Windows 10 Mobile: Release preview
Windows 10 Mobile Technical Preview
Nebude problem v chýbajúcich id3 tagoch ?
Bez id3 tagů by měl v seznamu Groove alespoň "Neznámé album" od "Neznámého umělce".
-
JacobsCorleone
- nováček

- Zařízení: Lumia 640 XL
relouth NN Tagy mam precizne udelane vsude stejne ( na to jsem pes)
-
Mahtiel
- smartmaniak

- Zařízení: Xiaomi Redmi Note 4 Global
Minulý týden jsem měla telefon připojený k mini věži Panasonic via music port s Core Playerem a myslím, že to bylo v poho. Vyzkouším.
Jinak taky se vám stává, že když odklepnete feedback, že se vám nezobrazí? Včera jsem 2x dávala feedback ohledně Zařízení a nic, dneska jsem změnila kategorii a v poho. Podobně jsem měla problémy s umístěním feedbacku ohledně Facebooku.
Jinak taky se vám stává, že když odklepnete feedback, že se vám nezobrazí? Včera jsem 2x dávala feedback ohledně Zařízení a nic, dneska jsem změnila kategorii a v poho. Podobně jsem měla problémy s umístěním feedbacku ohledně Facebooku.
mate niekto na lumii 550 posledny build .71 z TP? Zaujima ma, ako to slape oproti (asi?) ofic .29, co tam teraz je.
- Daff_Cz
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy S7 Edge, black
Re: Windows 10 Mobile Technical Preview
Jo, mám naprosto stejny problém. Po poslední aktualizaci Groove music mi to našlo cca 15 alb z cca 60... Tak jsem to všechno vymazal a jak se dostanu k PC tak to tam zkusím nahrát všechno znovu a uvidíme...
-
JacobsCorleone
- nováček

Daff_Cz Mne 4 ze 70...
Tak v piatok mi telefon pekne zhaluzil. Najskor som skusil integrovany skype v spravach (prihlasil som sa) a potom prebehol update mail & calendar. Po asi 4 hodinach som zistil, ze po prihlaseni do skype mi to zralo cca 10% baterky/hod pri necinnosti a tak som sa chcel odhlasit. Cele sa to pri odhlasovani zahryzlo (najskor to asi 3x padlo), tak som spravil restart, zrazu nic nefungovalo (ani flashlight), tak som ho este raz restartoval a telefon nechcel nabehnut (cyklenie bootu, cierna obrazovka, ...). Asi po 3 hodinach som sa uz zmieril s HR a navratom k ako tak stabilnym WP8.1, ale z nejakeho zahadneho dovodu sa konecne telefon zapol a odvtedy zase facha uplne v pohode.
Takze ten integrovany Skype je pekna hanba MS, kedze ho ani po X rokoch nevie slusne zaintegrovat do vlastneho OS. Peknych par mesiacov to zase skusat nebudem.
Takze ten integrovany Skype je pekna hanba MS, kedze ho ani po X rokoch nevie slusne zaintegrovat do vlastneho OS. Peknych par mesiacov to zase skusat nebudem.
S tým nemám problem. Používam už dlho.
-
JacobsCorleone
- nováček

Daff_cz Zda se ze Tvuj postup tj Vse smazat a nasypat to tam znovu funguje...
Akorat hned po pridani mi spadl prehravac ale napodruhe uz vse Okej
Akorat hned po pridani mi spadl prehravac ale napodruhe uz vse Okej
- Daff_Cz
- smartguru

Tak to jsem rád, že to aspoň takhle funguje... ;)
Funguje to po tomto "zásahu" i v jiných aplikacích? Jako třeba Core,Audiobooked??
Skvěle, dnes se mi při každém odpojení sluchátek restartoval telefon. WM10 TP build .71...
- Daff_Cz
- smartguru

No nevím, tak jsem nahral zase komlet hudbu zpět a opět to nenašlo mnoho alb. Do posledního updejtu fungovala gm dobre, ale po něm jsem znechucenej, proste nefunguje jak by mela...
Mě kupodivu groove music funguje dobře, vidí všechna alba, přehrává a přeskakuje na další skladbu (používám pouze náhodný výběr ze všech alb), ale když se telefon po každém odpojení sluchátek restartuje, to je dost otravné. Používám dodaná sluchátka Nokia, sice žádný zázrak, ale aspoň mají mikrofon.
Zkusila jsem to i se sluchátky Apple od iPodu a stejný problém. Asi se budu muset zase vrátit ke konceptu hudba do iPodu, telefon na to ostatní.
Zkusila jsem to i se sluchátky Apple od iPodu a stejný problém. Asi se budu muset zase vrátit ke konceptu hudba do iPodu, telefon na to ostatní.
Po pripojeni sluchatok sa mi automaicky otvorila nejaka app s nastaveniami.tam som si nastavil,co ma telefon robit,ked znovu suchadla pripojim. Neviete,ako sa tam znovu dostanem ?
-
bouskat
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia N97, Lumia 920, 950XL
Je to aplikace Zařízení, ze úplné dole v seznamu aplikaci...
no,praveze tam nieco take vobec nemam
Tak som ju nakoniec nasiel v obchode a otvoril odtial
Tak som ju nakoniec nasiel v obchode a otvoril odtial
-
finchcz
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Galaxy A5 (2017), Lumia 920 (WP8.1)
vi prosim nekdo, co dela prepinac "Oznameni skupiny podle uctu v centru akci" v Outlook posta - nastaveni - oznameni?
-
Radek Jahoda
- smartguru

- Zařízení: Lumia 950
@finchi já to mám anglicky teda no a tam v nastavení je akorátnastavení notifikací pro různé účty,jedině že by se mi nezaktualizoval Outlook