>>> kakos2006:
Ahoj, koupil jsem od nich tu 1800, slape dobre, jen problem u GPS (stacilo to tam dat staniol) a pak slape. Ja jsem to spise na prave strane omotal staniolem takovy prouzek a zatim to slape a v pohode..
Jen se mi nejak ten "batoh" trosku zlobi, i kdyz nebyl staniol, tak docela tezce jsem to dal do kupy, a snad uz nebude vyskakovat z "panticku".. Je to o neco rozmernejsi mobil, ale pro mne velky plus je to, ze se dobre drzi diky mych velkych rukou. Kdezto ten origin jsem jakz takz drzel pdacka...
Diamond 1800 mAh Baterie zkusenosti
-
Draceksoptik
- můj třetí příspěvek

- Zařízení: MDA Compact IV
takže baterie dnes přišla přidal jsem na pravou stranu kousek alobalu GPSka funkční tak jsem zvědav na výdřž baterky. ješte otázka. jak Li-ion baterku správně naformátovat? aby byla ve 100% stavu než začnu zkoušet výdrž. mám jí nechat několikrát úplně vybít? nebo ji mám dávat nabíjet když je vybraná třeba na 50%?
Určitě min. 3x úplně vybít a úplně nabít.Ať neztratíš kapacitu.
Li-Ion ku
nenechat moc vybit (nechat lezet a za pul roku bude nepouzitelna pac napeti clanku bude prilis nizke) a pozor na teplotu... jinak si nabijej jak chces 
takže po prvním nabití výdrž 3 dny. běžný provoz denně tak hodinka na netu, půl hodinky na skypu a icq a tak 7-10 dvouminutovejch hovorů denně. spokojenost
Ještě bych se zeptal, o kolik je větší zadní kryt? Jestli sedí dobře a jak na přístroji vypadá? A jestli nejsou nějaké problémy s GPS?
Mám 1800 baterku taky a jen dotaz.Ten alobal na pravou stranu z pohledu zepředu nebo zezadu ?
Co se týče krytu sedí blbě ,vrže musel jsem ho připilovat pač měl odlisky jako plastová letadýlka.Tlouštka 17-18mm.
Jediná výhoda 3 dny jinak nic. Můj krásný diamond se změnil v hnusnou tatranku které myši okousali rohy ,nebo spíš vypadá jako malý model pontonového mostu, prostě hnus (ale ta výdrž). Při položení na stůl dutej plastovej zvuk. To prostě nejde slovy vyjádřit to se musí zažít (ale zase ta výdrž). Prostě dokapsy a neukazovat
Co se týče krytu sedí blbě ,vrže musel jsem ho připilovat pač měl odlisky jako plastová letadýlka.Tlouštka 17-18mm.
Jediná výhoda 3 dny jinak nic. Můj krásný diamond se změnil v hnusnou tatranku které myši okousali rohy ,nebo spíš vypadá jako malý model pontonového mostu, prostě hnus (ale ta výdrž). Při položení na stůl dutej plastovej zvuk. To prostě nejde slovy vyjádřit to se musí zažít (ale zase ta výdrž). Prostě dokapsy a neukazovat
telefon má s novou baterkou 19 mm tlouštku. gps jsem rozchodil tím že jsem dal cca 1x1 cm alobalu pod kryt v místě hlavního zapínacího tlačítka