Asi máme každý jiného T-Mobile operátora
T.

Samozrejme, ZE DOCHAZI KE STAHOVANI DAT, k cemu by to jinak bylo? Ke koukani na fakturu, jak tam mam nauctovany uplne nevyuzity tarif? To ti opravdu rekli?tomasino1 wrote:Tak jsem znovu volal na Zákaznickou linku a potvrdili mi, že aplikace Počasí, Akcie a You tube - to vše se nevejde do balíčku Surf&Mail, dochází prý ke stahování dat - tedy k účtování.
Asi máme každý jiného T-Mobile operátora![]()
T.

Všechny zmíněné aplikace jedou přes port 80 a jsou zahrnuté v ceně balíčku. Bez ohledu na výmysly operátora.tomasino1 wrote:Tak jsem znovu volal na Zákaznickou linku a potvrdili mi, že aplikace Počasí, Akcie a You tube - to vše se nevejde do balíčku Surf&Mail, dochází prý ke stahování dat - tedy k účtování.
Asi máme každý jiného T-Mobile operátora![]()
T.
Před Surf&Mail jsem používal Surf+ a nic z toho mi neúčtovali, jenom mail přes IMAP, což je pochopitelné, ve zvýhodnění Surf+ tento protokol zahrnut není.bub7 wrote:Tak na tenhle balíček jsem poměrně naletěl. T-mobile mi učtoval i jakékoli přihlášení, jak na forum tak do své mail schránky, tak i třeba na netový obchod. Zrušil jsem to a mám klid. Mám skoro neustále v dosahu wifi a jsem spokojený.
Toto je pravda tehdy, pokud si v QIPu nenastavíš připojení přes port 80. Zda to jde i v jiných IM nevím.permar wrote:...A tady pozor! - kdo má Surf&Mail s 100MB FUP tak za data projeté přes protokol ICQ,platí!!!!!

Users browsing this forum: Seznam.cz and 1 guest