Virtual Mobile: Další konkurence pro Microsoft My Phone

Diskuze o programech pro Windows Mobile
Post Reply
Jiří Hrma
šéfredaktor
šéfredaktor
Zařízení: ---

Post by Jiří Hrma »

Vývojáři ze Sprite Software, kteří stojí za populárním zálohovacím programem Sprite Backup, světu představili novou službu Virtual Mobile, která nabízí velmi podobné funkce, jako Microsoft My Phone. Snadno si poradí s online zálohou/obnovou kontaktů, údajů z kalendáře, archivací textových zpráv, fotografií nebo historií hovorů. Možná si teď říkáte, k čemu další takovou službu, když vlastně umí to samé, jako My Phone?

Bleskovka

Síla služby Virtual Mobile tkví především v podpoře více mobilních platforem. Funguje totiž nejen na Windows Mobile, ale i na Symbianu, Androidu, Blackberry a později se plánuje i přidání podpory klasických telefonů s Javou. S Virtual Mobile si tedy velmi snadno můžete důležitá data přenášet mezi různými platformami; to zní lákavě, nemyslíte? Služba se aktuálně nachází v testovací beta verzi a měla by být poskytována zcela zdarma. Pokud ji chcete využívat, musíte projít jednoduchou registrací. Pak už jen stačí přijmout potvrzovací sms zprávu s kódem a stáhnout aplikaci do vašeho zařízení.

Zdroj: PocketNow.com
Tonda512
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: iPhone 6S Plus

Post by Tonda512 »

Škoda, že nejde zaregistrovat jedno číslo pro více zařízení. Primárně využívam TyTNa, ale občas i Nokii E61 a K800i a doufal jsem, že tohle mi umožní pohodlnou synchronizaci, ale já v každém používám tu samou sim a to nepovolí přidání dalšího zařízení. Prostě jeden telefon=jedno číslo...
smidlu
nováček
nováček

Post by smidlu »

Ahoj, při přeinstalování počítače jsem přišel o všechny kontakty. Nevíte, jestli když do čistého Touch HD znovu nainstaluji tuto aplikaci, stáhnou se mi zalohované kontakty do mobilu nebo dijdek tomu, že se mi zaloha přemaže, jako se mi to stalo u MyPhone? Musím někde nastavit, že hlavní kontakty jsou na netu a ne v tel? Díky
Post Reply

Return to “Aplikace”