Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze

Diskuzní fórum věnované smartphonům Nokia Lumia 930, 925, 920 a 900.
Cheetah007
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Sony Xperia M2, iPad Mini 32GB

Re: Nokia Lumia 920: Všeobecná diskuze

Post by Cheetah007 »

Dobře ty jo, svatá pravda ;-)
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 950XL

Post by mimonaut »

Můžeš být na mceza naštvaný jak chceš, mnohdy by to bylo i oprávněné, ale s tímhle příspěvkem má naprosto pravdu. Lenost uživatele vylézt z topicu a založit dotaz do správného fóra je opravdu otravná, kór když to autor dělá vědomě a ještě to přizná..
jkubovic
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Xiaomi Redmi 4 Note LTE Global, MS Lumia 640 DS,

Post by jkubovic »

Tiež si myslím, ze mceza nie je ten, kto bol arogantný. Na dotaz odpovedal a keď Ťa jemne upozornil, že to patrí do iného fóra, tak namiesto poďakovania hneď do neho vyskočíš a urážaš ho.
Ale už som aj ja OT :-)
Cheetah007
smartmaniak
smartmaniak

Post by Cheetah007 »

To je sice pravda ale jeho reakce jsou arogantní, povýšenecké a o vulgarismy typu ze je dotyčný "na přesdržku" viz. jiné téma dříve, taky není nouze.
Přijde ti tohle zde na fóru vhodné a normální? Mě a pár dalším slušným určitě ne.
jkubovic
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Xiaomi Redmi 4 Note LTE Global, MS Lumia 640 DS,

Post by jkubovic »

Tak ale potom kritizujme tie arogantné, povýšenecké a o vulgárne príspevky.
Ten o ktorom sa bavíme, medzi ne rozhodne nepatril, preto som aj reagoval.
Ďalšie OT - môže sa tiež vymazať :-)
mceza

Post by mceza »

mmmm. nasaď si brýle.

Dotaz jako takový jsem nekomentoval. Ano, na tomto fóru se o otm píše několikrát, ale protože to není věc, co najdeš v návodu, tak jsem mu na něj odpověděl.

Ale ten dotaz se vůbec netýká Lumie 920, ale Windows Phone 8 jako takového. Pisatel to velmi dobře věděl (jak to sám napsal) a přesto to napsal do tématu o 920. Nebyl jsem vůbec arogantní, pouze jsem poukázal na to, že píše kam nemá, dobře to ví a ještě se tím snad chlubí...
Canary
nováček
nováček
Zařízení: Lumia 920 black

Post by Canary »

Zdravim vas, co myslite oplati sa este aj dnes ist do 920? Cena je sice super, ale s nastupom novych Lumii so stvorjadrovymi procakmi sa bojim ze uz coskoro bude zastarala a nebude stihat. Co vy na to?
Scaladek
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 950 XL

Post by Scaladek »

Za cenu okolo 7k je dle mého Lumia 920, pokud chceš Windows Phone, ta nejlepší volba. Co se týče nástupu nových Lumií, čtyřjádro má jenom Lumia 1520, Lumia 1320 už ne... A nechci mystifikovat, ale stále dle mého neexistují aplikace, které by dokázaly "rozumně" využít všechna čtyři jádra procesoru najednou... Lumia 920 je výkonnostně stále TOP, starší už možná je, ale zatím všechno v pohodě stíhá a jak říkám, čtyřjádrový Windows Phone je zatím jenom jeden... :wink:
Rosbo
nováček
nováček
Zařízení: Lumia 920,black,amber

Post by Rosbo »

Presne tak,nič lepšie a vybavenejsie za tu cenu nezozenes..vratane droidu,tam už vôbec nie.Tie 4 jadra nevyzaduje do dnešného dna žiadna apk ani na droide,ne to ešte na WP8 ktorý je narocnostou a odladenostou na inom levely.Este na budúci rok to bude stále top masinka takže obavy nejsu na mieste.
Lion
nováček
nováček
Zařízení: Nokia Lumia 830 + Nokia Lumia 920

Post by Lion »

Rozhodoval jsem se,jakého nástupce svojí Nokie N8 (Symbian) pořídit. Tablet Samsung GalaxyTab2, který mám rok a firemní telefon Samsung, taktéž s Androidem mě přesvědčil, že tohle v telefonu nechci. Nepřipouštěl jsem si předsudky, které lidé vůči WP8 mívají a nebo jsou k nim motivováni konkurencí (jako prodavač v Datartu, který v době, kdy jsem se pro Lumii rozhodoval, pánovi přede mnou Lumie vyloženě poplival a okamžitě mu začal nabízet všechny možné Samsungy - toto jsem už nevydržel a zapojil se do diskuze, nakonec si pán odnášel Lumii 820 :) ).
Hardware Lumie 920 je stále naprosto dostačující pro WP8 (proto má stejné "vnitřnosti" i Lumia 925 a 1020) a sám za sebe mužů říct, že jsem z 920 nadšený (ač ji mám teprve 14 dní) a rozhodně bych neměnil. Samozřejmě má WP8 nějaké nedostatky, ale o těch jsem věděl už před koupí, navíc si cením snahy Microsoftu systém neustále vylepšovat.
Za cenu, za kterou se dnes 920 prodává, je to perfektní volba.
vormen
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Lumia 920

Post by vormen »

920ka je porad vzhledem k cene to nejlepsi co muzes koupit napric vsema platformama. ja jsem taky nadsenej a vydrzi mi na baterku dva dny a podle me je dostatecne vytizena, takze spokojenost. hodne fotim v interieru bez blesku a

zrcadlovku uz vubec nepouzivam :)
SITMIR
nováček
nováček
Zařízení: LG Nexus 5

Post by SITMIR »

Také můžu doporučit. Zbavil jsem se Lagující čtyřjádrové SG3 vybavené sekajícím se a malwarem obaleným Androidem 4.1.2 a koupil L920. Chvíli jsem se trápil (2dny) s hledáním adekvátních náhrad za aplikace které jsem byl zvyklý používat a dopadlo to celkem k mé spokojenosti. Lumia je prostě za cenu 6500 naprostá bomba.
Cheetah007
smartmaniak
smartmaniak

Post by Cheetah007 »

Lumia 920 je bezpochyby výborný telefon a komu WP8 vyhovují, je to dobrá volba.Pokud nokia udělá nástupce, mohla by podle mě trochu snížit váhu, 185g je celkem dost a v ruce či kapse, musí být znát.
mceza

Post by mceza »

Nástupce je v Lumii 925, která má nižší váhu.
Cheetah007
smartmaniak
smartmaniak

Post by Cheetah007 »

To je pravda 925 má možná i díky použitemu hliníku nižší váhu, 139g je už v pohodě ;-)
mceza

Post by mceza »

Já jsem (narozdíl od tebe) vlastníkem Lumie 920 a její hmotnost mi nijak nevadí.
Cheetah007
smartmaniak
smartmaniak

Post by Cheetah007 »

Vím že ji narozdíl ode mě vlastníš, netřeba to zdůrazňovat, známý ji má také tak jsem ji zkoušel a ta váha je opravdu dost vysoká.
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

Mozna pro nejakou slecinku,vaha u L920 je v pohode.
vormen
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: Lumia 920

Post by vormen »

925 mne neprijde jako adekvatni nastupce. je to podle me jenom ocesana 920 a jeste k tomu draha, nenabizi nic navic, spis naopak. nechapu jak to muze v tuhle chvili nekdo koupit
SITMIR
nováček
nováček
Zařízení: LG Nexus 5

Post by SITMIR »

Tak je to kus materiálu o tom žádná ale zase chlap potřebuje v ruce kus železa ne ? SGS3 byl takovej zvláštní titěrnej plasťáček kterej měl člověk strach vzít do ruky. Pro mne to je plus.
Post Reply

Return to “Nokia Lumia 930/925/920 a 900”