iPAQ 614c - společně řešíme nedostatky a problémy
u IGO 8 stejný problém ... jednou jsem to rozchodil, ale pak sem si hrál s TMC a už se mi nepodařilo připojit ani GPS a nelze korektně odebrat tudíž, nejde jakoby znova čistě nainstalovat a HR kvůli tomu dělat určitě nebudu, ale je to velmi pěkné, nicméně IGO 2006 šlape naprosto spolehlivě, takže nemám proč měnit ... zatím
-
Diamant
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch HD2
Našiel som riešenie problému, keby sa pri prvej synchronizácii nedajú zaškrtnúť podadresáre Inboxu. Problém je ten, že pri prvej synchronizácii to vyhadzuje po zaškrtnutí niektorých subfolderov v Inboxe chybu a nesynchronizujú sa. Po odpojení a opätovnom pripojení už v nastaveniach synchronizácie e-mailov položka Inbox pre istotu už ani nie je.
Stačí však zaškrtnúť požadované subfoldery v nastaveniach na iPAQ-u a sláva, už to funguje!
Stačí však zaškrtnúť požadované subfoldery v nastaveniach na iPAQ-u a sláva, už to funguje!
-
powerlifter
- nováček

- Zařízení: BlackBerry Bold 9000
Me to delalo vcera to same pak jsem na netu zjistil ze se musi upravit soubor sys.txt a nasledne ho upravit
protocol mozna neni treba psat nezkousel sem to.
Code: Select all
[gps]
port=6
baud=57600
protocol=nmea-
powerlifter
- nováček

- Zařízení: BlackBerry Bold 9000
Kolegové s HP Ipaq 614, našel jsem řešení (tedy né já ale Maniakos - já ho jen cituji). Vyzkoušejte, mě to funguje supr.
maniakoss napsal:
Hi @ll,
myslim si ze som nasiel po dlhych dnoch riesenie ako rozchodit iGO8 na Ipaq 614 a vlastne na vsetkych zariadeniach ktorym nefunguje interny GPS.
Podla fesaka titan333 iGO nie je schopne aktivovat na vsetkych PDA ich GPS chipset a preto teba pouzit 3rd party software, ja odporucam "3D Tracking" pretoze je to freeware a ma male systemove poziadavky.
http://free.3dtracking.net/home.aspx
Po spusteni spominaneho softu a aktivovani GPS chipsetu by iGO8 malo fungovat bez problemov.
Skusal som to na mojom Ipaq 614c a vsetko fici ako ma
maniakoss napsal:
Hi @ll,
myslim si ze som nasiel po dlhych dnoch riesenie ako rozchodit iGO8 na Ipaq 614 a vlastne na vsetkych zariadeniach ktorym nefunguje interny GPS.
Podla fesaka titan333 iGO nie je schopne aktivovat na vsetkych PDA ich GPS chipset a preto teba pouzit 3rd party software, ja odporucam "3D Tracking" pretoze je to freeware a ma male systemove poziadavky.
http://free.3dtracking.net/home.aspx
Po spusteni spominaneho softu a aktivovani GPS chipsetu by iGO8 malo fungovat bez problemov.
Skusal som to na mojom Ipaq 614c a vsetko fici ako ma
No zistil som ze po restarate PDA to zase prestalo fungovat, no a zase som sa pokusal to spojazdnit.
Prisiel som na toto:
1.nastavit TMC na port 6 a rychlost 57600
2.spustit vyhladavanie a nechat cele prejst
3.potvrdit hlasenie ze nenaslo ziadne zariadene TMC
4.nastavit v GPS nastaveniach port 6 a rychlost 57600
5.malo by to zacat fungovat.
ja som to teraz 3x po sebe odskusal a ide to.
aj ked vypnem a zapnem iGO- po vypnuti sa da hned zapnut, nevypisuje to hlasku ze je este spusteny
Pozor pri restarte zariadenia to treba opakovat.
Dufam ze som pomohol.
Prisiel som na toto:
1.nastavit TMC na port 6 a rychlost 57600
2.spustit vyhladavanie a nechat cele prejst
3.potvrdit hlasenie ze nenaslo ziadne zariadene TMC
4.nastavit v GPS nastaveniach port 6 a rychlost 57600
5.malo by to zacat fungovat.
ja som to teraz 3x po sebe odskusal a ide to.
aj ked vypnem a zapnem iGO- po vypnuti sa da hned zapnut, nevypisuje to hlasku ze je este spusteny
Pozor pri restarte zariadenia to treba opakovat.
Dufam ze som pomohol.
Stym problemom okolo GPS, ide to upravit aj v sys.txt.
tu je moje sys.txt a ide to aj po restarte PDA:
[folders]
app="%SDCARD%/iGO8"
[interface]
maxzoom2d=6000000
show_exit=1
[phone]
driver="TAPI"
exe_path="\Windows\cprog.exe"
win_name="Phone"
[gps]
port=6
baud=57600
set_messages=0
[timezone]
sync_os_timezone=0
reset_os_timezone=0
odskusane na 100% funkcne
pozozr zmenit sys.txt aj v Program Files a aj na SD karte !!!
tu je moje sys.txt a ide to aj po restarte PDA:
[folders]
app="%SDCARD%/iGO8"
[interface]
maxzoom2d=6000000
show_exit=1
[phone]
driver="TAPI"
exe_path="\Windows\cprog.exe"
win_name="Phone"
[gps]
port=6
baud=57600
set_messages=0
[timezone]
sync_os_timezone=0
reset_os_timezone=0
odskusane na 100% funkcne
pozozr zmenit sys.txt aj v Program Files a aj na SD karte !!!
-
Diamant
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch HD2
Konečne mám Bluetooth headset (Jabra) a mám takýto problém. Neviete ako spojazdniť prehrávanie všetkých zvukov do pripojeného headsetu? Napríklad by som si chcel pustiť film a aj naprtiek pripojenému BT HS to stále hrá na zadný reproduktor.
A bohužiaľ mi v headsete stále zvoní prednastavená malódia, nie aktuálne zvonenie.
A bohužiaľ mi v headsete stále zvoní prednastavená malódia, nie aktuálne zvonenie.