Windows 8: Výrazná inspirace u Windows Phone 7 (video)

Všeobecná diskuze o systému Windows Phone 8.1 (vlastnosti, jádro, buildy...)
Krayzie
smartguru
smartguru
Zařízení: Lumia 950, iPhone SE

Post by Krayzie »

2 GreenArrow
Tiez vec vkusu, ak to mam porovnat s prezentaciou Metro UI vo WIN8, tak u mna Metro UI po grafickej stranke vyhrava na plnej ciare.
bkf1
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: TouchHD (Cloudy v2.2+CZ), SGS1 (ofic. 2.3.6 JW1)

Post by bkf1 »

TO GreenArrow:
Pripomina mi to launchery na GPSkach - pusobi to na me moc levne (napr. ta "VISTAcka" sklenena tlacitka). Proti tomu Metro UI na velkem prostoru pusobi vkusne navic je doplnene o pozadi, ktere nerusi (zadne ostre rozdily v barevnosti pouzitych "tapet" (obrazovka News, Stocks, Videos, Tweet, Photo Feedr... i hlavni menu neni jen jednolita barva, ale velmi jemny prechod, ktery uzivatel podvedomne vnima ziveji nez kdyby tam byla "jen barva"), jemne prechody, misty vhodne pouzite animovene tapety (napr. to video mraku u pocasi)).

Naproti tomu WP7: CERNOCERNA, MODRA a BILA + k pomeru obrazovky nevkusne VELKE fonty. Jak ovladaci terminal nekde ve slevarne apod.
GreenArrow
Ban
Ban
Zařízení: iPhone 6

Post by GreenArrow »

Mě se to líbí víc teda,ale každý máme jiný vkus,jestli to tam nebudou úmyslně cpát...už vidím,jak zákazník motion computingu s tlustým tabletem J3500 tahá dlaždice jak kdyby měl iPad :-D

-- doplnění předchozího příspěvku (pát čer 03, 2011 23:04) --

Teď mě jen napadlo,jak je to s portrait módem? Prijde mi,že MS s nim ani nepočítá..což je na tablet určitě špatně
Paulos
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 925, 32 GB

Post by Paulos »

bkf1 wrote:TO GreenArrow:
Pripomina mi to launchery na GPSkach - pusobi to na me moc levne (napr. ta "VISTAcka" sklenena tlacitka). Proti tomu Metro UI na velkem prostoru pusobi vkusne navic je doplnene o pozadi, ktere nerusi (zadne ostre rozdily v barevnosti pouzitych "tapet" (obrazovka News, Stocks, Videos, Tweet, Photo Feedr... i hlavni menu neni jen jednolita barva, ale velmi jemny prechod, ktery uzivatel podvedomne vnima ziveji nez kdyby tam byla "jen barva"), jemne prechody, misty vhodne pouzite animovene tapety (napr. to video mraku u pocasi)).

Naproti tomu WP7: CERNOCERNA, MODRA a BILA + k pomeru obrazovky nevkusne VELKE fonty. Jak ovladaci terminal nekde ve slevarne apod.
Mně se Metro líbí jak na mobilech, tak na ukázce Windows 8. Myslím, že už bych se jen opakoval a způsoboval další flame, kdybych řekl, že to na mobily prostě sedí taky.

-- doplnění předchozího příspěvku (sob čer 04, 2011 12:19) --
GreenArrow wrote:Teď mě jen napadlo,jak je to s portrait módem? Prijde mi,že MS s nim ani nepočítá..což je na tablet určitě špatně
Že by s tím MS nepočítal je nereálné, podle mě s něčím přijde. Tohle byla zatím jen taková ukázka.
Post Reply

Return to “Windows Phone 8.x”