Pokud bych používal u TP2 TV-out, bude mít výchozí obraz rozlišení stejný jako displej 800x480, nebo je možné nastavit vyšší? Hodilo by se to například při prohlížení internetu.
A ještě jedna otázka trochu mimo mísu. Vím, že existují externí BT klávesnice, ale bylo by možné připojit k WM externí BT myš? Teoreticky by pouze stačilo do mobilu nainstalovat aplikaci, která by pak vytvořila klasický kurzor.
Jako malej jsem snil o tom, že v budoucnosti zmizej počítače a v kapsách budeme nosit supermobily, který bude stačit připojit k monitoru, zapojit myš a budu na něm moct normálně pracovat. Zajímalo by mě, jestli ta doba už přišla
TV-out u TP2
-
- smartmaniak
- Zařízení:
TV-out u TP2
Myš: No, vím, že přes USB-Host mi myš jde, takže bych řekl, že to možné bude. Problém trochu bude najít BT myš.
// Myšleno koupit, moc BT myší neznám... Pár (asi doslova) od Microsoftu a Logitechu a nějaká malá od HP tuším. Asi něco vyrobil i Genius, ale o to bych neopřel ani modem (kdo nezná, nepochopí...)
// Myšleno koupit, moc BT myší neznám... Pár (asi doslova) od Microsoftu a Logitechu a nějaká malá od HP tuším. Asi něco vyrobil i Genius, ale o to bych neopřel ani modem (kdo nezná, nepochopí...)
-
- smartmaniak
- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
TV-out u TP2
BT mys funguje bezproblemu,odzkouseno napr. s Microsoft Bluetooth Notebook Mouse 5000(ktera je bezne v prodeji) spolecne se SW Teksoft Blue Mouse.Nevim proc by mel byt problem najit BT mys...Diky SW od Teksoft neni problem zprovoznit temer jakoukoliv BT mys.