Motorola Droid Razr: Dvoujádrový procesor a 4,3" qHD displej
já jsem o ní také přemýšlel,před Razrem nejsem ho viděl a pak jsem se rozhodl pro Razra.Tady se zatím nedá sehnat a nechtěl jsem dovoz a takhle jsem dopadl 
a má někdo z Vás telefon z alzy ? Během zítřka Vám zkusím nahodit fotku ohledně diody...
-
Marek Hajn
- nováček

- Zařízení: Samsung Galaxy S4 + recenzované telefony
Tak už jsem našel diodu. Začala blikat až teď když došla baterka. V nastavení jsem ale nenašel cokoli, co by ji ovládalo. Nějaký tipy?
Razr diodu má. Samozrejme blika pri zmeskanych SMS, hovoroch, mailoch, pri vybitej baterii a nabijani.
Nastavenie diody telefon ako nema a nastavenia su pevne. Mozno neskor nejaka custom rom
Telefon je velmi podareni, ja uz som ale vratil 2 kus, obidva maju fleky po celom displeji, cez den to neni vobec vidiet ale ja rad hrajem nejake hry alebo moja pozera *TV a pozeram na mobile serial alebo film a na ciernom pozadi v tme je displej cely flekaty a mne to neuveritelne vadi, hlavne u Hi End mobilu za vyse 500€
Ak vy nemate fleky po displeji tak Vam gratulujem, lebo inak je to celkom podareny telefon, len ho degraduje tento pre mna velky problem.
Na sgs2 bol displej cierny ako tma, SGS1 to iste, Desire takisto, na ziadnom inom telefone som to este nevidel.
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1362171" onclick="window.open(this.href);return false;
Nastavenie diody telefon ako nema a nastavenia su pevne. Mozno neskor nejaka custom rom
Telefon je velmi podareni, ja uz som ale vratil 2 kus, obidva maju fleky po celom displeji, cez den to neni vobec vidiet ale ja rad hrajem nejake hry alebo moja pozera *TV a pozeram na mobile serial alebo film a na ciernom pozadi v tme je displej cely flekaty a mne to neuveritelne vadi, hlavne u Hi End mobilu za vyse 500€
Ak vy nemate fleky po displeji tak Vam gratulujem, lebo inak je to celkom podareny telefon, len ho degraduje tento pre mna velky problem.
Na sgs2 bol displej cierny ako tma, SGS1 to iste, Desire takisto, na ziadnom inom telefone som to este nevidel.
http://forum.xda-developers.com/showthr ... ?t=1362171" onclick="window.open(this.href);return false;
Tak já naštěstí fleky nemám,ale mám v rohu malou modrou tečku ,ale nijak mi to nevadí je to vidět jen na černém pozadí,ale nic vážného.
Jinak diodu mám a když mě někdo prozvoní tak bliká,ale při nabíjení mi nesvítil a akdyž jsem měl 20% tak ani nesvítila oranžově.Jinak jsem si stáhnul set locale a mám pár aplikací v češtině (Mapy,Market,Hlasové vyhledávání,Gmail a tak) snad to někomu pomůže?
Jinak diodu mám a když mě někdo prozvoní tak bliká,ale při nabíjení mi nesvítil a akdyž jsem měl 20% tak ani nesvítila oranžově.Jinak jsem si stáhnul set locale a mám pár aplikací v češtině (Mapy,Market,Hlasové vyhledávání,Gmail a tak) snad to někomu pomůže?
Ano tá pravá modrá Tecka bola aj na mojom druhom kuse, v pravom dolnom rohu, vyzeralo to na Stuck alebo Death pixel, bohuzial mam skusenost ze ked je to od nova zvykne tym telefon trpiet aj nadalej a neostava len pri jednej.
Bohuzial mam dojem ze Motorka tam dava dajake posrate tie displeje. Mali asi ostat pri starsich typoch ddisplejov
( Defy, Atrix ) ktore boli spickové
Je to skoda, mam obavy ist do dalsieho kusu
Bohuzial mam dojem ze Motorka tam dava dajake posrate tie displeje. Mali asi ostat pri starsich typoch ddisplejov
( Defy, Atrix ) ktore boli spickové
Je to skoda, mam obavy ist do dalsieho kusu
Takže se to buude rozšiřovat?
-
Marek Hajn
- nováček

Výpalenej pixel se může řozšířit, ale nemusí. Já měl zatím štěstí a když jsem na vypálenej pixel narazil (monitor, navigace), vždy zůstalo jen u jednoho.
Dioda na Razru se očividně chová dost divně. Začala blikat až po vybité baterii, do té doby jsem si ji vůbec nevšiml. Pravdou je, že bliká tak slabě, že není pořádně vidět. Kam se hrabe na BlackBerry s obrovskými možnostmi nastavení.
Fleky na displeji taky nemám, zaplať bůh.
A jinak je to fakt super telefon. Povedená hračka.
Dioda na Razru se očividně chová dost divně. Začala blikat až po vybité baterii, do té doby jsem si ji vůbec nevšiml. Pravdou je, že bliká tak slabě, že není pořádně vidět. Kam se hrabe na BlackBerry s obrovskými možnostmi nastavení.
Fleky na displeji taky nemám, zaplať bůh.
A jinak je to fakt super telefon. Povedená hračka.
Přesně tak povedená hračka.Co to tak pozoruji tak každý má asi jinak vyrobeného Razra.Mě dioda svítí docela silně,nejde přehlédnout.No uvidím ty pixeli,ale nijak to neřeším,není to skoro vidět,zatím velká spokojenost.Jsem zvyklej telefon nosit bez pouzdra a bez folie a tak jsem zvědavý jak bude postupem času vypadat,ale zpracování je precizní.No sbnad se tyto mneduhy změní s ICS a doufám,že bude brzy?
-
htcjirka
- smartmaniak

- Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8
No,u Motoroly necekej rychlost co se updatu tyce,i pres tu koupi Googlu..Jinak samozrejne,Motorola umi kvalitni zpracovani a originalni design.
Třeba nás překvapí?no Update je nahlášený na začátek roku 2012 a to je za chvíli.
Čekal jsem že bude mít Razr možnost nastavení jiného písma jako u SGS a LG.Je to škoda ty ikony a písmo nic moc
Jinak Widget počasí je pěkně provedený 
Čekal jsem že bude mít Razr možnost nastavení jiného písma jako u SGS a LG.Je to škoda ty ikony a písmo nic moc
-
Gaillettes
- nováček

- Zařízení: Optimus 2X a Galaxy S II
Tak jsem se po včerejšku stal také majitelem RAZRu. Zatím převládá obrovská spokojenost, jen ty rozměry :D Jinak je k dispozici OTA update, ale musí se instalovat přes recovery. Jsem zvědav, kdy jej Motorola oficiálně vypustí. Vzhledem k jejímu tempu, budeme rádi za prosinec. A k ICS? Snad nikdo nevěří, že se dočkáme začátkem prosince? Motorola je nejpomalejší výrobce s vydáváním aktualizací.
Jejich termíny, které avizují splňují s půlročním zpožděním. Viz 2.3 pro Milestone 2. Viz dříve Q2 a nakonec se majitelé dočkali až v prosinci.
Tak Motorola právě uveřejnila zprávu, týkající se ICS. Nyní teprve bude zjišťovat kompatibilitu s ICS zařízeními. V dalším měsíci podá výsledky. No extrémní tempo. Takže v lednu/únoru začne s implementací ICS v březnu/dubnu bude ICS ve fázi testování a v polovině roku, možná začne s distribucí.
http://www.motorola.com/blog/2011/12/07 ... -sandwich/" onclick="window.open(this.href);return false;
Tak jsem zkusil zjistit, jak to mám s displejem. Myslíte si, že je to na reklamaci?

Takže jsem šel RAZR vyměnit kus za kus a jsem opravdu rozčarován. Všechny měli fleky, navíc jsem dostal kus hned s několika vypálenými body. Dostal jsem další kus, jeden vypálený bod, nakonec poslední kus je v pohodě ale samozřejmě má taky flek. Je tohle normální? To snad musí být celá vadná várka....
Jejich termíny, které avizují splňují s půlročním zpožděním. Viz 2.3 pro Milestone 2. Viz dříve Q2 a nakonec se majitelé dočkali až v prosinci.
Tak Motorola právě uveřejnila zprávu, týkající se ICS. Nyní teprve bude zjišťovat kompatibilitu s ICS zařízeními. V dalším měsíci podá výsledky. No extrémní tempo. Takže v lednu/únoru začne s implementací ICS v březnu/dubnu bude ICS ve fázi testování a v polovině roku, možná začne s distribucí.
http://www.motorola.com/blog/2011/12/07 ... -sandwich/" onclick="window.open(this.href);return false;
Tak jsem zkusil zjistit, jak to mám s displejem. Myslíte si, že je to na reklamaci?
Takže jsem šel RAZR vyměnit kus za kus a jsem opravdu rozčarován. Všechny měli fleky, navíc jsem dostal kus hned s několika vypálenými body. Dostal jsem další kus, jeden vypálený bod, nakonec poslední kus je v pohodě ale samozřejmě má taky flek. Je tohle normální? To snad musí být celá vadná várka....
-
htcjirka
- smartmaniak

Podobne fleky na urcitem pozadi byly pozorovany i na SGS2,podle me to je na vsech,akorat nekde to bude vice a nekde mene.Jo to jsou ty Super Amoledy apod..Nejlepe je to videt pri urcitem podsvetleni a pozadi..Kdyz jsem to dnes ukazoval kolegovi na SGS2 ,ktery dodnes byl presvedceny o bezchybovosti divil se a neveril..
Nevíte o nějakém prográmku nebo aplikaci která by upravila písmo v telefonu?jak jsem měl SGS2 tak jsem si změnil písmo myslí že se jmenovalo Chooky Cooky (nebo tak nějak) a bylo fakt pěkné.písmo v razru se mi moc nelíbí.díky
-
Marek Hajn
- nováček

2Gailletes: Viz. má odpověď přes SZ. Koukám na displej, porovnávám s obrázky, co tu jsou nahrané a můj Razr takové fleky nemá, ani vypálené pixely. Asi klika (což je mi u telefonu na recenzi jedno). Kde jsi telefon kupoval?
Jinak jsem s Razrem zatím spokojen. Telefon jako HW je výborný, rychlý. Dojem trochu kazí Android a jeho občasné záseky a pády, ale s tím u OS tohoto typu počítám, takže ok.
Jinak jsem s Razrem zatím spokojen. Telefon jako HW je výborný, rychlý. Dojem trochu kazí Android a jeho občasné záseky a pády, ale s tím u OS tohoto typu počítám, takže ok.
-
Gaillettes
- nováček

- Zařízení: Optimus 2X a Galaxy S II
Co se týče záseků a lagů, je na světě nová aktualizace skrze OTA. Ale zatím je dostupná pouze přes neoficiální kanály.
Jinak jsem RAZR zakoupil u Vodafone. Jen teda nechápu, že některé kusy jsou bez fleků ale všechna zařízení v prodejně vykazovala fleky. Tak těžko říct, zda je to defekt nebo opravdu vlastnost technologie OLED (jak tvrdí výrobce).
Jinak jsem RAZR zakoupil u Vodafone. Jen teda nechápu, že některé kusy jsou bez fleků ale všechna zařízení v prodejně vykazovala fleky. Tak těžko říct, zda je to defekt nebo opravdu vlastnost technologie OLED (jak tvrdí výrobce).
No doufám,že bude dostupná brzy přes ofiko kanály a že bude brzy ICS,ale co pořád čtu tak Motorola asi nebude pospíchat a na začátku roku to nejspíše nebude.Jinak ty Fleky má skoro každý razr,ale tedy aspoň podle mého Razru to neni skoro vidět a běžnému používání to nevadí (kdybych to tady nečetl tak bych o tom ani nevěděl)
-
htcjirka
- smartmaniak

Je to opravdu vlastnost,maji to i ostatni znacky se stejnym typem displeje a ne kazdy si toho vsimne..opravdu vlastnost technologie OLED (jak tvrdí výrobce).
Jáá to tady a na android foru nečíst tak si toho ani nevšimnu.
- drak21
- častý přispěvatel

- Zařízení: iPhone 6 64gb Space Grey
Tak jsem si ho objednal u Vodafonu,moc se me libi jen ted doufam ze to s tim displayem nebude tak strasne:)
Docetl jsem se ze bude i dokovaci stanice jako ma Atrix,coz by aspon pro mne byla parada.
Chtel jsem se zeptat jake mate zkusenosti se zvukem pri poslechu mp3,jakej je vystup dle vasich zkusenosti?
A pokud mate uz zkusenost s realnou vydrzi baterie pri beznem pouzivani.V recenzi se pise o dvou dnech coz by bylo opet super.Dik predem za postrehy k mym otazkam.
Docetl jsem se ze bude i dokovaci stanice jako ma Atrix,coz by aspon pro mne byla parada.
Chtel jsem se zeptat jake mate zkusenosti se zvukem pri poslechu mp3,jakej je vystup dle vasich zkusenosti?
A pokud mate uz zkusenost s realnou vydrzi baterie pri beznem pouzivani.V recenzi se pise o dvou dnech coz by bylo opet super.Dik predem za postrehy k mym otazkam.