Nokia Lumia 930: Všeobecná diskuse
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Po updatu, fialova pryc, telefon se priprohlizeni webu vubec nehreje, pri nabijeni bezdratem je uplne studeny apod(mam srovnani z druhym kusem, ktery ma jeste predchozi FW) Celkove sla tedy teplota dolu.
Takze povrzuji, to co uz hlasali jini.
Takze povrzuji, to co uz hlasali jini.
Zdravím, chci se zeptat jestli máte někdo na své 930 problémy s dotykem na displeji?? Nejdříve jsem si toho moc nevšímal, ale v pravém horním rohu mi moc nechodí dotyk. Pokud je v té části něco na co chci kliknout tak musím přitlačit jinak se nic neděje :( . A také když telefon leží tak občas nejde stáhnout notifikační centrum, ale pokud foun držím v ruce tak bez problému. Jinak jsem s nokijkou moc spokojen 
-
htcjirka
- smartmaniak

Uvidis po updatu FW, ktery pomalu leze pres OTA ven.
Jinak nic takoveho se me nedeje/nedelo.
A koukni jestli nemas vadnou Lumii a neni pravy horni roh skla oproti ramu nadzvednuty.Koukni se detalne na pravou a levou stranu, zda jsou rohy stejne.
Jinak nic takoveho se me nedeje/nedelo.
A koukni jestli nemas vadnou Lumii a neni pravy horni roh skla oproti ramu nadzvednuty.Koukni se detalne na pravou a levou stranu, zda jsou rohy stejne.
Rohy jsou stejné žádné nadzvednutí tam není. Poznal jsem to až na hře Asphalt 8. Kde je jedno tlačítko taková mini šipečka na vrácení zpět a její rozměry jsou 5x5mm. Takže je to fakt malej bod a dále to pak už funguje normálně. No nokiu nemám ještě ani 14 tak zajdu do alzy a řeknu že chci vrátit peníze a vezmu si rovnou novou.
Muže někdo vyzkoušet na své lumii 930 zapnout Explorer a v něm se přihlásit na gmail a pak zmáčknout tlačítku na obnovu stránky které je v pravém horním rohu?? Pls
mě to tlačítka totiž nejde moc zmáčknout :( díky
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

- Zařízení: Microsoft Lumia 950
Takže vlastně nakonec nešlo ani moc o vadu displejů (tedy revize nic neřešila), ale šlo o FW, což jsem říkal celou dobu... Ale i tak je to chyba Nokie(MS).
-
htcjirka
- smartmaniak

Ja jsem take od zacatku psal, ze je to problem jako kdysi u L900 a vyresi to FW.Tam take seda byla fialova.
Displej, ktery ale netrpel fialovou je naopak nyni hodne az moc do zelena, takze nokia jen posunula parametr odstinu do zelena, nic vice.
U 930 se jeste vyskytuje to, ze je pulka displeje je jinak barevna, tam je to na vymenu.
Displej, ktery ale netrpel fialovou je naopak nyni hodne az moc do zelena, takze nokia jen posunula parametr odstinu do zelena, nic vice.
U 930 se jeste vyskytuje to, ze je pulka displeje je jinak barevna, tam je to na vymenu.
-
htcjirka
- smartmaniak

Psal jsem to hned dva dny po koupi..cituji sam sebe.
Kdyby nekomu pri nizkem jasu na automatiku sla sediva barva do vinove (pozna se v nabidkach apod), nelekejte se, je to sw bug a neni to na vsech L930.Da se to eliminovat ve velice detailnim nastaveni v nastaveni- zobrazeni.
Ze ctyr Lumii 930 vedle sebe ma kazda jine barevne podani displeje, takze nokia vi proc tam dala tak detailni nastaveni.
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

V pohodě, já jen, že se kolem toho dělal humbuk s revizema, přitom ani ty starší revize (některé kusy) problémem netrpěli a s těma barvama bylo jasné, že to vyladí FW.
A souvisi s tim nejak problem s jakoby rezonanci displeje ? tj, obcas jdou po displeji horizontalni pruhy ? Mam PfD a deje se mi to i nadale ....
-
htcjirka
- smartmaniak

Revize bohuzel do toho spadaji, protoze tato sw oprava neresi nejednotnost bile.maxxz wrote:V pohodě, já jen, že se kolem toho dělal humbuk s revizema, přitom ani ty starší revize (některé kusy) problémem netrpěli a s těma barvama bylo jasné, že to vyladí FW.
Ne nesouvisi, to je zase jiny problem, rusenim, dela to jen pri Edge, pri H,LTE ci Wifi to nedela.Nejaka chyba designu, ani vymena desky ci displeje to neodstrani.A souvisi s tim nejak problem s jakoby rezonanci displeje ? tj, obcas jdou po displeji horizontalni pruhy ? Mam PfD a deje se mi to i nadale ....
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

Co tím myslíš ? Jakou nejednotnost bílé ?
U těch AMOLED panelů je taky skoro každý kus unikát, u všech značek.
U těch AMOLED panelů je taky skoro každý kus unikát, u všech značek.
-
htcjirka
- smartmaniak

Displej na jedne pulce krasne ciste bily a na druhe to jde do seda ci dost do zluta.Je to bud v horni casti anebo dolni.U jinych je krasne ciste bily stejne po cele plose.
Je to pak videt a je to rusive na nekterych dlazdicich.Dlazdice je v horni pulce casti obrazovku napr svetle seda a dole tmave seda.
Je to pak videt a je to rusive na nekterych dlazdicich.Dlazdice je v horni pulce casti obrazovku napr svetle seda a dole tmave seda.
- Daniel Fibikar
- smartmaniak

To jsem ještě na žádné tedy neviděl. Ale dobrá, je to možné to beru.
-
htcjirka
- smartmaniak

Ja uz videl a nejednu, cca 4ks takto postizene.Posledni co jsem od vas bral ma naopak displej bez chybicky.
A je to na reklamaci? Jak to řešit? Je to dost náhodný jev.htcjirka wrote: Ne nesouvisi, to je zase jiny problem, rusenim, dela to jen pri Edge, pri H,LTE ci Wifi to nedela.Nejaka chyba designu, ani vymena desky ci displeje to neodstrani.
-
htcjirka
- smartmaniak

Reklamaci si clovek nepomuze, novy kus to dela take..
Takže je to problém všech L930 ? Já myslel, že to dělají jen některé revize.htcjirka wrote:Reklamaci si clovek nepomuze, novy kus to dela take..
-
htcjirka
- smartmaniak

To vlneni, svych kusu jsem mel 6 a kazdy to delal bez ohledu na revize.Kolegove v praci tez maji 930 z ruznych zdroju a delaji to tez vsechny.
Nezkousel jsem jeste s novym fw, treba to opravdu slo opravit pomoci fw, ikdyz v to moc neverim.
Protoze jsi jeste na to nenarazil, staci byt na edge, bilem podkladu v ie s"serfovat" a ve spravny cas se to ukaze, ne pokazde..da se to videt i pri jinych situacich.Je to neduha kazde 930.Nic takového jsem nezaznamenal. Revize 2.0.0.1.
Nezkousel jsem jeste s novym fw, treba to opravdu slo opravit pomoci fw, ikdyz v to moc neverim.
-
htcjirka
- smartmaniak

Jo, souhlas, na kazdem telefonu clovek neco najde.Jsou to cim dal slozitejsi zarizeni, tezko se dnes hleda v techto "nadupanych" stojich misto apod.Dokud telefon funguje jak ma, nepatlat se v detailech, jinak by clovek nemohl nic vlastnit.
K editaci, kdyby to bylo aspon deset minut..chci neco jen doplnit ci upravit/upresnit a musi clovek nacnout novy prispevek.
K editaci, kdyby to bylo aspon deset minut..chci neco jen doplnit ci upravit/upresnit a musi clovek nacnout novy prispevek.