Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
To ja citim aj tych 125 gramov co ma moj fon,ked dlhsie na nom citam knihy.. bral by som kludne lahsi.
-
mceza
Čtení knih na telefonu neprovozuji, tak nemohu posuzovat.
A že jsem hardcore? Jezdím žigulíkem, jasně že jsem hardcore :D
A že jsem hardcore? Jezdím žigulíkem, jasně že jsem hardcore :D
-
Radek Hulán
- smartstar

- Zařízení: Samsung S7 edge / Lumia 930/1020/920/900/800
Váha Lumia 920 je naprosto v pohodě, na to jak je bytelná a co obsahuje. Pokud někdo chce lehčí telefon, je zde 925.
Jen pro zajímavost -> když k Lumia 1020 doplním externí kryt s bezdrátovým nabíjením, dostanu se z 158 gramů přesně na 182 gramů. Aka váhu Lumia 920
A s tím extrémním poklesem ceny - toto není obecná "Nokia záležitost". Třeba ona 925 moc nepoklesla, stále se prodává za 10t Kč. 1020 je za 15t Kč a těžko brzo spadne pod 10t. S 920 je to špatné pro majitele, co ji kupovali za 15t, ale zase je to obrovská základna pro nové kupující. Za 7t neexistuje lepší telefon. A nakonec, je to vlastně jedno, kdo nechce pokles ceny, koupí si iPhone. Třeba jej nebude používat, nebude mít systém co chce, ale 4" nudli a jen ikonky na ploše... Hlavně, že za rok dobře prodá ;)
Jen pro zajímavost -> když k Lumia 1020 doplním externí kryt s bezdrátovým nabíjením, dostanu se z 158 gramů přesně na 182 gramů. Aka váhu Lumia 920
A s tím extrémním poklesem ceny - toto není obecná "Nokia záležitost". Třeba ona 925 moc nepoklesla, stále se prodává za 10t Kč. 1020 je za 15t Kč a těžko brzo spadne pod 10t. S 920 je to špatné pro majitele, co ji kupovali za 15t, ale zase je to obrovská základna pro nové kupující. Za 7t neexistuje lepší telefon. A nakonec, je to vlastně jedno, kdo nechce pokles ceny, koupí si iPhone. Třeba jej nebude používat, nebude mít systém co chce, ale 4" nudli a jen ikonky na ploše... Hlavně, že za rok dobře prodá ;)
Po uspesnem prechodu z Google Apps na O365 zvazuji vymenu mobilniho zarizeni. Android je tezce mimo vuci Exchange protokolu, tudiz utikam zpet k Win. Druhy telefon mam Lumii 800 a popravde me stve par neduhu, ktere dost mozna plynou z me neznalosti. Prece jen je to uz davno, kdy jsem si uzival naprosto dokonaleho WM. Napr. oznacovani vice fotografii a odeslani najednou atp... ale zpet k meritu veci: je nejaky duvod proc si 920ku nyni nekoupit z pohledu cena/vykon/moznosti?
-
mceza
Takový důvod není. A jestli tě na Lumii 800 štve tak věř, že WP8 jsou úplně jiný systém 
Konkrétně třeba i to označování fotek.
Konkrétně třeba i to označování fotek.
Dovodov moze byt viac..tiez som si chcel kupit 920,ale nakoniec som kupil 520.. je to o prioritach co chces,aj ked nie je cena dolezita..
Mne vadila vaha a to, ze sa neda menit baterka.Mozno nezaskodi trochu "triezvy" nazor niekoho, kto nema 920 .
Snad ma tu neukamenujete
Mne vadila vaha a to, ze sa neda menit baterka.Mozno nezaskodi trochu "triezvy" nazor niekoho, kto nema 920 .
Snad ma tu neukamenujete
Kdyz zrovna koukam na tu 520ku tak by me vadil horsi displej (ani ne tak rozliseni jako PPI), nepodporuje 802.11a, bez zadniho svetla, nema kompas... to jsou asu nejzasadnejsi veci co me vadi ;)
- Cheetah007
- smartmaniak

- Zařízení: Sony Xperia M2, iPad Mini 32GB
Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
Tak dnešní cena.mezi 7-9k je perfektní.
mam moznost 6100,- ale pssst
asi u ni skoncim
da se jeste vubec nekde sehnat ten bily bumper? Nedari se me ho nikde najit...
podporuje Wi-Fi 802.11 a/b/g/n, dual bandkissman wrote: 802.11a,
520 dle Nokia nedisponuje Ackovym radiem ;) http://www.nokia.com/cz-cs/telefony/tel ... cke-udaje/" onclick="window.open(this.href);return false; takze zadny dualband ;)
pardon,ja som to mal odtialto.. http://www.gsmarena.com/nokia_lumia_520-5322.php" onclick="window.open(this.href);return false;
sry za OT
sry za OT
- p.a.Ť.o
- smartmaniak

- Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+
Neda. A pochybuji, ze nekdy bude jeste k mani. Kdyby jo, tak hned berukissman wrote:mam moznost 6100,- ale pssstasi u ni skoncim
da se jeste vubec nekde sehnat ten bily bumper? Nedari se me ho nikde najit...
Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze
ja jsem presel z 520 na 920 po trech tydnech a musim rict, ze z te 520 jsem byl vic nadsenej. mozna, ze to byl po androidu muj prvni wp telefon. sice ted si libuju nad fotakem, mam oba telefony a srovnani uz jsem provedl, taky kompas mi chybel, dioda taky dobra. displej 520 je dobrej, kamos co ma iphone 4 zavidel, akorat v mym pripade byl jako olejnicka, citelnost jinak dobra i venku. 920 je tezka jak cihla, trefit nekoho do hlavy tak je po nem. oba telefony jsou super, android uz nikdy. uz vyckavam az budou u nas novy tablety s win 8.1 a hned jdu do nej a konecne se zbavim androidu nadobro 
Koukal jsmem, ze i Krusell ColorCover uz se neda sehnat... nejake alternativy?p.a.Ť.o wrote:Neda. A pochybuji, ze nekdy bude jeste k mani. Kdyby jo, tak hned beru
- p.a.Ť.o
- smartmaniak

CC-1043 v jine nez bile barve?
- Daff_Cz
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy S7 Edge, black
Kryt CC-1043 se někdy prodával v bílé barvě?
- Stimpi
- nováček

- Zařízení: Lumia 920, Nexus 7
Trošku se přidám k tomu flamu...
mějte si mě za bezmozka, ale 920 jsem kupoval někdy v březnu za cca 12-13t a nelituju jediný koruny. A to ze cena klesá mi nevadí, dokonce z toho mam radost... Proč? Za tu cenu si ho koupi mnohem víc lidi, platforma bude rozšířenější se vším co k tomu přináleží.
je tu to ale spis o řešení problemu, tak abych moc neodbocil, přijde mi ze dost problemu jde pořešit soft resetem, proč to tu píšu? Když clovek není zvyklej po dlouhou dobu resetovat, pomalu zapomíná ze ono klasické vypnout/zapnout je nejjednoduzsim řešením
mějte si mě za bezmozka, ale 920 jsem kupoval někdy v březnu za cca 12-13t a nelituju jediný koruny. A to ze cena klesá mi nevadí, dokonce z toho mam radost... Proč? Za tu cenu si ho koupi mnohem víc lidi, platforma bude rozšířenější se vším co k tomu přináleží.
je tu to ale spis o řešení problemu, tak abych moc neodbocil, přijde mi ze dost problemu jde pořešit soft resetem, proč to tu píšu? Když clovek není zvyklej po dlouhou dobu resetovat, pomalu zapomíná ze ono klasické vypnout/zapnout je nejjednoduzsim řešením
- p.a.Ť.o
- smartmaniak

Vsak pisu, ze se neda koupit.Daff_Cz wrote:Kryt CC-1043 se někdy prodával v bílé barvě?
-
mceza
Že klesá hodnota věci? Já si tu věc kupuji, abych ji používal. Ne, abych po koupi neustále sledoval, jestli se náhodou neprodává levněji a rval si z toho vlasy.
Když si koupím pěknou zimní bundu, protože se mi líbí, vyhovuje mi, sluší mi, tak přece taky nenadávám na výrobce, že na jaře na ní bude 70% sleva. Kdybych to měl dělat takto furt, tak jsem už dávno v Bohnicích.
A náhodou má pravdu - tím, že klesla cena se s majiteli 920 roztrhl pytel. A to je výhoda. Ať už v podpoře aplikací (např. HD rozlišení, poměr stran), tak v podpoře výrobce.
Problém s others řeší GDR2 a samovolné vybíjení není. Vždy to něco vybíjí. Ano, je třeba s tím něco udělat, ale nemůže za to ani tak MS, jako tvůrci aplikací, které vybíjení způsobují. A že to OS dovolí? Aha, furt se nadává na omezenost WP a najednou je omezený málo? :D
Zdá se mi, že ty v normálních věcech vidíš absolutně tragické nedostatky.
Když si koupím pěknou zimní bundu, protože se mi líbí, vyhovuje mi, sluší mi, tak přece taky nenadávám na výrobce, že na jaře na ní bude 70% sleva. Kdybych to měl dělat takto furt, tak jsem už dávno v Bohnicích.
A náhodou má pravdu - tím, že klesla cena se s majiteli 920 roztrhl pytel. A to je výhoda. Ať už v podpoře aplikací (např. HD rozlišení, poměr stran), tak v podpoře výrobce.
Problém s others řeší GDR2 a samovolné vybíjení není. Vždy to něco vybíjí. Ano, je třeba s tím něco udělat, ale nemůže za to ani tak MS, jako tvůrci aplikací, které vybíjení způsobují. A že to OS dovolí? Aha, furt se nadává na omezenost WP a najednou je omezený málo? :D
Zdá se mi, že ty v normálních věcech vidíš absolutně tragické nedostatky.