Nokia Lumia 820: Všeobecná diskuze
ProShot:
- "že z důvodů API Microsoftu a nedostatku paměti se musí aplikace ukončit" - v API Microsoftu je memory leak, který zpusobuje toto chovani. Drive aplikace proste spadla, ted je zobrazeno chybove hlaseni, abys mohl app restartovat.
- "Někdy se stane, že vyfotím a místo fotky co se uloží, se prostě vrátí do menu" - pokud vim, tak je to nejaky problém s ukladanim fotek na kartu. Vyvojar o tom vi a pracuje na naprave.
S vývojářem se da komunikovat zde - http://forums.wpcentral.com/windows-pho ... a-app.html" onclick="window.open(this.href);return false;
- "že z důvodů API Microsoftu a nedostatku paměti se musí aplikace ukončit" - v API Microsoftu je memory leak, který zpusobuje toto chovani. Drive aplikace proste spadla, ted je zobrazeno chybove hlaseni, abys mohl app restartovat.
- "Někdy se stane, že vyfotím a místo fotky co se uloží, se prostě vrátí do menu" - pokud vim, tak je to nejaky problém s ukladanim fotek na kartu. Vyvojar o tom vi a pracuje na naprave.
S vývojářem se da komunikovat zde - http://forums.wpcentral.com/windows-pho ... a-app.html" onclick="window.open(this.href);return false;
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Ono koukam vseobecne ma Windows Phone problem s pametovkami,viz u nekterych obcasne duplikovani souboru/mp3 apod.pokud vim, tak je to nejaky problém s ukladanim fotek na kartu.
-
Vitezslav2
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy S7,iPhone 7
Zdravim vsechny,tak jsem se stal take majitelem Lumia 820,ale mel bych par dotazu.Daji se nejakym zpusobem prenest zalozky z I Exploreru?A nesesynchronizovaly se mi ani poznamky z OneNote a ani SMS,presto ze mam nastavene zalohovani.Da se nejakym zpusobem zazalohovat predchozi Lumia 620 a obnovit v 820?Děkuju za informaci.
-
bigt
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nexus 5X, Nvidia Shield K1, Acer 1810TZ
Se z toho zjevím, ani blbý Batman mi nejde nainstalovat, který potřebuje 770MB, to je nějaký bug...
-
Manek49
- smartguru

- Zařízení: iPhone 5C
Jestli máš stále 2 GB volnýho místa, tak ti to z karty musí jít.
Edit: Teď jsem zkusmo nainstaloval Asphalt 7, kterej mam na kartě. Měl jsem jen 1,2 GB místa, sice na mě na konci vyskočila hláška o nedostatku paměti, ale hra se normálně nainstalovala. Instalačka má 512 MB, takže při 2 GB ti musí aspoň ten Batman jít nainstalovat.
Edit: Teď jsem zkusmo nainstaloval Asphalt 7, kterej mam na kartě. Měl jsem jen 1,2 GB místa, sice na mě na konci vyskočila hláška o nedostatku paměti, ale hra se normálně nainstalovala. Instalačka má 512 MB, takže při 2 GB ti musí aspoň ten Batman jít nainstalovat.
-
bigt
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nexus 5X, Nvidia Shield K1, Acer 1810TZ
Fakt ne, to je bug asi, ach jo, ale HR dělat nebudu
Ja jsem se nedavno rozhodoval mezi Lumii a HTC a nakonec zvitezila Lumia, hlavne prave kvuli te navigaci. Je toho vic tady: http://versus.com/en/nokia-lumia-820-vs ... s-phone-8x" onclick="window.open(this.href);return false;
-
Vitezslav2
- smartguru

Tak SMS se mi uz sesynchronizovaly,ale poznamky ne.Poradite?A ty zalozky v prohlizeci taky nevim jak.Diky.
OneNote mi uklada poznamky jen na Skydrive. Ty jsi to mel jinak? A otevrit pres skydrive.com je muzes?
-
Vitezslav2
- smartguru

Tam taky nejsou...
Ahoj už někdo zkoušel rozdíl mezi výdrží bat,. při zapnutí 2G a 3G ? má to smysl zkoušet?
- mimonaut
- smartmaniak

- Zařízení: Nokia Lumia 950XL
Vitezslav2: onenote synchronizuje normálně na skydrive automaticky.
Připoj se na skydrive.com, hned v kořenovém adresáři pod složkami uvidíš fialovou ikonku onenote, pokud ne, podívej se do složky dokuments, tam by měly být
Připoj se na skydrive.com, hned v kořenovém adresáři pod složkami uvidíš fialovou ikonku onenote, pokud ne, podívej se do složky dokuments, tam by měly být
- jaroslavii
- smartguru

- Zařízení: Lumia 830
Pro uživatele obou. Co je lepší iPhone 4S nebo Lumia 820?
-
htcjirka
- smartmaniak

Pokud jsi v oblasti ,kde je stabilni prijem tak minimalni,pokud jedu jen na 2G a jen na 3G, rozdil ve vydrzi je u me ani ne o ctvrt dne vyssi u 2G,pri prumerne celkove dvoudenni vydrzi.SkolCZ@ wrote:Ahoj už někdo zkoušel rozdíl mezi výdrží bat,. při zapnutí 2G a 3G ? má to smysl zkoušet?
Takze s 3G cca dva dny a s 2G dva dny a ctvrt.
Jednoznačně Nokia, je rychlejší, má moderní, graficky pěkný systém, navigaci gratis... iPhone je pomalejší, iOS je zastaralý, graficky zaostalý před 5-8 lety... Pokud porovnávám L820 a iPhone 5, čtyřka je ještě znatelně slabší...jaroslavii wrote:Pro uživatele obou. Co je lepší iPhone 4S nebo Lumia 820?
-
Deaktivovaný účet (01.2013)
Re: Nokia Lumia 820: Všeobecná diskuze
Pro iphone existuje opravdu hodně příslušenství, ve srovnání s počtem doplňků pro Lumia je to nesrovnatelné. Pár pouzder, fólie, jen to opravdu základní. Pro iphone seženete t takřka cokoliv.
-
Vitezslav2
- smartguru

Jak jsi na to prisel ze iPhone s iOS je pomalejsi?Mam oba a mohu porovnat.Jeste jsem plynulejsi system nez je iOS neviděl.WP mne taky plynulostí prekvapil,ale iOS je podle mne graficky hezcí,WP ny mohly jeste ,,dobarvit".Ale presel jsem na WP z Androidu a jsem spokojen.Opravdu WP hodne pokrocil.
-
htcjirka
- smartmaniak

Ja mam nyni doma na opravu iPhone 5 a je bohuzel pomalejsi nez WP8 na L920,tady bohuzel pro iOS co se tyce rychlosti - byvavalo.
Uf,to radsi ne,ani zaostalou grafiku klasika iPhone ci ten novy iOS7 omalovankovsky ulet.ale iOS je podle mne graficky hezcí,WP ny mohly jeste ,,dobarvit"
Re: Nokia Lumia 820: Všeobecná diskuze
Mam oba a iPhone rozhodne pomalejsi neni, prijde mi to prinejmensim srovnatelne. I L920 zaskobrtne, stejne jako iP5. Co se omalovanek tyce, musim bohuzel souhlasit. iOS7 je pro me graficka tragedie.
- jaroslavii
- smartguru

- Zařízení: Lumia 830
Děkuji za vaše postřehy. Takže tam žádný výkonnostní schod není. Tak to mě těší. Časem asi půjdu do Jolly. Věřím, že si dávají záležet. Přál bych si skoro dokonalý systém, abych tam našel to, co potřebuji. Uvidíme..