Nefunkční zástupci programů v Internal Storage

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Diamond (MDA Compact IV)
Odpovědět
quattrop
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: čtv říj 29, 2009 17:12
Zařízení: MDA Compact IV

Nefunkční zástupci programů v Internal Storage

Příspěvek od quattrop »

Nedávno jsem vyměnil Touch Flo za SPB Mobile Shell a nevím, jestli to způsobilo SPB, ale po pár dnech se mi "zničili" zástupci programů nainstalovaných ve Vnitřní paměti (Internal Storage). V menu Programy i jako zástupce co mám na ploše SPB teď jejich ikonky ztratili svůj vzhled a nefungují, případně napíšou, že část toho a toho programu nelze nalézt. Zajímavé ale je, že pokud vlezu do \Windows\Nabidka Start\Programy třeba v Total Commanderu, tak tam ti zástupci vypadají OK a i fungují. Ale v menu telefonu prostě ne. Nějak se asi pokazilo "odkazování" na internal storage, nevím. Stalo se vám to někomu, nevíte co s tím. Jinak jiné problémy nejsou, programy ručně (příp. z těch linků přes TC) spustit jdou. Díky
tomiskavac
nováček
nováček
Příspěvky: 22
Registrován: úte dub 21, 2009 12:21
Zařízení: Samsung Galaxy SIII

Nefunkční zástupci programů v Internal Storage

Příspěvek od tomiskavac »

Zkus se podívat, jestli ti náhodou nevznikla složka "Internal Storage 2". Je to původní "Internal Storage" a místo ní vznikne nová - prázdná. To se mi občas stane, když jsem připojenej k PC jako DISK. Stačí tu složku "Internal Storage" (tu prázdnou) smazat a udělat SR. Pak se "Internal Storage 2" přejmenuje zpátky a vše zase funguje.
quattrop
už mám dva příspěvky
už mám dva příspěvky
Příspěvky: 2
Registrován: čtv říj 29, 2009 17:12
Zařízení: MDA Compact IV

Nefunkční zástupci programů v Internal Storage

Příspěvek od quattrop »

Mám českou verzi ofiko ROM na T-Mobile MDA Compact IV, takže jsem sice psal Internal Storage, ale protože to je česká ROM, tak mám Vnitřní paměť. Napadlo, jestli to nebude problém v tom , že by se někde změnila jazyková sada, nebo tak něco a ty linky to nepřelousknou správně jako Vnitřní paměť, ale místo ř a ť se ten odkaz zkomolí. Je to všude ve Windows (Nabídka Start, nastavení a tak} - tam jsou všechny ty zástupci bez správných ikonek a nefukční. Teď jsem zjistil, že i v Průzkumníku , když ručně vjedu do \Windows\Nabidka Start\Programy linky nefungujou, ale když to otevřu v Total Commanderu, tak tam je to OK a funkční.

-- doplnění předchozího příspěvku (pon lis 02, 2009 10:48) --

Tak jsem z toho jelen. Teď to začlo fungovat. ;oI Zkusil jsem v Průzkumníku ručne vytvořit zástupce v Nabídce Start a ten fungoval, tak už jsem myslel, že to budu muset udělat pro všechny programy co mám ve Vnitřní paměti. Ještě jsem ale překopíroval nového a starého zástupce do Vnitřní paměti, připojil MDA k počítači a chtěl se v PC podívat, jestli ty linky jsou stejné, nebo jestli náhodou nejsou ty odkazy napsané v jiném kódování apod. Vypadali úplně stejně. Pak se MDA jako externí disk samo odpojilo, najednou koukám, že ikonky už jsou i v průzkumníku. Tak kouknu do Programů, ikonky OK, zkusím něco spustit a už to funguje. Už to je všechno jako předtím a funkční. Opravdu nevím, proč to tak bylo a co to "samo" opravilo, ale asi na to mělo nějaký vliv připojování k PC jako externí disk... :?:
Odpovědět

Zpět na „HTC Touch Diamond“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 5 hostů