Co vám chybí ve Windows Phone 7?

Všeobecná diskuze o systému Windows Phone 8.1 (vlastnosti, jádro, buildy...)
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iPhone 6S Silver, Galaxy S20+

Post by p.a.Ť.o »

kober wrote:to ze bys ji nevyuzil asi neznamena, ze je k nicemu, napadaji me ruzne situace, treba kdyz se te nekdo zepta: neznas tohle cislo? Vyhledavani podle cisla neni, musis ho vytukat cele a dat volat

dale by to urychlilo hledani v kontaktech, protoze na dialpadu jsou i pismena a jsou tam prakticky k nicemu, ono to vypada ze to muze hledat i podle adresare, tak jak to dela temer kazdy smartphone (jak podle cisla, tak podle casti jmen), takhle k tomu je navic o jede klik a jednu animaci navic, jeste kdyz tlacitko pro kontakty je na spodni casti obrazovky a na hledani je nahore
Tak tak... Možná jsem trochu zmátl Jirku, protože jsem napsal podle čísel hledat jména- měl jsem na mysli jako na starých WM, tam se to jmenovalo smartdial (tuším). Když to vemu do extrému, pokud bych měl pod každým písmenkem abecedy 100 kontaktů, tak musím kliknout na People, na písmenko abecedy a ještě listovat jako vzteklý. Takhle bych na dialpadu vyťukal Karel a automaticky by mi to vyplivlo 5 Karlů a jen bych si vybral kterého- přijde mi to logičtějí a rychlejší.
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note9, Samsung Galaxy Note8

Post by htcjirka »

Pokud by jsi mel pod kazdym pismenkem 100 lidi tak zase,zadavas postupne jmeno a vyber se ti zuzi,takze tady taky nevidim problem..Zadas Karel a zbyde ti tam jen tech tvych 5 Karlů.
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak

Post by p.a.Ť.o »

No, právě že Karel nezadám, protože mi smartdial u dialpadu buď nefunguje nebo to je tím, ze tvoje 7PRO umí něco, co moje O7 ne a nebo mi stále něco uniká :-)
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

Staci zmacknout dole virtualni tlacitko hledani a zacit zadavat a hned je tam to co ti to vyfiltruje.
p.a.Ť.o
smartmaniak
smartmaniak

Post by p.a.Ť.o »

Aha. Díky, to mě nenapadlo :-)
jacek
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Samsung Galaxy Note

Post by jacek »

vau, to mě taky nenapadlo, díky Jirko, zase jsem o kousek chytřejší :-)
p.s. já si doteť myslel, že pokud zmáčknu ono tlačítko, hned mě to hodí do vyhledávače, takže sem s ním moc nepracoval.
p.s.s. no, není to úplně ono....hypoteticky, budu ti chtít Jirko volat, nemusím si pamatovat tel.číslo, budu na klávce vyťukávat j...i..r a foun nabídne všechny Jirky co mám v seznamu, ťuknu na tebe a voalá.... víš co myslím?
htcjirka
smartmaniak
smartmaniak

Post by htcjirka »

Funguje to v zalozkach People,Phone,Emailu-tam to hleda i v celem textu,Music+Videos,Marketplace.
Od toho tam to tlacitko je :wink:
kalmia
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 930 Black

Post by kalmia »

p.a.Ť.o wrote:
kober wrote:to ze bys ji nevyuzil asi neznamena, ze je k nicemu, napadaji me ruzne situace, treba kdyz se te nekdo zepta: neznas tohle cislo? Vyhledavani podle cisla neni, musis ho vytukat cele a dat volat
Vyhledávání podle čísel ve WP7 funguje. Pokud máš před každým číslem +420, musíš to napsat také.
Post Reply

Return to “Windows Phone 8.x”