano
smartguru
smartguru
Příspěvky: 527
Registrován: úte říj 10, 2006 7:21
Zařízení: iP4, HTC Desire
Bydliště: Liberec/Praha

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od Lukáš Mano » pát pro 18, 2009 21:18

HotFix HTC HD2 SD Card Storage Capacity:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=602527" onclick="window.open(this.href);return false;

Uživatelský avatar
Frydex
nováček
nováček
Příspěvky: 38
Registrován: pon zář 17, 2007 19:38
Zařízení: HTC HD2
Bydliště: Ostrava
Kontaktovat uživatele:

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od Frydex » pát pro 18, 2009 22:36

Doctorf:Pusť si Active Sync a tam je to někde v nastavení. Každopádně když dáš odstranit zařízení v Active Sync a pak dáš připojit znovu nové, tak ti to vyhodí hlášku kde se na to ptá, jak má synchronizace probíhat. (Je to rychlejší:)

doctorf
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 54
Registrován: úte pro 01, 2009 11:47
Zařízení: HTC HD2

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od doctorf » sob pro 19, 2009 0:37

Proč se při synchronizaci kalendáře s outlookem 2003, zobrazilo v HD2 kalendáři pouze několik záznamů. Zbytek jakoby se nesynchronizoval (minulost je jasná, t.j. pouze 14 dní), ale do budoucnosti pouze nějaký 2 záznamy a nic víc.
Poraďte, prosím, pokud někdo víte, kde je chyba. Děkuji.

marek_proksa
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 201
Registrován: stř kvě 28, 2008 8:06
Zařízení: LG G3, note 8.0
Bydliště: vsetin

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od marek_proksa » sob pro 19, 2009 13:36

chci se zeptat...z nabídky start mi zmizely položky HTC music, HTC people, poradíte jak je dostat zpátky? nevím jak se to mohlo stát...díky m

Uživatelský avatar
mystif
nováček
nováček
Příspěvky: 39
Registrován: pát pro 18, 2009 8:17
Zařízení: HTC HD2

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od mystif » sob pro 19, 2009 14:06

Jeden problém .... dneska e mi stala věc, kde jsem psal SMS kamarádovi a místo jeho čísla to chodilo na číslo mojí mámy :-)) nevím jak je to možný, ale i doručenka se napsala ke zprávě mojí mámy :-) Takže jsem musel restartovat pak už to jelo. Takže bacha i na takové záludnosti.

marek_proksa
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 201
Registrován: stř kvě 28, 2008 8:06
Zařízení: LG G3, note 8.0
Bydliště: vsetin

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od marek_proksa » sob pro 19, 2009 18:40

taky mam porad, i po instalaci patche na sms, problem ze sms....sice jen občas,třeba jednou za tyden, ale trocha to otravuje...třeba se stává že i když přijde doručenka, tak zprava se adesatovi nedoručí, nebo, třeba dnes, doručí se dvakrat...a občas se samovolně odešlou nějaké zpravy atd....máte někdo podobnou zkušenost, nebo Vám to funguje...představa že se nějaké sms doručí někomu jinému jak v diskusi výše mně lehce děsí :tlem: :tlem: :tlem: , holt občas to projeví více autonomie než zdrávo... :lol: ale jinak jsem spokojen

Uživatelský avatar
cmoudina
nováček
nováček
Příspěvky: 31
Registrován: stř lis 11, 2009 19:25
Zařízení: Lumia 950 XL
Bydliště: Světce u Kardašovy Řečice

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od cmoudina » sob pro 19, 2009 19:49

dobrý večer, prosím o radu, nejsem schopen nastavit v HD2 bluetooth tak, aby zařízení bylo "visible" pro ostatní párované telefony - po zapnutí Bluetooth hledá okolní zařízení, nabídne spárování, potvrdí jej a při pokusu o přenesení souboru druhá strana moje HD2 nevidí a tak to jde pořáde dokola - položku "make my device visible" jsem v nastavení blutooth v češtině nenašel...

Uživatelský avatar
Termiks
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 119
Registrován: stř pro 24, 2008 16:19
Zařízení: SGSII

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od Termiks » sob pro 19, 2009 20:03

to cmoudina:
Nastaveni-pravá soft. klávesa nabídka-Nastavení-Bluetooth-tapnout na záložku s ozubenými koly-Discoverable-Vybrat always visible.

Vegan
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 180
Registrován: čtv lis 05, 2009 21:44
Zařízení: HTC HD2 ( Qtek 8310, Dell Axim 51v)
Bydliště: Moravska placka (Hana)

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od Vegan » sob pro 19, 2009 20:22

Nepodarilo se nekomu rozjet tweak 20shcut.cab zpristupnujici na today obrazovce 5(20) zastupcu na misto 3(9) spolecne s tweakem touch_x_bg_all_tabs.cab zpristupnujici zvolene pozadi na vsech zalozkach senze tak aby ve vysledku nevzniklo TENTO Mismas jak postuje uzivatel "loocas" na wmmania.cz ?
Celkem me to stve, ze si zvolim nejakou hezci tapetku na na HOME obrazovku s senze, ale na osoatnich zalozkach mam porad cernou marnici jako noha.

Uživatelský avatar
cmoudina
nováček
nováček
Příspěvky: 31
Registrován: stř lis 11, 2009 19:25
Zařízení: Lumia 950 XL
Bydliště: Světce u Kardašovy Řečice

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od cmoudina » sob pro 19, 2009 21:14

Termiks píše:to cmoudina:
Nastaveni-pravá soft. klávesa nabídka-Nastavení-Bluetooth-tapnout na záložku s ozubenými koly-Discoverable-Vybrat always visible.
děkuji mnohokráte 8-)

Franky52
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 91
Registrován: čtv pro 17, 2009 22:37
Zařízení: HTC HD2

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od Franky52 » ned pro 20, 2009 3:35

Vážení, vyřešil už někdo jak nahrávat na HTC HD2 tel. hovory?

tomasmedek
přispěvatel
přispěvatel
Příspěvky: 54
Registrován: čtv pro 03, 2009 20:30
Zařízení: HTC HD2

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od tomasmedek » ned pro 20, 2009 4:22

Chlapi, vím, že už se to tu řešilo nespočetněkrát, ale musím znovu otevřít kauzu datových přenosů. Prosím pěkně, bez emocí a odkazů, poraďte vy zkušení jak jednou a navždy dostat datové přenosy POD KONTROLU??? Když jsem byl v ČR, nějak jsem se s tím smířil a hrál si s nastavením, ale teď jsem odjel na pár dní do New Yorku a jsem úplně nešťastný. Přijel jsem sem a už v letadle přes BsB Tweaks vypnul datové přenosy. Jenže to zase nejdou ani MMS, což mi vadí, používám je. Takže jsem data v BsB Tweaks opět pustil a v aplikaci NoData povypínal vše kromě MMS. A víte co? Ten sviňák to pořád zkouší a když nic jinýho, tak to zkouší prorazit přes přístupový bod MMS!!! Například když spustím Footprints a chci udělat nový, hned se začne připojovat! Nevím proč, nevím kam, rozčiluje mě to. Pak najednou koukám a on už je připojený 3,5 hodiny! Což teda člověka na roamingu polije studený pot, protože nevěřím, že neproběhla vůbec žádná data.

Šlo by to, prosííím (antifans prominou) nastavit jednoduše jako v Nokii se symbianem? Zkrátka: toto je přístupový bod MMS, na něj kromě MMS zapomeň a můžeš ho používat i na roamingu. Ostatní přístupové body JSOU TABU, dokud se nezeptáš a nedostaneš povolení se připojit!

Děkuji a za všechny předem děkuji!

pepe111
nováček
nováček
Příspěvky: 30
Registrován: pon pro 14, 2009 9:37
Zařízení: HTC HD2

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od pepe111 » ned pro 20, 2009 9:24

Stiahni si program NO DATA a tam si možeš zapnúť a vypnúť čo chceš

Uživatelský avatar
mike-biker
moderátor
moderátor
Příspěvky: 1251
Registrován: ned zář 16, 2007 11:24
Zařízení: iPhone Xs Max 512GB Space grey
Bydliště: Jesenice u Prahy

HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...

Příspěvek od mike-biker » ned pro 20, 2009 10:25

Kolega už o aplikaci NoData mluvil. Já osobně doporučuji ještě pro opatrné jedince deaktivovat nastavení od operátora nějakou drobnou změnou datového účtu tak aby nebyl funkční. :idea:

Zamčeno

Zpět na „HTC HD2“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 14 hostů