nevíte někdo, kde sehnat fonty pro různé jazyky pro WM?
češtinu už jsem splašil (4 fonty), ale potřeboval bych řečtinu, arabštinu, portugalštinu, italštinu, francouzštinu, španělštinu, němčinu, japonštinu
kdyby byly i další fonty, nezlobil bych se, ale ty výše uvedené jsou pro mne klíčové
díky
Fonty pro různé jazyky
Fonty pro různé jazyky
A proc nepouzijes fonty primo ze stolnich Windows?
Fonty pro různé jazyky
netušil jsem, že to jde... po nějaké úpravě? nebo normálně z adresáře Fonts pod woknama na PC zkopíruju fonty do adresáře s fontama na mobilních woknech?
//Necituj poslední příspěvek! Farokh
//Necituj poslední příspěvek! Farokh
Fonty pro různé jazyky
Ano. Ale samozrejme, vsechny fonty nemusi jit (nevim ktere, zdali ty truetypove, ci ted dalsi druh, zase se v nich tak nevyznam). Ale urcite pujdou ty, co jsou ve Windows standardne.
Fonty pro různé jazyky
Myslim ze nahrane priamo nepojdu, ked som to niekedy skusal bolo to potreba upravit pre WM, bol to ale stary WM2003, teraz to moze byt uz inac.
-
Ruslan Botsyurko
- redaktor

- Zařízení: iPhone 7+, PlayBook, HTC Universal(128MB), MPx200
Fonty pro různé jazyky
No hlavně on se nový font sám od sebe nenastaví. Musíš ho nastavit v registrech na několika pozicích. Uživatel Carnero o tom napsal pěkný článek (viz ZDE), tak si ho pořádně přečti a zkus to.
Ještě mě napadá, že program Xperia tweak umí měnit fonty (čili zřejmě i sám nastaví registry), mohlo by to fungovat i na jiných strojích než Xperia.
Ale hlavně: UDĚLEJ SI ZÁLOHU předtím, než se půjdeš hrabat v registrech, at pak nemusis delat HR kdyby se neco pokazilo.
Ještě mě napadá, že program Xperia tweak umí měnit fonty (čili zřejmě i sám nastaví registry), mohlo by to fungovat i na jiných strojích než Xperia.
Ale hlavně: UDĚLEJ SI ZÁLOHU předtím, než se půjdeš hrabat v registrech, at pak nemusis delat HR kdyby se neco pokazilo.
Fonty pro různé jazyky
Ja kdyz potreboval novy font, napr. do ctecky, proste jsem je vzal z Windows, nahral do PDA, vybral ve ctecte a bylo to.
Ostatne, jak vite, k cemu ten font potrebuje?
Ostatne, jak vite, k cemu ten font potrebuje?