HTC HD2: Zkušenosti, dojmy a řešení problémů...
-
kolemjdouci10
- nováček

- Zařízení: HTC HD2
Milan Pištělka: díky za vysvětlení ohledně té Gold Card...
virus ss myslíš čěštinu? jestli ano četl jsem zde, že je možnost hd2 počeštit změnou v registrech. to by pak byla jako česká lokalizace, ale bez klasický češtiny? a jak se do toho registru dá když tak dostat? to se ale bude muset udělat hr, dík za radu
jak si to tady tak pročítám, tak je to čím dál tím horší a podle vás je hd2 k ****. Moc dobrý pocity nemam, když mě má přijít příští týden. Ach jo, to už sem zase udělal koupi ...
ba ne, to není tak hrozný. ted jsem si zkoušel otevřít opětovně videa, která se přes den trhaly, a už je to v pořádku. pc stolní mi taky dneska dalo pěkně zabrat, jelikož internet i pc jako takový se plazilo jako hlemýžď. holt jsou to vokna a tak si na to asi musíme zvyknout. jinak jsem s telefonem moc spokojen.
no tak to jsi/jste mě udělal radost, protože už jsem opravdu začínal šílet. Jednak z toho, že můj se už je nevyhovující (někteří zde by se zasmáli už tak 2 roky zpět nad tím). Tak jen doufám, že dostanu ten z těch "né moc vadných kusů " 
-
Trapper John
- přispěvatel

- Zařízení: HTC HD2, hp ipaq 214
tak dneska jsem si konečně tohole mazlíka pořídil a zatím spokojenost, ale to přiložený kožený pouzdro je teda dost těsný nejde z něj HD2 pomalu vůbec vyndat a task manager je teda taky pěkně na pytel. Jinak jsem tu četl tu neofiko ROM a rád bych jí prubnul, ale anglicky moc dobře neumím a louskat to přes internetový překladače moc nechci, nemohl by někdo kdo už tu ROMku dával do HD2 napsat nějaký menší návod a dát ho sem?
-- doplnění předchozího příspěvku (stř pro 02, 2009 1:13) --
a ještě jakýho používáte task managera? Já používám handyswitcher, ale je naprd poněvadž se zoobrazuje v malých řádkách a nejde to v nastavení ani změnit
-- doplnění předchozího příspěvku (stř pro 02, 2009 1:13) --
a ještě jakýho používáte task managera? Já používám handyswitcher, ale je naprd poněvadž se zoobrazuje v malých řádkách a nejde to v nastavení ani změnit
To pouzdro se ti za pár dní roztáhne a je to v poho. Je malé, nikde žádné výstupky, perfektní do saka. Nikde žádné boule a pod.
Já používám místo taskmanagera QuickMenu, které jej docela dobře nahradí. Jde přepínat aplikace, vypnout jednu nebo všechny, je tam restart, a pak i v záložkách všechny programy. Jediná nevýhoda je že to není Finger friendly, ale dá se na to zvýknout. Klasického Taskmanagera tam jde spustit přes ikonku. Nahrazuje to tlačítko na levé straně.
Já používám místo taskmanagera QuickMenu, které jej docela dobře nahradí. Jde přepínat aplikace, vypnout jednu nebo všechny, je tam restart, a pak i v záložkách všechny programy. Jediná nevýhoda je že to není Finger friendly, ale dá se na to zvýknout. Klasického Taskmanagera tam jde spustit přes ikonku. Nahrazuje to tlačítko na levé straně.
-
Trapper John
- přispěvatel

- Zařízení: HTC HD2, hp ipaq 214
nainstaloval jsem si htc task manager, ale nikde se mi v horní liště jeho ikona neobjevila, kde dělám chybu?
-
Milan Pištělka
- smartguru

- Zařízení: HTC HD2 Leo
Protože funguje jen ten, co přikládám v příloze. Bylo to v tomto tematu o pár příspěvků dříve. 
- Attachments
-
- Duttys Task Manager for Leo.cab
- (412.33 KiB) Downloaded 231 times
Nevíte už někdo jak na ty zdvojené náhledy fotek ???
Ja kdyz jsem mel nainstalovany ten od Duttyho vybijela se mi rychle baterka. A funguji i dalsi.
- Attachments
-
- TPC Task_Manager_X2_6.5.3.cab
- (1005.76 KiB) Downloaded 218 times
-
- Touch X Taskmanager.cab
- (928.67 KiB) Downloaded 235 times
-
mKabel
- přispěvatel

- Zařízení: HTC Sensation, previous: HTC Desire
Nevíte prosím,jestli se dají foot prints dají nějak zálohovat, příp synchronizovat s jinýmy programy? abych o data nepřišel v případě reklamace.
Mně se zdvojené náhledy nezobrazují, když vyberu nějaké konkrétní album. Třeba složku 100MEDIA na StorageCard. Když vyberu vše, tak se zobrazují 2x.rehy wrote:Nevíte už někdo jak na ty zdvojené náhledy fotek ???
Jak jsem tady psal... Zařízení se seká při odemykání. Měl jsem 2 kusy (první se vráttil a byl mi dán nový)a oba stejný problém. Upozornuji, že byl proveden hard reset a nic neinstalováno. Vse peonechano jak je... Vyzkousel jsem 4 ICQ klienty nejpouzivanejsi na WM a u vsech HTC HD2 nepravidelně zamrzlo. Jednou vydržel fungovat zcela normalně 4 hod.a jednou i po 10 minutoach. Zamrznutí myslím to, že když mi přišla message ICQ a chtěl jsem odemknout, tak jsem si jezdil jen tam a zpet posuvníkem a nic. Dispej stále svítí a ani nejde červenýcm tlačítkem vypnout. NA to prostě nemám nervy. Tak HTC a asi nadosmrti i WINmobile u me konci. Uznávám ale , že se HTC podařil udělat pěkný kus železa,ale měl tam dát jinej OS. Byl jsem ochoten překousnout WM kuli aplikaci PocketInformant a Ozi explorer, ale když se to zakousáva, tak co s tím. A nebojte!!Nejsem lama. Cetl jsem o stejném problému i na zahraničních forech.Jo jeste musím zkrizizovat displej.Stačí, když je venku lehce slunečno a je vidět na displeji kulový...Bohužel jako roční užiovatel iphonu a letitý uživatel symbianu mě štvaly detaily jako ...lagy v systému. Třeba kliknutím na horní listu kuli stavu baterie cekate pokazde jinou dobu, parkrát mi nereagovalo cca 15 min (pak zaclo) tlacitkona zeslabovaní, zesilování, jednou se to nějak zahltilo...HTC myslim udelal pekný stroj, ale pouzil skutecne nestastny systém.Mel zamakat treba na androidu.Win Mobile je skutecne tragedie a i když HTc zamakalo na novým rozhraní, tak OLD system jako takový nepředělají....Nepočítam furt nějaký protivné exchange vyskakující errory.Oproti iphonu se stejným typem displeje musím HTC spíše pokárat. Třeba psaní na virtual klávesnici je taky na pytel.Je sice velká, ale těch překlepů. U iphone udělali skript, že je brána potencionální největší ploška prstu a sekundární stisk vedlejsi klávesy je vetsinou ignorovám.Ve výdlednu na iphone udělate mnohem méně překlepů. Dalsi prisernost HTC je vyloučení task managera z listy. Po doinstalovaný duttys task..... je to lepsi, ale zase tam jsou prodlevy v kliku na tento manager kuli prepnuti ulohy.Pokud je spusteno více jak 4 ulohy, uz je to nic moc.1GHz CPU je papírově hezký, ale Windows je stále windows i se svými mouchami. Ted mám pujcenou zcela novou E52 a co se týče rychlosti a spolehlivosti....no co vám mám říkat ...lebedím si....
Samovolné zvýšení hlasitosti HD2. Při volání se někdy samovolně zvýší hlasitost ve ,,sluchátku" na vyšší úroveň než je nastavena bočním ovladačem hlasitosti. Tím myslím, že i ukazatel zůstane na počtu čárek které jsem si nastavil ale hlasitost je znatelně vyšší. Když jej snížím na min. nebo zvýším na max. a pak zase nastavím cca na 1/3 tak to zase funguje nějaký čas normálně. Setkal se stím někdo? Založeno samostatné téma pro tento problém.
Problem s dvomi fotkami v albume HD2 sa pravdepodobne da vyriesit editaciou registrov. Je tam viac krat kluc, ktory obsahuje "...SaveFolder_0409". Jeden z klucov je aj v \HKLM\Software\HTC\HTCAlbum.rehy wrote:Nevíte už někdo jak na ty zdvojené náhledy fotek ???
Mozno su najdolezitejsi tie v \HKLM\Software\HTC\Camera\Image a \HKLM\Software\HTC\Camera\Video.
Skuste si vytvorit kluc s tou istou hodnotou, ale nazvite ho
...SaveFolder_0405 pre cestinu. Pre slovencinu je to 041B.
Je to odskusane na Touch HD, kde mam LEO ROMku. Tiez som mal 2 fotky v albume, teraz je to OK.
Super díky funguje, je to můj první dotykový a první htc a ještě první windows mobile, proto sem asi úplně na začátku, poradíte mi jak mám přehrát video ve formátu .avi ? když ho normálně pustím ve WMP tak mi napíše že nemůže soubor pustit přitom to je avi
to si mi moc nepomohl
Tohle to mě taky tak trochu udivuje. Nejsem si totiž 100% jistej, ale řekl bych, že na Omnii Pro, Windows Media Player přehrál *.avi soubory. Ale ruku za to do ohně nedám, ale mám pocit že mi to chodilo, ještě když sem jí měl. Tady mi to běží jen pomocí výše zmiňovanýho CorePlayeru, ale obraz se mi moc nelíbí, je takovej "kostičkovanej" jako kdyby byly špatně nastavený kodeky, ale nepovedlo se mi to přenastavit.