Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
-
Daniel Stiegler
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 1520, 920, 928, 650
@Katie Jak rozmazané? v základním režimu si ten foťák umí tak nějak poradit s kde jakou situací a co se týče předního camery, tak ta se dá použít rovněž s aplikací Nokia Camera stačí tam ťuknout na ty tři puntíky a po té vybrat možnost Front Facing (hned ta druhá možnost - používám ENG prostředí).
-
tslany
- smartmaniak

- Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
OT: On někdo tu přední kameru opravdu používá? V životě jsme naživo neviděl člověka, co by s ní volal pomocí 3G videotelefonie, na Skype jsem ji ani jednou nepoužil, a že bych ji chtěl používat jako zrcátko, tak k tomu poslouží zrcadlová fólie daleko lépe.
-
mceza
Ano, já ji třeba používám. Právě na telefonování přes Skype..
Jo, jednou jsme se přes systém front camera a hodně vykroucenej krk díval, jestli mi záda neposral holub. Jinak ani ne.
-
Katie
- přispěvatel

- Zařízení: Lumia 920 - red, iPhone 6 64 GB
No chtěla jsem ji občas použít, hodit fotku na instagram např. nebo tak.. jenže ta kvalita nic moc, takže budu používat zadní :D.. Zde máte nějaké fotky pořízené přední kamerou:
Všimněte si, že část fotky je rozmazaná.
Všimněte si, že část fotky je rozmazaná.
- Attachments
-
- WP_20131128_023.jpg
- (273.23 KiB) Downloaded 50 times
-
- WP_20131128_004.jpg
- (209.7 KiB) Downloaded 50 times
To je fakt na prd a pochybuju, že to půjde spravit nastavením, ani prach to nebude (ten nerozmazává, ale ztmaví). Podle mě je to na opravu, ideálně spíš na výměnu, jestli ho máš týden. Pokud je z eshopu, normálně ho vrať ve 14ti denní lhůtě bez udání důvodu (ale říct jim ho můžeš, aby to neprodali dalšímu chudákovi) a kup si ho znova (takhle vyřizuju vady nově koupených věcí třeba v Alze), pokud v kamenné prodejně, tak tam můžeš trvat na vyřízení reklamace výměnou nebo vrácením peněz, jelikož první půlrok po koupi zákon předpokládá, že závada se na zboží vyskytovala již v okamžiku prodeje a dochází tedy k rozporu s kupní smlouvou. Ale i na to už má pak obchod lhůtu 30 dní na vyřízení.
Jo a odkaz na instagram by byl? (no co, zajímá to tady beztak všechny, tak se zeptám já)
Jo a odkaz na instagram by byl? (no co, zajímá to tady beztak všechny, tak se zeptám já)
-
Katie
- přispěvatel

Aaa sakra.. Tak to je na nic.. Jop mám ho z eshopu - mall.cz.. Sakra, už mám na displeji fólii.. Takze 300 Kč v ... Nechce se mi ho vracet.. :( :D
-
tslany
- smartmaniak

A nemůže to být způsobeno tou fólií? Zkusil bych ji sundat. Nová se dá na ebay v pohodě koupit pod 300Kč, resp. 60Kč za 10ks fólií, ať už čirých, matných či zrcadlových (ty jsou trochu dražší)
- mato289
- smartguru

- Zařízení: Xiaomi Mi Max
najprv tu skús dať fotku telefónu aj s fóliou, aby si ju zbytočne nezlepovala...skús s fotoaparátom zaostriť presne na kamerku...ináč je dosť pravdepodobné čo hovorí tslany 
Folie za 300,- vůbec nejde přes čočku, je kolem vyřízlá. To lze čekat u folie za 4,80Kč
- mato289
- smartguru

to áno, ale pri nesprávnom aplikovaní môže trochu zasahovať do kamery..
-
tslany
- smartmaniak

Fólie z ebay za pár šušní všechny výřezy na senzory a fotoaparát obsahují. Jen je právě problém, jeslti není nalepená kousek mimo, pak by to odpovídalo tomu rozostření u jedné hrany.
-
Katie
- přispěvatel

Fólii to určitě není protože nezasahuje do fotoaparátu..
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Tak vrátit / vyměnit, rychle, dokud to jde. A nejlépe osobně, aby se dal nový kousek na místě vyzkoušet. Mě tedy přední foťák nerozmazává..
určitě ta fólie nezasahuje přes kousek čočky?
určitě ta fólie nezasahuje přes kousek čočky?
-
Katie
- přispěvatel

Ne opravdu.. nezasahuje do čočky.. ještě jsem zkoušela videohovor přes skype..a pořídila jsem tuto fotku:
i na ní jde vidět rozmazání..(vím, že to není kvalitní.. ale vlevo je ten text rozmazaný značně)
i na ní jde vidět rozmazání..(vím, že to není kvalitní.. ale vlevo je ten text rozmazaný značně)
- Attachments
-
- Video call snapshot 10.jpg
- (108.62 KiB) Downloaded 55 times
-
Katie
- přispěvatel

Vracet se mi úplně nechce.. protože to už je jediná červená, která se dá sehnat.. :(
Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
Je to na reklamaci.lepsi vratit jak nechat opravit
-
milennium
- smartstar

- Zařízení: NEXUS 6 / 64GB
Přesně tak. Okamžitě vrátit. Dokud to jde... Červená, nečervená. Na barvu teď kašli. Raději plně funkční mobil, než mít sice červenou, ale takhle roze...nou Lumii...Katie wrote:Vracet se mi úplně nechce.. protože to už je jediná červená, která se dá sehnat.. :(
- mato289
- smartguru

určite sprav ako ti radia.. potom ak by si náhodou červenú nezohnala, kúpil si originálny gumený cover v červenej farbe a bude po probléme 
Nejdřív sundej folii a zkus to znova.
Objektiv přední kamery je utopený pod krycím sklem a ohnisko objektivu je hodně široké...
Objektiv přední kamery je utopený pod krycím sklem a ohnisko objektivu je hodně široké...