Windows 10 Mobile: Release preview
-
hotovyrado
Windows 10 Mobile Technical Preview
Obnova po HR obnoví tak, jak jsi byla zvyklá z Denimu, tzn i rozložení dlaždic a tapeta, při obnově jen zadáš hesla do mejlových účtů, nastavíš melodie zvonění a pak dohraješ mapy. Vše ostatní se do telefonu nasype samo
Zdravím všechny. Mám chuť nainstalovat poslední sestavení na l 830 jak vám to chodí nebo nechodí? Zatím jsem na tomto modelu nic nezkoušel a jedu od začátku na 8.1. Je to jediný telefon a potřeboval bych aby fungoval. Jestli má ofiko vyjít tenhle měsíc tak by snad vše mělo být v pořádku. Díky za info.
-
Mahtiel
- smartmaniak

- Zařízení: Xiaomi Redmi Note 4 Global
Jj to vím, jen jestli nejsou v tomto buildu nějaké specifické problémy po HR třeba s úložištěm, nějakým zacyklením resetů atd. ;) BTW HR chci dělat raději bez obnovení zálohyhotovyrado wrote:Obnova po HR obnoví tak, jak jsi byla zvyklá z Denimu, tzn i rozložení dlaždic a tapeta, při obnově jen zadáš hesla do mejlových účtů, nastavíš melodie zvonění a pak dohraješ mapy. Vše ostatní se do telefonu nasype samo
-
Wertigo
- smartguru

- Zařízení: Lumia 820,Lumia 830,Galaxy Tab 10.1
Re: Windows 10 Mobile Technical Preview
Používám na pracovní L830 poslední build bez HR a vše šlape jak má až na občasné probliknutí obrazovky.malir66 wrote:Zdravím všechny. Mám chuť nainstalovat poslední sestavení na l 830 jak vám to chodí nebo nechodí? Zatím jsem na tomto modelu nic nezkoušel a jedu od začátku na 8.1. Je to jediný telefon a potřeboval bych aby fungoval. Jestli má ofiko vyjít tenhle měsíc tak by snad vše mělo být v pořádku. Díky za info.
-
dave134579
- nováček

- Zařízení: Microsoft Lumia 640 LTE
Nainstalováno na 640 LTE
Čau, mám poslední build .63 l630ds, již několik buildů se mi v outlook kalendář neopakuje událost. Dám opakovat za 5,15 nebo hodinu, z mobilu, pc a událost se neopakuje. HR několikrát, nepomohlo.Dík
- Daff_Cz
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy S7 Edge, black
To mě taky ne a pravděpodobně asi nikomu, je jeden z mnoha bugů, které se vůbec neopravují....
EDIT: Všiml jsem si, že už nejde upravovat hlasitost pokud je displej zhasnutý.
EDIT: Všiml jsem si, že už nejde upravovat hlasitost pokud je displej zhasnutý.
-
starkx
- přispěvatel

- Zařízení: Alcatel Idol 4S (USA verze), Lumia 640 LTE-DualSIM
Zdravím,
nepozorujete prosím někdo na buildu .63 neaktualizaci stavu baterky na LiveTile? Používám Battery Performance app (vyzkoušeno na dalších dvou jiných app), kde na LiveTile, na spořící obrazovce i na GlanceScreen umožňuje zobrazit stav baterie.
Po update na build .63 se už stav vůbec neaktualizuje. Mám L640LTE-DualSim.
Edit: Status baterky se již opět mění. Asi si to "sedalo" po update trochu déle
nepozorujete prosím někdo na buildu .63 neaktualizaci stavu baterky na LiveTile? Používám Battery Performance app (vyzkoušeno na dalších dvou jiných app), kde na LiveTile, na spořící obrazovce i na GlanceScreen umožňuje zobrazit stav baterie.
Po update na build .63 se už stav vůbec neaktualizuje. Mám L640LTE-DualSim.
Edit: Status baterky se již opět mění. Asi si to "sedalo" po update trochu déle
Myslím,ze už by sa mi zišiel hr. Dosť často po prejdení na zoznam app,sa mi hneď nezobrazia ikony,ale len prázdne štvorčeky...
-
JacobsCorleone
- nováček

- Zařízení: Lumia 640 XL
Relouth- Ja mam tento problem jen u aplikace Hudba Groove
-
SmetyCZ
- smartmaniak

- Zařízení: Huawei P9 Lite 2017
Mě se to stávalo u dřívějších buildů, ihned po zapnutí telefonu.
Nečetl jste někdo, jestli jde po HR stáhnotu český slovník?
A otázka do pléna: Bude zítřek to magické datum, kdy vypustí W10M pro první várku zařízení? :D
A otázka do pléna: Bude zítřek to magické datum, kdy vypustí W10M pro první várku zařízení? :D
-
partykiller
- nováček

- Zařízení: Lumia 930
Re: Windows 10 Mobile Technical Preview
Nebude, řekl bych ze den před by to někdo prasknul a už by jsme to věděli. Ale budu se moc rad mýlit.
-
pogo8303
- smartmaniak

- Zařízení: Huawei Nova 3, Huawei P20 Lite
relouth:: to ti asi moc HR nevyřeší - dělá mi to na 640XL taky a to jí mám chvilku, takže jsem dělal HR na 8.1, potom update na .29 / HR / update na .36, update na .63 bez HR - ale u těchto mini buildů HR asi nic neřeší. Že by špatná optimalizace paměti?
nieco take mi ale robila 520 s 8.1..
tam mi takto neskoro nabiehali ale aj dlazdice
tam mi takto neskoro nabiehali ale aj dlazdice
-
Mahtiel
- smartmaniak

- Zařízení: Xiaomi Redmi Note 4 Global
HR udělán, čeština bez problémů, jenže občas se mi na místě start screenu objeví malé stejné čtverečky, asi bug + problém s aktualizací syst. aplikacíSmetyCZ wrote:
Relouth - Mám 640 XL DS od vánoc, ihned tam šly W10. Po .29 HR a pak už jen aktualizace, Samozřejmně po každé aktualizaci OS je třeba provést aktualizaci app. Po obnovení ze zálohy jsem musel polovinu app. odinstalovat a nainstalovat znovu (záloha W10 na L620). Jinak naprosto bez problémů a ani jediný zádrhel.
od vanoc..to bude ten rozdiel ;)
Jak to myslíš?
ze mam w10 v telefone dlhsie..a nerobil som ani jeden HR..cize uz je zrejme dost rozsekany