HTC TyTN II (Kaiser) - 2. pokračování diskuze

Diskuze o komunikátorech HTC TyTN (Hermes) a HTC TyTN II
Lukáš Mano
smartguru
smartguru
Zařízení: iP4, HTC Desire

Post by Lukáš Mano »

NeoPlex wrote:dik :) ten htc soubor mi chybel :)

ted dotaz k ostatnim rom 1.83.XXXX CSY ofiko ma uz pry v sobe prelozene win do CZ, kde stahnu tuhle romku mimo FTP XDA ?
http://wiki.xda-developers.com/index.ph ... aiser_ROMs
NeoPlex
smartstar
smartstar
Zařízení: BB Bold, SGSII

Post by NeoPlex »

supr diky uz je tam :) jo a nekde sme cetl,ze ma nejakou chybku tahle romka, ze neco dela spatne :( ted si nevybavuju co presne?

btw. docela mi vadi, kdyz mam treba pustene sms a vypnu tel, ze je ve sleepmodu a znova zapnu tak se zapne na tech sms,ale okamzite se to prepne na today obrazovku... a dela mi to treba i v gs playeru, kde necham hrat hudbu dam jenom vypnout displej a kdyz zapnu zarizeni, tak u stareho vario to normalne zustalo na tom prehravaci,ale tady se to prepne na today... coz je takove otravne musim do task manageru a prepinat se zpet. nevim jak tomuhle zabranit?
mahon
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Samsung Note 2 N7100, Note 3

Post by mahon »

Nezkoušel náhodou někdo novou romku z http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=364641 .Má prej grafický ovladač z LG
Kamil Pulicar
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Lumia

Post by Kamil Pulicar »

Právě se na to koukám taky. Nezkusíte to někdo a nepodělíte se o zkušenosti? Jaký je rozdíl proti ROMce od HTC?
Teď jsem zvědav jak se k tomu postaví HTC.
IkE Blaster
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení:    

Post by IkE Blaster »

wow zeby konecne nejake (byt castecne) reseni? doufam zeneco podobneho vyjde i na jine problemovy modely, ikdyz nevim, jak moc to zlepsi vykon

jenom jeden dotaz na moderatory/adminy - nechteli byste po vzoru nekolika specializovanych ceskych for udelat nejakou prehlednou sekci s navody, zakladni upravy pro nove WM uzivatele? nastaveni bylo probirano u WM na jednom server, kdyztak bych nasel, ale treba aktualizace romky a podobne ukony, ja si to z anglictiny v pohode prelozim (kdyz najdu navod - budu-li ho potrebovat, tak na xda se najde), ale nekteri treba ne :wink:
NeoPlex
smartstar
smartstar

Post by NeoPlex »

tak romka s LG ovladacema ozkousena a behem nekolika malo minut jsem flashoval zpet... je sice pekne, ze jsou tam ovladace na akceleraci video,ale ke cemu to je kdyz tam nefunguje core player?? zkousel jsem dve ruzne verze a u kazde to psalo crash chybu... a bohuzel dle diskuze na xda je ta tom,asi opravdu hodne zabugovana.. takze ee
buksa.jan
přispěvatel
přispěvatel

Post by buksa.jan »

Zdravím
Mam jeden dotazek.
Provadel uz nekdo CID unlock na vistach ultimate 64bit?
A s jaký výsledkem?

EDIT:dekuji za odpoved tak se mi to nepodarilo...prototze pravdepodone ten proces spadnul...Jinak nechapu jedno pri pouziti CID unlock se hned nemusi nahravat nova rom ne?? to se jen te pristroj pripravi na nahrani ROM jine nebo to chapu blbe?

Jo a jeste jeden problem delal sem HR a nenainstalovala se mi cestina od sunnysoftu pri prvnim startu po HR se tam objevi vyber cestiny a anglictiny ale hned zhasne nevite jak se k tomu dostat? lepe cereno ta cestina tam asi je protoze se customizuje po HR pristroj ale to je vse...nikde jinde sem ikonu IW nenasel dik
vectra
nováček
nováček

Nastaveni centra mobilnich zarizeni ve Vistach a bluetooth

Post by vectra »

Dobry den,
muzete mi nekdo poradit jak spravne nastavit synchronizaci HTC Tytn II s Vistami pomoci bluetooth?
Bluetooth mam nastaveno a partnerstvi s Tytn II vytvoreno, ale v centru mobilnich zarizeni, pak musim zaskrnout co vsechno, kdyz chci synchronizovat pomoci bluetooth?
Diky Martin
jjiirrii
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: iPhone 6S Plus

Post by jjiirrii »

Zaškrtni přesně to co chceš synchronizovat. Nemá to vliv na to jestli se to potom spoji nebo ne. Jen zkontroluj v nastavení Bluetooth (v TyTNovi) jestli máš zaškrtnutou funkci ActiveSinc. Pak už jen stačí zmáčknout na "Připojit pomocí Bluetooth" a už to "fičí"
vectra
nováček
nováček

bluetooth a Visty

Post by vectra »

V Tytnovi v bluetooth nic takoveho nevidim. Mam anglickou rom a krome karty com ports mam zaskrtnuto co se da a nic :(.
Martin
jjiirrii
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by jjiirrii »

V PC musíš mít vytvořeno spojení mezi PC a PPC.
Nabídka START/Ovládací panely/Zařízení Bluetooth a pokud ho tam nemáš (nevydíš) tak klikni na Přidat a vytvoř spojení. Nezapomeň ale před tím v Kaiserovi v Settings/Connection/Bluetooth/Mode mít zaškrtlé "Turn on Bluetooth" a "Make this device visable to other devices" a v záložce Settings/Connection/Bluetooth/FTP zaškrtnout "Enable File Sharing". Když toto uděláš, objeví se ti v Kaiserovi v Settings/Connection/Bluetooth/Devices "Název tvého PC" a když na něj klikneš tak se ti objeví 3 možnosti a ty zaklikneš "Active Sync". Nyní máš Kaisera připraveného pro synchronizaci přes Bloototh.
Radek Hübl
smartstar
smartstar
Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7

Post by Radek Hübl »

možná vám bude připadat že stále otravuji ale ikde jsem nenašel pořádné řešení... jak teda na Kaiserovi rozjet plnohodnout javu? aby me slapali aplikacky a gamesky?
airacutie
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek

WM 6.1

Post by airacutie »

Ahojky,

mam Orange brandovany telefon, Java mi tam funguje normalne, Opera Mini slapala bezchybne.
Btw skusal som vcera nahrat novu ROM Dutty's Official WM6.1 Release, funguje bezchybne. Najdete ju tu:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=369505
Radio som pouzil toto:
1.64.06.04
Radek Hübl
smartstar
smartstar

Post by Radek Hübl »

včera jsem nainstaloval Esmertes Jbed Build ID: 20070802.2.1 ale žádna aplikace mi nejde spustit :-(
NeoPlex
smartstar
smartstar

Post by NeoPlex »

MAO wrote:možná vám bude připadat že stále otravuji ale ikde jsem nenašel pořádné řešení... jak teda na Kaiserovi rozjet plnohodnout javu? aby me slapali aplikacky a gamesky?
ja javu potrebujes midlet manager... nevim jestli je v zakladnim vybaveni nebo ne.. pouzivam cooked rom,takze ho tam nemam, ale zkus projit xda, myslim, ze by tam nekde mel byt
Radek Hübl
smartstar
smartstar

Post by Radek Hübl »

byl to sice boj ale mám to tam ale furt tam mám horní panel a ten mi posouvá všechny aplikakce dolů takže nevidím cc 5 mm ze spodu... jak ho donutím k fullscreenu? :-)
ziza
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: iPhone SE, iPad2 3G 32GB

Post by ziza »

Doufám, že jim to nebude moc dlouho trvat http://www.mobilmania.cz/default.aspx?s ... le=1118167
jjiirrii
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by jjiirrii »

To jsem teda zvědav, když se to vyřeší a tím pádem se oficiálně potvrdí a dá nám co tvrdíme že ten problém je, dá za pravdu, co řeknou ti kteří teď tvrdí že chování Kaisera je bez problémů a že "plácáme ručičkama". Že? když už o tom mluví viceprezident HTC Dr. Florian Seiche.
LWJ
nováček
nováček

Foťák a rozlišení

Post by LWJ »

Zdravím pánové
Hledal jsem hledal a nenašel.
Jak změnit u foťáku rozlišení 1536 x 2048 na 2048 x 1536? Jde mi o to že se fotky zobrazují nastojato a i v menu foťáku je udaná hodnota 1536 x 2048 .
Dík L
jjiirrii
častý přispěvatel
častý přispěvatel

Post by jjiirrii »

Myslím že se to dá vyřešit pouze tak že v úpravách(edit) fotky je volba otočit(rotate) a nebo při exportu do PC je tato volba automaticky nabízena taky. Jinak to asi nepůjde. (pokud teda není nějaký prográmek kterým by se to dalo nastavit)
Post Reply

Return to “HTC TyTN/TyTN II”