Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
hlásím,že sem dnes dostal ofic.update na WP 8.1...italska distribuce
Lumia 920
takže spokojenost
Lumia 920
takže spokojenost
Dobře, tak já zkusím jít do VF s tím, že to jejich problém a dá se to řešit změnou nějakých 2 parametrů.
Mně přímo po asi čtvrt roce řešení napsali doslova toto:
Dobrý den, Petře,
mám pro Vás dobrou zprávu
Vaši SIM kartu jsme zařadili do přednostní vlny, ve které proběhne (na dálku) během tohoto týdne úprava parametrů, což by mělo odstranit potíže, které máte. Věřím tedy, že to už bude v pořádku. Kdyby se potíže opakovaly, tak nám prosím dejte hned vědět. Děkuji.
Dobrý den, Petře,
mám pro Vás dobrou zprávu
Vaši SIM kartu jsme zařadili do přednostní vlny, ve které proběhne (na dálku) během tohoto týdne úprava parametrů, což by mělo odstranit potíže, které máte. Věřím tedy, že to už bude v pořádku. Kdyby se potíže opakovaly, tak nám prosím dejte hned vědět. Děkuji.
-
Lord de Wolf
- přispěvatel

- Zařízení: HTC 8X (DEAD)/ Lumia 920 Black + Nokia 100
Zdravím drahé uživatele L920,
čas nadešel (dlouho jsem zde nic neuvedl) a opět bych zde vypíchl několik "mušek" na které jsem zpozoroval (a podle firemní směrnice musím s L920 ještě 10 měsíců vydržet !!
)
Tzn.:
- nehrající pravý channel na sluchátkách. Stává se to relativně pravidelně když napojím sluchátka (Origo HF, ale i obyč bez mic), tak po přijetí a ukončení hovoru v telefonu naskočí nějaký "bug" a přestane hrát jedno sluchátko. Stalo se Vám to někdy? Pak je potřeba vypnout/zapnout telefon. (Když se mi to stalo po prvé, tak jsem u toho málem zničil sluchátka - předpokládal jsem, že je vadný jack, tak jsem s ním kroutil jako divý).
- HERE Drive+ - pod WP8.1 si není schopna zapamatovat nastavení (rychlejší trasa, zpoplatněné cesty). Občas zahlásí úplnou blbost a celkově mě dost irituje. Zejména při připojení s BT HF v autě není schopná přes BT pouštět hudbu a do toho povely navigace (pod WP8 no-problemo).
P.S.: Modlím se aby to cyan vyřešil... :/
CU, guys.
čas nadešel (dlouho jsem zde nic neuvedl) a opět bych zde vypíchl několik "mušek" na které jsem zpozoroval (a podle firemní směrnice musím s L920 ještě 10 měsíců vydržet !!
Tzn.:
- nehrající pravý channel na sluchátkách. Stává se to relativně pravidelně když napojím sluchátka (Origo HF, ale i obyč bez mic), tak po přijetí a ukončení hovoru v telefonu naskočí nějaký "bug" a přestane hrát jedno sluchátko. Stalo se Vám to někdy? Pak je potřeba vypnout/zapnout telefon. (Když se mi to stalo po prvé, tak jsem u toho málem zničil sluchátka - předpokládal jsem, že je vadný jack, tak jsem s ním kroutil jako divý).
- HERE Drive+ - pod WP8.1 si není schopna zapamatovat nastavení (rychlejší trasa, zpoplatněné cesty). Občas zahlásí úplnou blbost a celkově mě dost irituje. Zejména při připojení s BT HF v autě není schopná přes BT pouštět hudbu a do toho povely navigace (pod WP8 no-problemo).
P.S.: Modlím se aby to cyan vyřešil... :/
CU, guys.
- Fireboss15
- častý přispěvatel

- Zařízení: Sony Xperia Z1
Nie si jediný, ktorý má problém so slúchadlami, mne sa deje presne to isté ... Som si myslel, že sú vadné slúchadlá :D
-
zlieva
- častý přispěvatel

- Zařízení: NOKIA LUMIA 620/ LUMIA 920 Black/ LUMIA 950 SS
Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
Keď sa mi to stalo prvý krát, tak som si kúpil nové....keď sa to stalo aj na tých nových, tak som nadával, ale keďže druhý deň zase fungovali, pochopil som, že problém je niekde inde....Fireboss15 wrote:Nie si jediný, ktorý má problém so slúchadlami, mne sa deje presne to isté ... Som si myslel, že sú vadné slúchadlá :D
-
Lord de Wolf
- přispěvatel

- Zařízení: HTC 8X (DEAD)/ Lumia 920 Black + Nokia 100
:D Já jsem jednal naprosto stejně. Používal jsem Koss Plug a na těch "Jack" odchází pravidelně co 2-3 měsíce. Tak jsem myslel, že jsou zase v háji.... ale opak byl pravdou. Teď mám Xiaomi Pistons 2.1 Brown edition, které mají vestavěný mic a ovládací tlačítka (volume+- a jedno tlačítko na přijmutí hovoru - vše funguje super), tak je docela využívám a dost mě to štve.
- Fireboss15
- častý přispěvatel

- Zařízení: Sony Xperia Z1
Nuž, ale fakt toto, minule som išiel v lietadle a mi nefungovali slúchadlá, skoro som sa tam unudil k smrti :D, no dúfam, že to Cyan už vyrieši konečne, aj keď stále len čakám a čakám a zatiaľ všetky ostatné modely dostanú akt. len môj nie :D
Zdravím, mám problém se signálem... Prostě když nechám mobil delší dobu netknutý a pak ho zapnu tak nemá signál, a nebo se prostě při normálním užívání ztratí... Co mám dělat? Přepnutí na 2g-3g nepomáhá
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
můžeš zkusit reset do továrního nastavení, pokud to nezabere, zkusit jinou SIM a pokud stále nic, tak reklamovat.
Díky moc
Ještě jsem zapomněl dodat, že jediný co pomáhá, tak je zapnutí/vypnutí telefonu.
-
chmeldas
- smartguru

- Zařízení: iPhone 6S/ Miix 2 8"
AdamsZERO: Nemáš v telefonu náhodou sim od Vodafonu?
T-mobile
Už jsem to hodil do továrního nastavení... Teď jdu ven na pár hodin, tak uvidím... jestli to bude mít signál nebo ne.
- mimonaut
- smartmaniak

Jestli funguje restart, může to být chyba nekompatibility SIM s novou síťovou strukturou operátora. V tom případě by mělo stačit pro zprovoznění buď zapnout a vypnout letecký režim a nebo zapnout a vypnout data. Zkus a jestli to zabere, bombarduj stížnostmi operátora - jiné řešení prozatím není.
Tak jsem zpátky a signál je v pořádku... uvidím ráno jestli to bude OK.
Tak mi zase vypadnul před pár minutami signál, no šel jsem do nastavení>mobilní síť>kliknul jsem na výběr sítě a našlo mi to o2-vidafone-t-mobile... kliknul jsem na t-mobile a signál byl zpátky, takže to je SW chyba?
Jinak zapnutí darového připojení/režim v letadle nepomohlo
- mimonaut
- smartmaniak

To vypadá spíš na HW chybu tel. modulu nebo SIM karty. SW problém by to byl, kdyby se to takhle dělo i jiným, což se neděje. Takže zbývá zkusit vyměnit SIM kartu a pak reklamace.