LG Optimus 2X: Všeobecná diskuze
kartan: Kde byl telefon kupovaný? U zařízení z oficiální CZ distribuce je lokalizace standardně, takže bych se obával, zda nejde o šedivku.
-
jerry_stolarik
- smartguru

- Zařízení: HTC One M8
Vetsina androidu uz ma dneska v sobe cestinu.... I kdyz nejsou urceny pro cesky trh.......
To ano, ale známý mi nedávno ukazoval 2Xko, kde právě čeština vůbec na výběr nebyla (kupoval jej v nějakém pochybném e-shopu).
No jasně,že to je šedivka,jinak by tam byla čeština.Ptám se, jestli to jde nějak obejít?K
element:Tak to skutečně nejde, u zpráv čeština jde zvolit, u menu nikoliv.
element:Tak to skutečně nejde, u zpráv čeština jde zvolit, u menu nikoliv.
Řešením by mohlo být provedení rootu a instalace custom ROM v češtině (řeší se to například zde). Jen upozorním, že provedením rootu se přichází o záruku. Návod na root je například na Modaco.com.
- bkf1
- smartmaniak

- Zařízení: TouchHD (Cloudy v2.2+CZ), SGS1 (ofic. 2.3.6 JW1)
Tak tedka z hlavy me napada reseni bud nejak vyloupnout to sklicko (to zaruku jako takovou urcite neporusuje) nebo ho treba natrit nejakym specialnim olejickem na ktery treba jeste pritipnout treba kolecko vystrihnute z izolepyizerS18 wrote:Jen přemýšlím, jak to sklíčko čočky upravit, aby foto nemělo takový mlhavý nádech...
EDIT: predpokladam ze se jedna o sklicko na krytu...
-
jerry_stolarik
- smartguru

- Zařízení: HTC One M8
Zdravim chlapi... Zkouseli uz jste nekdo MODACO custom ROM..???? Nebo jinou custom ROM.?
- bkf1
- smartmaniak

Hele a co tady: http://www.lg-phones.org/lg-optimus-2x- ... nload.html" onclick="window.open(this.href);return false;kartan wrote:No jasně,že to je šedivka,jinak by tam byla čeština.Ptám se, jestli to jde nějak obejít?
Kdyz si stahnes ten firmware s oznacenim "Czech Republic Open" tak by to mohlo byt ono ne? Primy odkaz je: http://csmg.lgmobile.com:9002/swdata/WE ... 10B_00.kdz" onclick="window.open(this.href);return false;
PS: Zda se, ze ten firmware je primo ze serveru LG
Jiří Hrma wrote:Řešením by mohlo být provedení rootu a instalace custom ROM v češtině (řeší se to například zde). Jen upozorním, že provedením rootu se přichází o záruku. Návod na root je například na Modaco.com.
o zaruku se neprichazi...
a tool dokonce dokaze toto zarizeni unrootnuot zpet
Proč bych ještě něco lepil na kryt?bkf1 wrote:.....
Ano, sklíčko je na zadním krytu a už jsem koukal, jak odstranit... je tam nějak lepené. Taktéž sháním info, kolik stojí kdyžtak zadní kryt.
Ze Sunnysoftu mi psali, že samostatně neprodejný, že pouze mění servis. Tak napíšu do Britexu, na kolik jakože vychází
Přikládám ukázkové fotky s a bez zadního krytu.
http://www.uloz.to/8618411/2x-rar
Prostě bez zadnýho krytu fotky prostě paráda. Takže spekuluji jak to zbytečné sklíčko odstranit. Další sklíčko je i před čočkou, tak o prach nemám strach
Mám na Vás otázku, nevím samozřejmě jestli má někdo z vás HDMI kabel, ale jestli jo, jak vám televize přehrává videa s českýma titulkama ? Zvládá to nebo má problém s diakritikou ? Děkuju
Jestli prijdete na zpusob kak sklo odstranit sem s tim. nebo kupit nahradni kryt..... btw jedu na 1200mhz 1050mV a 1000mhZ s 950mv zbyle resimy jsem taky ubral a hodne se to projevilo na baterce plus 3 hodiny. u mejpomalejsich rezimu sem ubral i 250mV!!!!
Psal jsem do Britexu,co by stal zadni kryt. Tak uvidim,co napisou. Jinak to vidim na ziletku a malou rezanou. Fotky za to stoji
- bkf1
- smartmaniak

Treba se take zacne delat neoriginalni kryt, kde to sklicko bude mnohem kvalitnejsi
Ale asi bude vrzat
Mno jinak treba na Touch HD take neni uz z vyroby zadne sklicko 
Tak neorigo kryt bych viděl bez sklíčka a nebo fakt nějaký ultramega průhledné.
Snad bude kryt ze servisu do 300... pak ihned operuji
Snad bude kryt ze servisu do 300... pak ihned operuji
co to tak lehce vyvrtat....
Taky to je moznost,ale spise to vidim na vyriznuti. Odloupnuti znamena odlup nejak sklicka,takze chci dat pryc jen sklo. Nechapu, ze na toto nikdo pri testech neprisel. Mohli rikat,ze 2X foti na mobil luxusne. Ale co uz...
- bkf1
- smartmaniak

Jak takova blbost muze NAPROSTO ZBYTECNE degradovat soucast telefonu co?
Kolikrat clovek fakt zasne, jak to ty firmy solichaji snad na kolene nebo kde...
Chapu,kdyby byl fotak nejaky jakoze pro paradu ale takto... V Britexu zatim cenu nevi a cekam na info,zda mohou uz zadni kryt naskladnit. Ale o vyndani sklicka je rozhodnuto. Fotil jsem ted za svetla a uplne parada fotky. Jsem z fotaku nadseny
- bkf1
- smartmaniak

Tak pri dobrem svetle udelas dobrou fotku z kazde flusacky, ale zkus nejake sero, pri kterem bude na fotce rej digi-sumu, kteremu se samozrejme uplne nikdy nevyhnes ani u zrcadlovkyizerS18 wrote:Fotil jsem ted za svetla a uplne parada fotky.