Nokia Lumia 830: Všeobecná diskuze
-
Wertigo
- smartguru

- Zařízení: Lumia 820,Lumia 830,Galaxy Tab 10.1
Re: Nokia Lumia 830: Všeobecná diskuze
Jen dodám ze pro lumii 830 je označení RM-984
Diky moc, pomohl az tento navod a spusteni recovery modu-Pavel- wrote:Těm co nejde instalace firmwaru, zkuste junkout na tuto stránku. Místo vás to neudělá, ale podle té stránky to uděláte vy.
http://wmmania.cz/clanky/navody/jak-ruc ... ich-s-wp8/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Uz na predchozi strance jsem ti psal, ze se flashuje jako recovery..
A ve složce rm-984 máš rovnou soubory nebo další složku s označením product code?thomas31 wrote:Takze dalsi pokus pres NCS jak si psal a stale novy FW nenajde, pokud stahnu stavajici, tak se zobrazi normalne k aktualiazaci...tak asi pockam na to pipnuti, na novy FW
Vypada to, ze mam ten samy problem jako karel55555, ale nedoctel jsem se, jak to vyresil, diky za rady
-
kllr007
- smartguru

- Zařízení: OnePlus 3
ako ja som NCS mal uz (pri L820) ale viem ze to fungovalo tak ze som zadal product code, stiahlo FW, a ten som nasledne flashol (vsetko v programe, ziadne presuvanie suborov, tvorenie zloziek atd)
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
Presne tak, funguje to tak stale a zadne slozite presunovani souboru neni potreba.
Ve složce rm-984 jsem mel rovnou soubory, ale naslo mi to jen puvodni FW co jsem stahnul pro test, jinak nove FW mi to nenaslo. Musel jsem pouzit recovery mode, pak uz to bylo OK...Marty04 wrote:A ve složce rm-984 máš rovnou soubory nebo další složku s označením product code?thomas31 wrote:Takze dalsi pokus pres NCS jak si psal a stale novy FW nenajde, pokud stahnu stavajici, tak se zobrazi normalne k aktualiazaci...tak asi pockam na to pipnuti, na novy FW
Vypada to, ze mam ten samy problem jako karel55555, ale nedoctel jsem se, jak to vyresil, diky za rady
-
kllr007
- smartguru

- Zařízení: OnePlus 3
Tak vsetko funguje, ale mam maly problem:
Zapnem product support tool
Pruhlasim sa "CareSuite External"
Dam "Tools" - "Firmware Download"
Zadam "Product Key" a dam "Check"
tak napise : Access is denied. Verify Credentials
Vie niekto pomoct ? nainstaloven najnovsie NCS 5.4.119.1432.
Neviem ti pomôcť, ale takú istú chybu mi vypisuje stále a tiež by som bol rád keby niekto pomôže. Ale flashol som to na 1x podľa toho návodu na predchádzajúcich stránkach. Cez Navifirm je to jednoduchšie a nehádže chyby.
-
pogo8303
- smartmaniak

- Zařízení: Huawei Nova 3, Huawei P20 Lite
Pánové, bez urážky, založte si někde v offtopicu nebo jinde téma nejde mi flashovat přes NCS, tady se chci něco dozvědět o Lumii 830 a dvě stránky tady řešíte co kdo udělal špatně, že mu to nefunguje...
-
marcelino
- přispěvatel

- Zařízení: Nokia E5, Lumia 830, Galaxy Tab 3
ja sa pripajam k prosbe pogo8303.
To se musíš zeptat na to, co se chceš dozvědět.pogo8303 wrote:Pánové, bez urážky, založte si někde v offtopicu nebo jinde téma nejde mi flashovat přes NCS, tady se chci něco dozvědět o Lumii 830 a dvě stránky tady řešíte co kdo udělal špatně, že mu to nefunguje...
-
marcelino
- přispěvatel

- Zařízení: Nokia E5, Lumia 830, Galaxy Tab 3
Mozem vas niekoho poziadat nejako pre lamu vysvetlit rozdiel, ked kupim EU distribucia versus SK distribucia.
Viem, ze reklamovat reklamujem obe rovnako v oficialnom servise Nokia. Cize tu neplati so servisom ako kedysi pri "sedivkach"
Co ine ale mam ocakavat, ze ma prekvapi v EU distribucii?
Asi inokedy update, je tam iny jazyk? alebo co? nebudem tam mat podporu slovenciny a cestiny? Budem musiet robit po update nejake ukony, aby som mal zase, co ja viem, klavesnicu aj so slovnikom v SVK......? Mozem tam dat developer preview a nezmeni mi to jazyk a pod.?
Viem, ze reklamovat reklamujem obe rovnako v oficialnom servise Nokia. Cize tu neplati so servisom ako kedysi pri "sedivkach"
Co ine ale mam ocakavat, ze ma prekvapi v EU distribucii?
Asi inokedy update, je tam iny jazyk? alebo co? nebudem tam mat podporu slovenciny a cestiny? Budem musiet robit po update nejake ukony, aby som mal zase, co ja viem, klavesnicu aj so slovnikom v SVK......? Mozem tam dat developer preview a nezmeni mi to jazyk a pod.?
Je výhodnejšie zobrať EU distribúciu, pretože skôr dostaneš update ako SK/CZ distribúcia. Ďalej, neprekvapí ťa nič, aplikácie niektoré odinštaluješ, ktoré nebudeš potrebovať. Klávesnicu SK si nainštaluješ tak isto(teda len stiahneš príslušný, v tvojom prípade SK jazyk) Je tam aj SK, aj CZ jazyk. Po nainštalovaní preview tak isto bude všetko normálne, len budeš mať ,,niečo navyše" čo sa týka napr. prepínača mobilných dát a pod.
Já jsem nakonec stahoval FW pres Nokia Data Package Manager, vse je zde http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=2515453" onclick="window.open(this.href);return false;kllr007 wrote:Tak vsetko funguje, ale mam maly problem:
Tak nemecka verze FW 059W550: RM-984 VAR EURO DE CV SLV po jednom dnu pouzivani musela pryc, od rana mobil hlasil, ze nema SIM kartu, po restartu signal fungoval 2-3 hodiny, pak zase SIM vypadla... 
Nebude to spíš chyba sim? Ten software se až na předinstalované aplikace v ničem neliší od toho, co přijde na telefony v cz distribuci. Mám flashnutou tu samou verzi a nemůžu si stěžovat... samovolné restarty, které byly skoro na denním pořádku, se zatím neukázaly a to už mám ten telefon s touhle verzí třetí den.
Mám tento mobil asi mesic a vse bylo bez problemu, ani jeden restart, SIM karta taky bez vypadku. Az po vcerejsim update FW se problemy od rána projevily...Marty04 wrote:Nebude to spíš chyba sim? Ten software se až na předinstalované aplikace v ničem neliší od toho, co přijde na telefony v cz distribuci. Mám flashnutou tu samou verzi a nemůžu si stěžovat... samovolné restarty, které byly skoro na denním pořádku, se zatím neukázaly a to už mám ten telefon s touhle verzí třetí den.
Ok... tak uvidíš. Třeba je to shoda náhod a simka začala blbnout zrovna teď.
Asi svou 830ku budu znovu reklamovat. Ta GPS si prostě žije vlastním životem. Teď jsem šel ven a zkoušel jsem Here Maps, zda se chytí... ani ťuk. Ale teď při zpáteční cestě se najednou chytla s tím rozdílem, že ukazovala, že jsem asi o 100 metrů dál ve vedlejší ulici než jsem skutečně byl. Srovnala se až doma, když se připojila k wifi.