http://wiki.xda-developers.com/index.ph ... aiser_ROMsNeoPlex wrote:dikten htc soubor mi chybel
ted dotaz k ostatnim rom 1.83.XXXX CSY ofiko ma uz pry v sobe prelozene win do CZ, kde stahnu tuhle romku mimo FTP XDA ?
HTC TyTN II (Kaiser) - 2. pokračování diskuze
-
Lukáš Mano
- smartguru

- Zařízení: iP4, HTC Desire
supr diky uz je tam
jo a nekde sme cetl,ze ma nejakou chybku tahle romka, ze neco dela spatne :( ted si nevybavuju co presne?
btw. docela mi vadi, kdyz mam treba pustene sms a vypnu tel, ze je ve sleepmodu a znova zapnu tak se zapne na tech sms,ale okamzite se to prepne na today obrazovku... a dela mi to treba i v gs playeru, kde necham hrat hudbu dam jenom vypnout displej a kdyz zapnu zarizeni, tak u stareho vario to normalne zustalo na tom prehravaci,ale tady se to prepne na today... coz je takove otravne musim do task manageru a prepinat se zpet. nevim jak tomuhle zabranit?
btw. docela mi vadi, kdyz mam treba pustene sms a vypnu tel, ze je ve sleepmodu a znova zapnu tak se zapne na tech sms,ale okamzite se to prepne na today obrazovku... a dela mi to treba i v gs playeru, kde necham hrat hudbu dam jenom vypnout displej a kdyz zapnu zarizeni, tak u stareho vario to normalne zustalo na tom prehravaci,ale tady se to prepne na today... coz je takove otravne musim do task manageru a prepinat se zpet. nevim jak tomuhle zabranit?
-
mahon
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Samsung Note 2 N7100, Note 3
Nezkoušel náhodou někdo novou romku z http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=364641 .Má prej grafický ovladač z LG
-
Kamil Pulicar
- smartmaniak

- Zařízení: Lumia
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
wow zeby konecne nejake (byt castecne) reseni? doufam zeneco podobneho vyjde i na jine problemovy modely, ikdyz nevim, jak moc to zlepsi vykon
jenom jeden dotaz na moderatory/adminy - nechteli byste po vzoru nekolika specializovanych ceskych for udelat nejakou prehlednou sekci s navody, zakladni upravy pro nove WM uzivatele? nastaveni bylo probirano u WM na jednom server, kdyztak bych nasel, ale treba aktualizace romky a podobne ukony, ja si to z anglictiny v pohode prelozim (kdyz najdu navod - budu-li ho potrebovat, tak na xda se najde), ale nekteri treba ne
jenom jeden dotaz na moderatory/adminy - nechteli byste po vzoru nekolika specializovanych ceskych for udelat nejakou prehlednou sekci s navody, zakladni upravy pro nove WM uzivatele? nastaveni bylo probirano u WM na jednom server, kdyztak bych nasel, ale treba aktualizace romky a podobne ukony, ja si to z anglictiny v pohode prelozim (kdyz najdu navod - budu-li ho potrebovat, tak na xda se najde), ale nekteri treba ne
tak romka s LG ovladacema ozkousena a behem nekolika malo minut jsem flashoval zpet... je sice pekne, ze jsou tam ovladace na akceleraci video,ale ke cemu to je kdyz tam nefunguje core player?? zkousel jsem dve ruzne verze a u kazde to psalo crash chybu... a bohuzel dle diskuze na xda je ta tom,asi opravdu hodne zabugovana.. takze ee
Zdravím
Mam jeden dotazek.
Provadel uz nekdo CID unlock na vistach ultimate 64bit?
A s jaký výsledkem?
EDIT:dekuji za odpoved tak se mi to nepodarilo...prototze pravdepodone ten proces spadnul...Jinak nechapu jedno pri pouziti CID unlock se hned nemusi nahravat nova rom ne?? to se jen te pristroj pripravi na nahrani ROM jine nebo to chapu blbe?
Jo a jeste jeden problem delal sem HR a nenainstalovala se mi cestina od sunnysoftu pri prvnim startu po HR se tam objevi vyber cestiny a anglictiny ale hned zhasne nevite jak se k tomu dostat? lepe cereno ta cestina tam asi je protoze se customizuje po HR pristroj ale to je vse...nikde jinde sem ikonu IW nenasel dik
Mam jeden dotazek.
Provadel uz nekdo CID unlock na vistach ultimate 64bit?
A s jaký výsledkem?
EDIT:dekuji za odpoved tak se mi to nepodarilo...prototze pravdepodone ten proces spadnul...Jinak nechapu jedno pri pouziti CID unlock se hned nemusi nahravat nova rom ne?? to se jen te pristroj pripravi na nahrani ROM jine nebo to chapu blbe?
Jo a jeste jeden problem delal sem HR a nenainstalovala se mi cestina od sunnysoftu pri prvnim startu po HR se tam objevi vyber cestiny a anglictiny ale hned zhasne nevite jak se k tomu dostat? lepe cereno ta cestina tam asi je protoze se customizuje po HR pristroj ale to je vse...nikde jinde sem ikonu IW nenasel dik
Nastaveni centra mobilnich zarizeni ve Vistach a bluetooth
Dobry den,
muzete mi nekdo poradit jak spravne nastavit synchronizaci HTC Tytn II s Vistami pomoci bluetooth?
Bluetooth mam nastaveno a partnerstvi s Tytn II vytvoreno, ale v centru mobilnich zarizeni, pak musim zaskrnout co vsechno, kdyz chci synchronizovat pomoci bluetooth?
Diky Martin
muzete mi nekdo poradit jak spravne nastavit synchronizaci HTC Tytn II s Vistami pomoci bluetooth?
Bluetooth mam nastaveno a partnerstvi s Tytn II vytvoreno, ale v centru mobilnich zarizeni, pak musim zaskrnout co vsechno, kdyz chci synchronizovat pomoci bluetooth?
Diky Martin
bluetooth a Visty
V Tytnovi v bluetooth nic takoveho nevidim. Mam anglickou rom a krome karty com ports mam zaskrtnuto co se da a nic :(.
Martin
Martin
-
jjiirrii
- častý přispěvatel

- Zařízení: iPhone 6S Plus
V PC musíš mít vytvořeno spojení mezi PC a PPC.
Nabídka START/Ovládací panely/Zařízení Bluetooth a pokud ho tam nemáš (nevydíš) tak klikni na Přidat a vytvoř spojení. Nezapomeň ale před tím v Kaiserovi v Settings/Connection/Bluetooth/Mode mít zaškrtlé "Turn on Bluetooth" a "Make this device visable to other devices" a v záložce Settings/Connection/Bluetooth/FTP zaškrtnout "Enable File Sharing". Když toto uděláš, objeví se ti v Kaiserovi v Settings/Connection/Bluetooth/Devices "Název tvého PC" a když na něj klikneš tak se ti objeví 3 možnosti a ty zaklikneš "Active Sync". Nyní máš Kaisera připraveného pro synchronizaci přes Bloototh.
Nabídka START/Ovládací panely/Zařízení Bluetooth a pokud ho tam nemáš (nevydíš) tak klikni na Přidat a vytvoř spojení. Nezapomeň ale před tím v Kaiserovi v Settings/Connection/Bluetooth/Mode mít zaškrtlé "Turn on Bluetooth" a "Make this device visable to other devices" a v záložce Settings/Connection/Bluetooth/FTP zaškrtnout "Enable File Sharing". Když toto uděláš, objeví se ti v Kaiserovi v Settings/Connection/Bluetooth/Devices "Název tvého PC" a když na něj klikneš tak se ti objeví 3 možnosti a ty zaklikneš "Active Sync". Nyní máš Kaisera připraveného pro synchronizaci přes Bloototh.
-
Radek Hübl
- smartstar

- Zařízení: Xiaomi Mi3 16GB + Samsung Galaxy Tab 7.7
WM 6.1
Ahojky,
mam Orange brandovany telefon, Java mi tam funguje normalne, Opera Mini slapala bezchybne.
Btw skusal som vcera nahrat novu ROM Dutty's Official WM6.1 Release, funguje bezchybne. Najdete ju tu:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=369505
Radio som pouzil toto:
1.64.06.04
mam Orange brandovany telefon, Java mi tam funguje normalne, Opera Mini slapala bezchybne.
Btw skusal som vcera nahrat novu ROM Dutty's Official WM6.1 Release, funguje bezchybne. Najdete ju tu:
http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=369505
Radio som pouzil toto:
1.64.06.04
-
Radek Hübl
- smartstar

ja javu potrebujes midlet manager... nevim jestli je v zakladnim vybaveni nebo ne.. pouzivam cooked rom,takze ho tam nemam, ale zkus projit xda, myslim, ze by tam nekde mel bytMAO wrote:možná vám bude připadat že stále otravuji ale ikde jsem nenašel pořádné řešení... jak teda na Kaiserovi rozjet plnohodnout javu? aby me slapali aplikacky a gamesky?
-
Radek Hübl
- smartstar

- ziza
- přispěvatel

- Zařízení: iPhone SE, iPad2 3G 32GB
Doufám, že jim to nebude moc dlouho trvat http://www.mobilmania.cz/default.aspx?s ... le=1118167
Foťák a rozlišení
Zdravím pánové
Hledal jsem hledal a nenašel.
Jak změnit u foťáku rozlišení 1536 x 2048 na 2048 x 1536? Jde mi o to že se fotky zobrazují nastojato a i v menu foťáku je udaná hodnota 1536 x 2048 .
Dík L
Hledal jsem hledal a nenašel.
Jak změnit u foťáku rozlišení 1536 x 2048 na 2048 x 1536? Jde mi o to že se fotky zobrazují nastojato a i v menu foťáku je udaná hodnota 1536 x 2048 .
Dík L