HTC Touch HD se začíná prodávat ve světě, první dojmy
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
-
hafush
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch HD CZ
Je tu link na XDA,ale musíš tam být registrovaný.Shooter wrote:Nejak sem to nenasel, takze bych chtel poprosit o link. Dik
http://forum.xda-developers.com/showthr ... +Languages
Snad nedostanu vynadáno,když to sem hodím.
- Attachments
-
- T9_Input_14_Languages_Update.cab
- (2.26 KiB) Downloaded 449 times
-
marabu
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch HD
Ach jo, zase další demagogie.
Prej neustálé přehmatávání nahoru, dolu, doleva a zase doprava.
Takže - mě to nevyhovuje = je to tragédie = je to zařízení k ničemu
a) zajímalo by mne, jak čistě pomocí spodních tlačítek napsat třeba SMSku
b) dalsi vec je rychlost, osobne mi prijde rychlejsi nekde trikrat tapnout a mit hotovo(presto, ze musim hnout rukou celkem o cca 5cm), nez jak blazen mackat tlacitka, posunovat petismernym tlacitkem v nabidkach atd.
c) třeba takovej ajFoun má jediný tlačítko a milionum lidí to nevadí, takže asi nebude chyba v počtu tlačítek
b) dalsi vec je rychlost, osobne mi prijde rychlejsi nekde trikrat tapnout a mit hotovo(presto, ze musim hnout rukou celkem o cca 5cm), nez jak blazen mackat tlacitka, posunovat petismernym tlacitkem v nabidkach atd.
c) třeba takovej ajFoun má jediný tlačítko a milionum lidí to nevadí, takže asi nebude chyba v počtu tlačítek
-
tslany
- smartmaniak

- Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
zdá se že si to nepochopil... za pomocí tlačítek jednu operaci (např. SMSka) nezvládneš, musel bys mít HW klávesnici. Ano, rychlejší je tapnout stylusem na tlačítko než se prohmatávat přez D-pad, ale např. při poslouchání MP3 v kapse je lepší překliknout přez D-pad, nebo já taky občas při nějakých nabídkách místo tapnutí na displej použiju klávesy, a že jich mám (52 kláves a ani nemusím nic vysouvat nebo překlápět
)
iPhone je zcela jiná kategorie určené pro zcela jinou cílovou skupinu tak ho sem pls. nepleť
iPhone je zcela jiná kategorie určené pro zcela jinou cílovou skupinu tak ho sem pls. nepleť
-
marabu
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch HD
No ale tady se bavíme tušim o mobilech, na kterých jdou psát SMSky, telefonovat a případně pracovat v aplikacích (což ajFoun zvládne, takže patří do stejné skupiny) a ne o MP3přehrávačích, kde je důležité neustále přeskakovat na další skladbu.
Takže pokud se tu bere Touch HD nebo Omnia jako MP3 přehrávač, tak už mlčim a věřim, že tam může někomu pár tlačítek chybět, i když o tom by se taky dalo polemizovat.
Takže pokud se tu bere Touch HD nebo Omnia jako MP3 přehrávač, tak už mlčim a věřim, že tam může někomu pár tlačítek chybět, i když o tom by se taky dalo polemizovat.
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
Tak nechci ti do toho rypat, ale WM je funkcemi a moznostmi o mnoho trid jinde, to je nejvetsi rozdil ;)
Ja osobne beru sve PDA i jako MP3 prehravac (mimochodem to je nejhlavnejsi zamereni iPhone, MP3 a videa - WM je delane puvodne na praci), takze tlacitka jsou temer nutnosti.
Jinak to jsi rekl krasne, tu cast "případně pracovat v aplikacích", protoze to je prave to, v cem iPhone nevynika a WM je na tom postavene ;)
Wolfenzi: V dobrem prehravaci by to melo jit nastavit, ale tak moc tomu never ;) Ne vse, co se zda standartni na WM jde, proto mi take silne irituji ty reklamy v televizi na Omnii a jine PDA. To zkratka neni delane pro bezne uzivatele, ale spise pro trpelive hracicky a problematiky pocitacu znale.
Ja osobne beru sve PDA i jako MP3 prehravac (mimochodem to je nejhlavnejsi zamereni iPhone, MP3 a videa - WM je delane puvodne na praci), takze tlacitka jsou temer nutnosti.
Jinak to jsi rekl krasne, tu cast "případně pracovat v aplikacích", protoze to je prave to, v cem iPhone nevynika a WM je na tom postavene ;)
Wolfenzi: V dobrem prehravaci by to melo jit nastavit, ale tak moc tomu never ;) Ne vse, co se zda standartni na WM jde, proto mi take silne irituji ty reklamy v televizi na Omnii a jine PDA. To zkratka neni delane pro bezne uzivatele, ale spise pro trpelive hracicky a problematiky pocitacu znale.
-
tslany
- smartmaniak

- Zařízení: Lumia 830, Lumia 435DS, Asus T100
4marabu: iPhone, primárně zaměřený na multimédia, je určený většinou (teď se omlouvám těm inteligentním kteří si ho nekoupily jenom díky reklamě nebo frajeření) tupým masám, zatímco WM je pracovní nástroj, kde telefon je pouze nadstavba systému a kdykoliv se dá natvrdo vyřadit
4Shooter: a o tom to je, iPhone je kapesní audio-video přehrávač který umí telefonovat a lést na internet, zatímco WM je kapesní počítač, ale tupé masy to nepochopily a chtěli i "něco lesklého a stylového s windows" a právě proto začali výrobci, chtějíc maximum výdělků, vyrábět zařízení který se jim snaží iPhone "nahradit". ... (tuto část sem měl přez 10 řádků, ale raději ji vynechám páč by se na mě dostalo hodně kritiky jelikož je tam hodně pomlouvání
)
Jednoduše a zkráceně:
iPhone = vícefunkční kapesní přehrávač
PDA = kapesní počítač, pracovní nástroj
Touch série = kopie iPhonu a to i se zápory který vyčnívají z toho, že iPhone je jiná kategorie (např. tlačítka, USB Host, signalizační LEDka/y, displej ve kterým se nevidím jako v zrcadle, ...)
4Shooter: a o tom to je, iPhone je kapesní audio-video přehrávač který umí telefonovat a lést na internet, zatímco WM je kapesní počítač, ale tupé masy to nepochopily a chtěli i "něco lesklého a stylového s windows" a právě proto začali výrobci, chtějíc maximum výdělků, vyrábět zařízení který se jim snaží iPhone "nahradit". ... (tuto část sem měl přez 10 řádků, ale raději ji vynechám páč by se na mě dostalo hodně kritiky jelikož je tam hodně pomlouvání
Jednoduše a zkráceně:
iPhone = vícefunkční kapesní přehrávač
PDA = kapesní počítač, pracovní nástroj
Touch série = kopie iPhonu a to i se zápory který vyčnívají z toho, že iPhone je jiná kategorie (např. tlačítka, USB Host, signalizační LEDka/y, displej ve kterým se nevidím jako v zrcadle, ...)
-
hafush
- stálý přispěvatel

- Zařízení: HTC Touch HD CZ
Myslím,že spory IPhone versus WM popř. HTC Touch serie sem nepatří. Každý víme o čem to je a každý od zařízení čeká něco jiného.
Radši se vrátím k tématu HTC Touch HD a pokračování recenze na Slashgear.com
2.díl - http://www.slashgear.com/htc-touch-hd-s ... 2-0721942/
Radši se vrátím k tématu HTC Touch HD a pokračování recenze na Slashgear.com
2.díl - http://www.slashgear.com/htc-touch-hd-s ... 2-0721942/
-
Standa
- smartmaniak

- Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1
Já jsem měl Omnii v ruce. Měl jsi ty v ruce XDA Flame?? Ne?? Tak proč používáš cizí slova, která neznáš?? Otevři slovník a zjisti, co je opravdu "demagogie".marabu wrote:Ach jo, zase další demagogie.Prej neustálé přehmatávání nahoru, dolu, doleva a zase doprava.
Takže - mě to nevyhovuje = je to tragédie = je to zařízení k ničemu
Další věc - nikde jsem nemluvil o psaní sms, ale když už jsi u toho - zkusil jsi psát SMS na Flamu i na Omnii? Já ano (a výsledek je zřejmý). Ty?
A srovnávání iPhonu s pda? K tomu už nemám sílu se vyjadřovat. Tipuju pomocná škola, správně?
Prosím odpovědi.
P.S. (trošku oleje do ohně) dnes (tedy už včera) jsem měl další možnost hrát si s Touch Pro. Promiňte, ale na to že je to "zařízení pro odborníky" je ta hw klávesnice naprostá hrůza. Oproti Universalu na cca 50%. A jsem tomu rád, protože mi to jen potvrzuje mé názory. Tedy oproti zdejším řvounům, jejichž znalosti začínají a končí Touchem...
EDIT: Jak jsem čekal - bez odpovědi. Že mě to nepřekvapuje, marabu? Takže tě už po několikáté žádám, abys nemluvil o tom, co neznáš. To, že používáš cizí slova ještě neznamená, že věci rozumíš...
taky maly prehlad programov a hier ktore su vyskusane a funguju na HTC touch HD
Working
Programs/Utilities Version Screen Compatability
Advanced Tools V3.3
CE-Star V2.8 R3a
CoPilot 7 Slightly stretched to fit
Core Player V1.2.5
Database Weather
Diamond TF3D config tools V0.6.7
Diamond Theme
Eagleeyes
eWallet V6.1.3
Fring
FEWidgets V1.0.0b4
Foxit V1.4 beta
Garmin Mobile XT V5.00.10
Garmin Mobile XT V5.00.20w
GLBenchmark
GRemote Net Compact Framework 3.5
GSen Very Unstable (this info was posted after the previous report GSen is working).
Gyrator 2 Reported to work very well, actually better than GSen (faster, more stable).
iGo 8 (for OMNIA)
LordSmiffy's Battery level cab
MyMobiler V1.23
MortPlayer V3.31b75 You will need to modify the skins to get fullscreen - http://www.sto-helit.de/forum/viewtopic.php?f=2&t=5055.
MortScript V4.1
Net Framework V3.5
No Curtain
Parlingo
PHM registry Editor V0.70
Pim Backup
PocketCM 2,5 Working but poor.
Pocket Dictionary V1.0
Pocket Mindmap
Pocket Painter
pTravelAlarm V2.7.3
Resco Explorer 2007
Resco Explorer 2008 V7.04
Resco Keyboard Very unstable
Resco Radio
S2U2 V1.33 HD stretched the 320x240 and 640x480 App to 800x480.
The App`s with Hardwarebutton does not work.
Schaps Advanced Configuration Tool 3.3 -> needed to install dotnet CF 3.5, otherwise error while starting
Schaps Registry Editor V0.9beta
SPB TIME V2.2.2
Spb Wallet V1.5.2
SP Timesync
Spacetime V9.2
Tcmdpocketarm
TomTom 6 V6.0.0.0
TomTom 7 V7.451
TomTom 7 V7.910
Ultrasoft Money
WMWifiRouter
Games
Bejeweled
Bejeweled 2 V1.3 Working but not full screen
Chess Genius
Hexacto Links
Pacman
Red Sector Displays fine, but since it's a FPS game it's useless on the HD (no D-Pad and few keys).
Not Working
GAlarm
GLight
GMeter
GWatch
Pocket CM Keyboard V0.14
Pocketshield V1.1.3
PCM Contacts Problems - largely because the skins tend to be VGA
PhatPad V4.5
SlideIT
Spb Brain Evolution Problems - only occupies part of the screen
SPB_Mobile_shell2 None of the drop down menus work (EG to change the 'now screen' from professional to personal etc etc ) - (it worked perfectly on my Cruise[WM6] AND Diamond[WM6.1] )
Styluslock V1.6
TCMP
TomTom 6 V6.010
VSBenchmark
VS Painter
Games
Waiting first title to be added
Working
Advanced Tools V3.3
CE-Star V2.8 R3a
CoPilot 7 Slightly stretched to fit
Core Player V1.2.5
Database Weather
Diamond TF3D config tools V0.6.7
Diamond Theme
Eagleeyes
eWallet V6.1.3
Fring
FEWidgets V1.0.0b4
Foxit V1.4 beta
Garmin Mobile XT V5.00.10
Garmin Mobile XT V5.00.20w
GLBenchmark
GRemote Net Compact Framework 3.5
GSen Very Unstable (this info was posted after the previous report GSen is working).
Gyrator 2 Reported to work very well, actually better than GSen (faster, more stable).
iGo 8 (for OMNIA)
LordSmiffy's Battery level cab
MyMobiler V1.23
MortPlayer V3.31b75 You will need to modify the skins to get fullscreen - http://www.sto-helit.de/forum/viewtopic.php?f=2&t=5055.
MortScript V4.1
Net Framework V3.5
No Curtain
Parlingo
PHM registry Editor V0.70
Pim Backup
PocketCM 2,5 Working but poor.
Pocket Dictionary V1.0
Pocket Mindmap
Pocket Painter
pTravelAlarm V2.7.3
Resco Explorer 2007
Resco Explorer 2008 V7.04
Resco Keyboard Very unstable
Resco Radio
S2U2 V1.33 HD stretched the 320x240 and 640x480 App to 800x480.
The App`s with Hardwarebutton does not work.
Schaps Advanced Configuration Tool 3.3 -> needed to install dotnet CF 3.5, otherwise error while starting
Schaps Registry Editor V0.9beta
SPB TIME V2.2.2
Spb Wallet V1.5.2
SP Timesync
Spacetime V9.2
Tcmdpocketarm
TomTom 6 V6.0.0.0
TomTom 7 V7.451
TomTom 7 V7.910
Ultrasoft Money
WMWifiRouter
Games
Bejeweled
Bejeweled 2 V1.3 Working but not full screen
Chess Genius
Hexacto Links
Pacman
Red Sector Displays fine, but since it's a FPS game it's useless on the HD (no D-Pad and few keys).
Not Working
GAlarm
GLight
GMeter
GWatch
Pocket CM Keyboard V0.14
Pocketshield V1.1.3
PCM Contacts Problems - largely because the skins tend to be VGA
PhatPad V4.5
SlideIT
Spb Brain Evolution Problems - only occupies part of the screen
SPB_Mobile_shell2 None of the drop down menus work (EG to change the 'now screen' from professional to personal etc etc ) - (it worked perfectly on my Cruise[WM6] AND Diamond[WM6.1] )
Styluslock V1.6
TCMP
TomTom 6 V6.010
VSBenchmark
VS Painter
Games
Waiting first title to be added
-
IkE Blaster
- smartmaniak

- Zařízení:
To velke mnozstvi z Not Working je neralne, dost programu na stejnem rozliseni pustim, da se rict, ze temer vsechny. Ty, co neputim, ty spustim po prepnuti do VGA rezimu
Rozliseni bych se vazne neobaval, G900 ma stejne uz celkem dlouho a nikdo si nestezuje.
Jinak funguje 95% programu a her, hry vetsinou ne pres cely display, pripadne pouze s WVGA fixem.
Jinak funguje 95% programu a her, hry vetsinou ne pres cely display, pripadne pouze s WVGA fixem.