Dell Streak: Všeobecná diskuze a řešení problémů
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Ja sam jsem pouzival IM+ na wm a nikdy za jeho pouzivani jsem nemel problem s odpojovanim na pozadi,vzdy jsem byl online.Mel jsem vzdy zakoupeno a radne upgrady.Mozna to Androidu bude jine,ale na WM to byl nejspolehlivejsi klient.
-
Bobanovicz
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy Note
Re: Dell Streak: Všeobecná diskuze a řešení problémů
Vsak pisu, ze na WM to problem nebyl, ted a Androidu ano.
-
quick
- častý přispěvatel

- Zařízení: Galaxy Note, Mio A-701, Ainol Novo7 Fire
Meebo se mi neodpojuje...
- HanysR
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy Note II
Hmm, čekal jsem, že se aspoň někdo vyjádří k těm vizitkám ale asi se nedočkám. Nic no.
-
xtonda
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 435, Huawei Mate7
Teď jsem si poslal kontakt z mobilu SE K550i na Streaka, v pohodě, ale mám je spárované.
- HanysR
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy Note II
Díky Tondo. Já myslel skrze smsku jestli někdo nemá zkušenost. Jak jsem totiž psal, na Androidu mi to už chodilo a dodatek jsem tam žádný neměl.
- YAMATO
- smartmaniak

- Zařízení: Galaxy Note 2
CalendarSnooze - nastavíš si vše podle sebe, počty opakování, časy odložení atd. Must have apk!quick wrote:Mám problém s opakováním zvukových notifikací událostí kalendáře, pokud nedojde k jejich vybavení. Je na to nějaká aplikace?
Zdravim. Mam dell Streak z UK, upgradovano na 2.2. Na "odemceni" pouzivam Dell Streak Rebel Sim II Unlock card V1.2. Od doby prechodu na 2.2 se mi nejen cato sam vypina, rebootuju, ale co vic-po nekolika dnech se mi nechce vubec prihlasit do mobilni site. Vyzkouseno nekolik SIMek, situace stejna. Vedel by jse nekdo radu?
-
Bobanovicz
- smartguru

Co takhle zalozit thread se screenshoty home obrazovek s popisem widgetu pro inspiraci?
- aeon101
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Z Ultra, BB 9800
Ja uz nekde na zacatku tohoto threadu zacal, ale se to nejak nechytlo...
Dan
Dan
-
Bobanovicz
- smartguru

Proto to pisu sem, at to zbytecne nezakladam. Mozna driv se nechtelo nekomu rootovat kvuli screenshotu, na Froyo uz by to melo jit i bez toho.
Poraďte mi někdo, nainstaloval jsem Dialer One a kontakty se mi v něm zobrazují podle jména, což je při mých 300 kontaktech nepoužitelné. Nemůžu najít nastavení řazení podle příjmení. V aplikaci kontakty se to zobrazuje správně. Díky za pomoc.
- YAMATO
- smartmaniak

Čím vlastně dělat screenshoty? Zkoušel jsem něco...teď nevím název...a umělo to jen v portrait, já jedu v landscape.
-
sotrava
- častý přispěvatel

- Zařízení: Oneplus X
Zkoušel jsi Shotme?Teď jsem to vyzkoušel na motorole milestone 2
A good
A good
- YAMATO
- smartmaniak

No to bylo myslím právě to co mi nešlo v landscape.
-
Bobanovicz
- smartguru

To je prece jedno, ze nejde v landscape. Nastav si prodlevu sejmuti screenu nebo aktivaci zatresenim telefonu a aplikaci hod na pozadi.
- YAMATO
- smartmaniak

Hm, můžu jen říct, že to nefunguje...screenchot sice vznikl, ale prakticky nečitelný, jen obrysy některých widgetů. Zkusím pohledat něco jiného.
Potřeboval bych totiž poradit s KoxxPureCalendar v landscape...mám widget 4 x 3, ale událeost se zobrazují jen v prostoru 1 x 3. To samé dělají i jiné rozměrové varianty KPC. Buď v něm mám něco špatně nastaveno (ale to si nemyslím) nebo má problém s landscape...
Potřeboval bych totiž poradit s KoxxPureCalendar v landscape...mám widget 4 x 3, ale událeost se zobrazují jen v prostoru 1 x 3. To samé dělají i jiné rozměrové varianty KPC. Buď v něm mám něco špatně nastaveno (ale to si nemyslím) nebo má problém s landscape...
-
Bobanovicz
- smartguru

Shotme jsem zkousel a fungoval jak ma, sam pouzivam Screenshot a taky bez problemu.
-
quick
- častý přispěvatel

- Zařízení: Galaxy Note, Mio A-701, Ainol Novo7 Fire
Díky, vyzkouším...YAMATO wrote:CalendarSnooze - nastavíš si vše podle sebe, počty opakování, časy odložení atd. Must have apk!quick wrote:Mám problém s opakováním zvukových notifikací událostí kalendáře, pokud nedojde k jejich vybavení. Je na to nějaká aplikace?
Šlape jako víno! Ještě jednou dík...
-
Jirka Ch
- nováček

- Zařízení: Dell Streak Cherry Red (Froyo); Asus A686 (WM 6.0)
Lze Streak uspat a probudit podobně jako PDA s WM?
Ahoj šťastní majitelé Streaka!
Uvažuji o přechodu z WM6, ASUS A686, na toto zařízení.
Prosím o vysvětlení a radu: Lze Streak, při nepoužívání uspat, nebo jde jen úplně vypnout?
Potřebuji PDA, tablet především ve funkci počítače, který mohu, tak jako PDA-WM, uspat, se spuštěnými programy, otevřenými dokumenty, a za čas, během vteřiny, opět zapnout.
Je tato možnost i u tabletů s telefonem, který se z principu neuspává, nebo není?
V návodu ke Streaku (str.9 ) je vypínač označen jako "Vypínač a tlačítko pro uspání/probuzení", v bližším popisu funkce není ani náznak o možnosti uspání: Vypne se obrazovka - nebo zvolí Režim Silent - nebo Režim Airplane - nebo Power off. Power off je "velké", úplné vypnutí? Jako u WM: "Vypnutí sytému"? S následným, po zapnutí, "bootem"?
Kapesní počítač nejvíce používám poněkud netypickým způsobem: 20x denně jej zapnu na 3 minuty, podívám se na navigaci (OziExplorer), napíšu krátkou poznámku (Notepad, Excel, Word), a zase vypnu - akumulátor mi tak vydrží více než týden, takové šetření energie je pro mne nutné, protože na horách, kde s ním jsem třeba několik měsíců, dobíjím jen ze sluníčka.
Jde tohle dělat, šetřit takto akumulátor, i s Dellem Streakem nebo nepůjde? Díky za objasnění.
Uvažuji o přechodu z WM6, ASUS A686, na toto zařízení.
Prosím o vysvětlení a radu: Lze Streak, při nepoužívání uspat, nebo jde jen úplně vypnout?
Potřebuji PDA, tablet především ve funkci počítače, který mohu, tak jako PDA-WM, uspat, se spuštěnými programy, otevřenými dokumenty, a za čas, během vteřiny, opět zapnout.
Je tato možnost i u tabletů s telefonem, který se z principu neuspává, nebo není?
V návodu ke Streaku (str.9 ) je vypínač označen jako "Vypínač a tlačítko pro uspání/probuzení", v bližším popisu funkce není ani náznak o možnosti uspání: Vypne se obrazovka - nebo zvolí Režim Silent - nebo Režim Airplane - nebo Power off. Power off je "velké", úplné vypnutí? Jako u WM: "Vypnutí sytému"? S následným, po zapnutí, "bootem"?
Kapesní počítač nejvíce používám poněkud netypickým způsobem: 20x denně jej zapnu na 3 minuty, podívám se na navigaci (OziExplorer), napíšu krátkou poznámku (Notepad, Excel, Word), a zase vypnu - akumulátor mi tak vydrží více než týden, takové šetření energie je pro mne nutné, protože na horách, kde s ním jsem třeba několik měsíců, dobíjím jen ze sluníčka.
Jde tohle dělat, šetřit takto akumulátor, i s Dellem Streakem nebo nepůjde? Díky za objasnění.