Duttyho ROMky 6.5

Sekce pro zkušené uživatele (diskuze o nových ROM, tweaky...)
Odpovědět
Uživatelský avatar
laco73
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Příspěvky: 270
Registrován: pon čer 07, 2010 8:12
Zařízení: , LG G2, Miix 2 8" 3G

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od laco73 » ned črc 10, 2011 11:15

Chalani, mam nainstalovany fixOpera flash a napriek tomu mi neprehrava videoarchiv na Nova.cz. A ten sa prehrava predsa cez flash, nie? poz. WM 6.5

petrulin1
nováček
nováček
Příspěvky: 17
Registrován: čtv čer 09, 2011 10:38
Zařízení: HTC HD2+DHD

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od petrulin1 » pon črc 11, 2011 16:44

No,já bych neřekl,že 6.5 jsou na HDčku úplně nepoužitelné,ale je to věcí názoru,co až je kdo ochoten tolerovat.Operu mám staženou z oficiálního webu Opery.Myslíš ,že tam bude špatná? Možné to je.
Jinak asi to ta Opera fakt dělá.Včera jsem začal používat jiný prohlížeč-uZardWebP (mimochodem podporuje sám o sobě flash-odpověď pro Laco73) a zatím je to stejně rychlé,jak to bylo po HR.Tak uvidíme dál.Akorát není tak rychlý,jak Opera Mobile 10,no.Proto ji mám rád.

EDIT. Tak jsem tam zkusil šoupnout tu : KWBR TOPIX 3.5 WWE . To je zajímavá kombinace,parádně rychlé,zatím to vypadá skvěle.Uvidíme po pár dnech.Operu 10 zatím neinstaluju,budu používat tu implementovanou 9.7.Snad to dopadne dobře.

-- doplnění předchozího příspěvku (sob črc 23, 2011 20:09) --

KWBR Topix šla pryč,jelikož jsem nebyl schopen poslat si z Vodafone portálu konfigurační SMS pro internet v mobilu,resp. nebyl jsem schopen rozchodit vůbec datové přenosy.Internet v mobilu mám předplacen s tarifem,takže jej využívám-kde není wifi.
Ale vznesu ještě takový dotaz: Jak moc důležité je provést po flashi ROMky hned Hard Reset? Já jsem to nikdy nedělal.Teď jsem poprvé učinil tento postup:
Flashnul jsem Dutty HG R0 Sense 2.1.Jakmile to bylo , na displeji se objevilo "Update success",tak v tuto chvíli jsem vytáhl baterku,dal zpět a z vypnutého stavu jsem provedl HR a dále nechal telefon provést,co potřebuje.Kdesi na webu jsem toto doporučení takto našel.Faktem je,že jedu už třetí den a rychlost se nezměnila.Což je pozitivní.Operou můj problém asi nebude,měl jsem podezření i na kartu,dal jsem jinou,stejný výsledek.Takže jedině už jsem zkusil ten HR po flashi.
Dutty u některých svých ROMek doporučuje po flashi HR provést,u této zrovna ne.Ale četl jsem,že obecně se doporučuje HR provést po každém flashi.Jest tak? A uvedený postup je správný?
Našel jsem i jiný návod a sice provést HR až po prvním restartu z obrazovky s pokynem "Tap the screen",ale k tomu jsem nenašel odvahu.Díky

Gizmo_CZ
nováček
nováček
Příspěvky: 8
Registrován: ned úno 19, 2012 8:38
Zařízení: HTC Touch HD

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od Gizmo_CZ » stř dub 11, 2012 10:05

Cus.

Prosím Vás mohl by mi někdo dát link na stažení nějaké fakt dobré romky 6.1 nebo lépe na 6,5 pro HTC touch HD? Co jsem zde pročetl hafol přízpěvků tak jsou linky z 90% neaktivní. díky moc za jkoukoliv odpověď

Uživatelský avatar
koumes
moderátor
moderátor
Příspěvky: 2101
Registrován: pon čer 09, 2008 20:01
Zařízení: Moto Z ; Passport ; iP5 ; Classic
Bydliště: Praha
Kontaktovat uživatele:

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od koumes » stř dub 11, 2012 10:09

Na xda jsou vzdy linky ke stazeni.

Rescuer
mám jeden příspěvek
mám jeden příspěvek
Příspěvky: 1
Registrován: úte bře 16, 2010 11:31
Zařízení: chci

Duttyho ROMky 6.5

Příspěvek od Rescuer » pát srp 31, 2012 20:01

Zdravíčko Dámy a Pánové,

prosbička, kdysi sem stahl jakousi romku, super, krasna, umi skoro vše co chci, ale: Žere neskutečně baterku, neumi T9 (xT9) a nezvlada telefonni klavesnici... a je sto let stará, takže veeeeelká prosba:

Sháním nějakou novou rom WM 6.5, s Touch Flow 3D, co by žrala málo baterky a - buď zvlášť dohrát tel. klávesnici s xT9 (českou) nebo už v ROM. Nějak na QWERTY neumim psat, takže chci klasika jak maji např. nokie telefonní klávesnici. v CZ lokalizaci...

Máte prosím někdo něco v nabídce nebo nmějaky odkaz na něco odzkoušeného? Používáte někdo nějakou takovou ROM co chci? Díky moc za pomoc. HDčko zatím používám jen jako navigaci v autě, ale loučí se se mnou telefon, tak potřebuju HDčko konečně zprovoznit aby klouhdně chodilo.

Díky moc za rychlou pomoc...

Případně kdyby jste nechtěly sem uploadovat nebo nešlo pls. cb.michal4@seznam.cz

Odpovědět

Zpět na „ROM, HardSPL unlock, tweaky“

Kdo je online

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů