Stačí v sekci lidé > skupiny>Skupina>dole pod jmény:ZPRÁVAbosspetr wrote:chci se zeptat jestli lze nějakým způsobem poslat sms několika skupinám najednou jako to bylo u 8.1 zkrátka mám 3 skupiny a potřebuji jednu sms poslat všem ale když dám hledat tak nemám možnost v hledání zadat skupiny ale jenom konkrétní čísla. u Windows 8.1 při hledání mi to nabídlo i skupiny ale nyní to není možné, nevíte jak to mám udělat abych poslal sms více skupinám najednou? Děkuji za radu.
Lumia 950 & 950 XL: Chyby a problémy
-
tgriger
- častý přispěvatel

- Zařízení: Microsoft Lumia 950XL White
Re: Lumia 950 & 950 XL: Chyby a problémy
@bouskat: Ja mám SS Lumia 950 a žiadne pády nemám a nemal som ani predtým.
Čo presne si robil, na aký odkaz a z čoho si klikol. Môžem to skúsiť od seba.
Čo presne si robil, na aký odkaz a z čoho si klikol. Môžem to skúsiť od seba.
Ja tak isto idem uplne v pohode uz riadne dlho. V podstate odkedy som kupil v decembri telefon :D Mal som asi tak 5 restartov dokopy, a posledny bol januar februar priblizne. Takze ja som spoko celkom 
-
imperator
- smartmaniak

- Zařízení: Iphone 7 Plus 128 GB Silver
Mne hlavne edge aj teraz na smartmanii - grafika preblikuje preblikuje a reštart - nemam to až tak často ale aj tak...
-
bouskat
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia N97, Lumia 920, 950XL
To provoláváni ani skakani mi taky pri prohlíženi SM telefon dela..
-
bouskat
- stálý přispěvatel

Tak tri resety za víkend, 2 volani v whats app a navrat na domovskou obrazovku z aliexpres app a kliknuti na odkaz na FB. Zkusil jsem zase vyndat paměťovou, tyto app nemam na kartě.
Sent from mTalk, W10m
Sent from mTalk, W10m
-
hravec-x
- smartguru

- Zařízení: Lumia 950XL, Band 2, Surface Pro 4
Na tom vůbec nezaleží, zda aplikace jsou nebo nejsou na kartě .
Zahoď nebo daruj Kingston a kup si SanDisk.... Je třeba si uvědomit, co se tu už psalo mockrát.... Zařízení je rychlé a stabilní tak jako je rychle a stabilní jeho nejpomalejší část, tedy u tvé (nejen u tvé) Lumie SD karta...
Zahoď nebo daruj Kingston a kup si SanDisk.... Je třeba si uvědomit, co se tu už psalo mockrát.... Zařízení je rychlé a stabilní tak jako je rychle a stabilní jeho nejpomalejší část, tedy u tvé (nejen u tvé) Lumie SD karta...
No a hlavně nechápu, proč by si s 32gb vnitřním úložištěm ukládal některé aplikace na paměťovku.
Podařilo se někomu vyřešit to tuhnuti na některých wifi? Napíše ze wifi není k dispozice a je nutné restartovat foun. Co jsem koukal, tak L650 je na tom stejně. Dělá mi to tak na 1 wifi z 5 a jedna z nich je ta doma (coz mi sejří nejvíc).
Sent from mTalk
Sent from mTalk
Tak tenhle problém s wifi jsem nezaregistroval, ale pořád se potýkám s restarty. Dnes ráno opět po asi čtyřech dnech a samozřejmě za to mohl edge. Browsuju a najednou se začne stránka rozsypávat, podržím šipku zpět abych to srovnal a po chvíli zase rozsypání... několikrát to zkouším kdo s koho, až se telefon sám restartuje.
Nemáte někdo problém, že když ukládáte fotky na paměťovku a fotíte jich víc za sebou, že třeba při třetí fotce kliknete na spoušť a nic a pak se vyfotí snímek až po 3 sekundách třeba? To mě trochu trápí. Koupil jsem si novou SD kartu od SanDisku 32gb extreme a čekal bych lepší výkon.
Nemáte někdo problém, že když ukládáte fotky na paměťovku a fotíte jich víc za sebou, že třeba při třetí fotce kliknete na spoušť a nic a pak se vyfotí snímek až po 3 sekundách třeba? To mě trochu trápí. Koupil jsem si novou SD kartu od SanDisku 32gb extreme a čekal bych lepší výkon.
-
bouskat
- stálý přispěvatel

Ten edge mi dela to stejný, začne skákat, chvili odolava a pak restart. Me wifi dela ze pise připojeno bez internetu, samozrejme jedna z wifin doma, a další wifiny co bych používal. Po posledním buildu to chvili fingovalo ale už zas nejede.
Sent from mTalk, W10m
Sent from mTalk, W10m
Používám pro fotky jen interní úložiště a po pár rychle vyfocených fotkách se mobil na nějakou dobu zasekne, někdy to nerozchodí a následuje restart, někdy se vzpamatuje. Asi prostě nemá rychlé focení rád a ukládání na pozadí nestíhá.Marty04 wrote:Nemáte někdo problém, že když ukládáte fotky na paměťovku a fotíte jich víc za sebou, že třeba při třetí fotce kliknete na spoušť a nic a pak se vyfotí snímek až po 3 sekundách třeba? To mě trochu trápí. Koupil jsem si novou SD kartu od SanDisku 32gb extreme a čekal bych lepší výkon.
- Daff_Cz
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy S7 Edge, black
Mám to samé, mám nastaveno,když podržím spoušť fotoaparátu, na sekvenční snímání a je to absolutní tragédie, 3 fotky rychle, 4s ukládám, 2 fotky rychle, 2s ukládám.... absolutně nestíhá...
-
bouskat
- stálý přispěvatel

Hihi :D messenger, zamcu telefon a okamzite restar, aspoň ze se ten telefon po posledním buildu rychle zapíná... BEZ PAMĚŤOVKY... Telefon byl na origo nabíječce.
Sent from mTalk, W10m
Sent from mTalk, W10m
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Už ten krám reklamuj, tohle fakt není normální.
-
bouskat
- stálý přispěvatel

:D:D kram to je to souhlasím, me se právě nechce. Zrovna ted pred prázdninami kdy jezdím a hodně fotím.
Sent from mTalk, W10m
Sent from mTalk, W10m
-
htcjirka
- smartmaniak

Mas mit dva jako ja
Pak si jeden muze odpočívat na reklamaci.
-
bouskat
- stálý přispěvatel

:D :D díky za radu :D, du si koutpit auto, pro jistotu dve kdyby v tom jednom dosel benzin :D ja si furt myslím ze to tefonem není, protože to jednou dela pak ne, zalezi co je v tom nainstalovany. To stakani v edge nedelalo, dwla ro az poslední dva buildy. To stejný ty restarty když zamcu telefon.
Sent from mTalk, W10m
Sent from mTalk, W10m
-
htcjirka
- smartmaniak

Ja mel od brezna jeden restart (od brezna jsem najel na desitky, jak na 930, tak na 950/950XL - zakoupení), ten nedavno první - Edge (tento poslední build) a to telefon vyuzivam dost na všechno mozne, cca 200 aplikaci doinstalovanych.Cim jinym by to bylo?Spousta lidi tyto problémy s 950XL a nejen s ni nemá.
-
bouskat
- stálý přispěvatel

Počkám az si tata koupi novej mobil pak si do něj vezmu S4, a tohle poslu do dža...
Sent from mTalk, W10m
Sent from mTalk, W10m