TMC na HTC

Diskuze o komunikátoru HTC Touch HD (Blackstone)
Post Reply
stano77
nováček
nováček
Zařízení: HTC Desire HD

TMC na HTC

Post by stano77 »

Kuknite ...

http://www.palmserver.cz/modules.php?na ... e&sid=3582

tmc ide aj na HTC s FM radiom :lol:
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

TMC na HTC

Post by Jiří Hrma »

Je to tak, na Xda-developers jsou borci.
Tady je náš článek s návodem a dalšími informacemi
http://smartmania.cz/index.php?ind=news ... e&ide=1169
budulinekcz
nováček
nováček
Zařízení: HTC Touch HD

TMC na HTC

Post by budulinekcz »

Aplikace vydána už jako beta5, a na Touch HD s poslední verzí 8.3iGo konečně funguje bezvadně. Rozhodně doporučuji zkusit.
jurki888
nováček
nováček

TMC na HTC

Post by jurki888 »

zdravim pani po instalaciji mi to chvilu slo potom to mrzlo a ked som to odinstaloval a znovu som to chcel nainstalovat tak mi to pise instalacia bola neuspesna program alebo nastavenie nieje mozne nainstalovat pretoze nemate dostatocne povolena v sisteme co to moze byt?ze by tam nieco ostalo z tej starej instalacie ?
Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Zařízení: HTC HD2 Leo

TMC na HTC

Post by Milan Pištělka »

Asi něco zůstalo v registru. Je třeba to najít a vymazat.
Zpravidla jsou tyto věci v sekci HKLM\Software\...název firmy nebo programu...\
jurki888
nováček
nováček

TMC na HTC

Post by jurki888 »

ako sa dostanem do registrov asi cez nejaku aplikaciu ze mozes mi prosim ta nejaku poradit?nasiel som aj nejake pozostatky po tej aplikaciji ale nejdu odstranit lebo su v paeti telefonu
Milan Pištělka
smartguru
smartguru
Zařízení: HTC HD2 Leo

TMC na HTC

Post by Milan Pištělka »

programů na to je mnoho.
Já používám TotalCommander.
Přikládám soubor ke stažení.
Instaluje se nejdříve tcmdpocketarm.cab a pak cesky.cab.
tcmd25.zip
(206.67 KiB) Downloaded 131 times
jurki888
nováček
nováček

TMC na HTC

Post by jurki888 »

dakujem comandera mam ale neviem ako najdem respektive pod cim najdem registre nieco z toho programu som nasiel ale nejde to zmazat ani cez comandera dik za rady
fousma
nováček
nováček
Zařízení: Touch HD

TMC na HTC

Post by fousma »

Už nějakou chvíli testuji TMC v Touch HD. Informací je na netu spousta a tak nebyl problém s nastavením. Všude se uvádí, že je nutno použít sluchátka kvůli anténě a že v tu chvíli nejde pochopitelně nahlas zvuk v HD.
Mně to ale funguje i bez jakéhokoliv HW zásahů, předělávání konektorů, apod. Zasunu sluchátka, TMC se stahují a navigace mi nahlas říká, kam mám odbočit.
Poprvé jsem si toho všiml ve chvíli, kdy jsem měl při jízdě autem zapojená sluchátka, aby se mi TMC stahovalo a ne úplně dobře nastavený program DontForget mi každých 5 minut zvukovým signálem nahlas připomínal nový e-mail.
Přišlo mi to divné a tak jsem nyní vše zkusil doma mimo auto a skutečně vše se chová jak má = FM rádio hraje do sluchátek, když je vypojím, aplikace mě upozorní na jejich vypojení. Přehrávač hudby hraje nahlas, když zapojím sluchátka, zvuk hraje v nich. Když pustím iGo, zapojím sluchátka, stahují se dopravní informace a navigace mi nahlas opakuje, kam odbočit.
Nedokážu přijít na to, co je v mém HD jinak, že to mě jde a zbytku světa ne. ROM mám od Duttyho (verze 3.8 pro HD), žádné speciální aplikace na práci se zvukem jsem neinstaloval.
hafush
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC Touch HD CZ

TMC na HTC

Post by hafush »

Odpověď je jednoduchá. Nemáš zázračné HD. Problém se zvukem se vyskytoval jen u první Beta verze.
Nyní je už Beta 6,ale s tou jsou problémy a je nepoužitelná,takže poslední funkční verze je Beta 5,kde vše funguje jak má.
peter63
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC touch HD: rom Topix 3.5 wm 6.1, Afroradio 1.17

TMC na HTC

Post by peter63 »

pouzivam betu5 a obcas sa stane, ze nepresmeruje zvuk do repraku, ale hlavne je v igo zvuk asi o polvicu slabsi ako bez sluchatok...takze to este stale nie je ono
Post Reply

Return to “HTC Touch HD”