Page 1 of 1

Zamykání HD, jinak...

Posted: Wed Feb 25, 2009 19:38
by roxtedy
Ahoj, potřebuji pls poradit. Na HD jsem měl S2U2, ale baterka šla rapidně dolů. Všiml jsem si, že WM má svůj zámek kláves. Pomocí HD Tweak jsem tento zámek aktivoval, jediné co mně vadí, že se HD zamkne i při hovoru, jde tento zámek někde nastavit? Kdo chce zkusit tento zámek tak držte klávesu zavěšení a HD se vám zamkne tímto zámkem...

Zamykání HD, jinak...

Posted: Fri Feb 27, 2009 10:10
by Jiří Hrma
No ten zámek přes červené sluchátko je jedno řešení, a pak ještě (když nepoužíváš TouchFLO 3D plugin), tak si můžeš na Today přidat Lock plugin a zamykat to přes něj. S S2U2 zkušenosti nemám, ale před pár dny vyšla novější verze 1.50d, tak třeba už to s ní bude lepší.

Zamykání HD, jinak...

Posted: Fri Feb 27, 2009 10:30
by jacek
roxtedy : na namapování zamykání přes červené sluchátko jsem použil A.Button. Nezamykání displeje při hovoru vyřešíš takto - funguje na 100% :

Zrušení automatického vypínání displeje během tel. hovoru
V registrech jděte na adresu HKEY_LOCAL_MACHINE\Drivers\BuiltIn\RIL, kde najdete položku s názvem EnableFastDormantDisplayDuringCall. Nastavte ji hodnotu na 0. Tento tweak nemusí fungovat na všech verzích ROM. Zkusit tedy můžete ještě druhou úpravu, a sice na adrese HKEY_CURRENT_USER\ControlPanel\Phone, položka Sleep a opět nastavit hodnotu na 0 (původně je u obou 1).

u mě zafungoval druhý tweak