5 zamknutých kontaktů bez obsahu.

Diskuze o operačním systému Windows Mobile 6/6.1/6.5 a dalších vývojových větvích (6.5.x)
Post Reply
Asus P320
nováček
nováček
Zařízení: Asus P320

Post by Asus P320 »

Narazil jsem na takovýhle problém. Odjel jsem s Asusem P320 (WM 6.1 Prof.) do Polska. Tam jsem si koupil předplacenku a dal jí do mobilu. Vše fungovalo dobře. Po návratu jsem vložil zpět SIM Vodafonu. Když jsem otevřel kontakty, tak jsem na začátku seznamu našel 5 kontaktů označených <Bez názvu>, které nemají žádný obsah. Hlavně se nedají smazat, protož položka "odstranit", stejně jako "kopírovat" je v jejich případě neaktivní (šedivá).
Mám podezření, že se tam nějak načetly z té polské SIM. Na ní bylo asi 5 položek s čísly, jako "operátor", "horoskopy", prostě praktická čísla a placené služby. Když tam tu polskou kartu vrátím, tak tam totiž mám dvě položky o totožném názvu, jen jedna je zamknutá a druhá ne.
Položky vypadají tak, že mají ikonu položky na SIM, ale se zaklapnutým visacím zámkem.
Poradíte někdo, jak se jich z kontaktů zbavit?
Asus P320
nováček
nováček

Post by Asus P320 »

Vyřešeno. Kupodivu pomohla synchronizace kontaktů s Outlookem.
Asus P320
nováček
nováček

Post by Asus P320 »

Tak to beru zpět, synchronizace pomohla, ale jen na chvíli. Nevím při jaké příležitosti, ale znova mi tam ty zamčené prázdné kontakty na SIM kartě vyskočily. Kdybyste někdo měl nějaký nápad, budu rád. Sedí si hned na začátku abecedy a i když mě jinak neomezují, esteticky mi vadí.
Post Reply

Return to “Windows Mobile 6/6.1/6.5/6.5.x”