Chtel bych se zeptat jak dlouho vam Kaiser vydrzi nabity...Me vydrzi asi tak pul dne...mam ho prvni mesic...jakmile zapnu displej a zacnu neco delat tak to ubyva podezrele rychle...Kdyz Tytna nabiju a vytahnu z nabijecky kolem pulnoci a rano zjistim ze pres noc s vypnutym displejem,GSM modulem a se zastavenymi aplikacemi tak i pres to za noc ubuded eset procent z baterie...nekdy se stane ze ubudou jen tri procenta ale to opravdu vyjimecne... Nepozoruji ale zadnou zmenu kdyz provedu softreset pred tim nezjdu spat...je to jedno...
Baterie oslavi koncem prosince dva roky...nevim jestli to je tim...asi urcite bude podle meho nazoru baterka v cudu protoze obcas zlobi i ukazatel...
Jakou by jste mi doporucili baterku z hlediska Kvalitya ceny?
NAsel sem spoustu baterii v cenach od 350. do 800 kacek a v podobnych relacich se pohybuji i baterky s dvojnasobnou kapacitou...teda skoro...puvodni je 1350mAh a ta vetsi ma 2400mAh.
Jak jen tom Kaiser s normalni vydrzi s jestez zachovalou nebo nocou baterkou?
Me snad ani den nevydrzi,sem tam poslu sms presoskarka,sem tam mrknu na mail,kazdou hodinu aktualizuju meteoservis a baterka mizi v dali...ubyva i kdz na zarizeni ani nesahnu...stalo se mi ze jsem stahoval asi dva megabajty a po stazeni cca 4 minuty ubylo asi sedesat procent...coz si myslim zeje trochu moc na toz e nebylo pusteny wifi,gps ani nic takovyho...
A jeste jedna vec...Hodne se zahriva...Myslim cele zarizeni...kdyz to jede zahriva se to docela dost az mam strach..kdyz je zapojeny usb a sem na netu tak se zahriva okoli usb a spodek...kdyz jede navigace tak to hori cely...hlavne asi baterka...
Diky za jakoukoliv radu nebo typ
Predem se omlouvam za pripadne preklepy...Pisu na Kaiserovi..strasne se mi zalibilo toto zpracovani klavesnice..Oproti VAriu rozdil jak prase...vsem doporucuju...