Windows 10 Mobile: Release preview
-
Daniel Rakaczký
- mám jeden příspěvek

- Zařízení: Lumia 925
Windows 10 Mobile Technical Preview
Po sdružení pošty mi přestal novou poštu ukazovat Glance Screen i když tam mám Outlook nastavený, pak když jsem poštu rozpojil tak mi to neukazuje stále a navíc mi notifikace zůstávají viset na dlaždici i když poštu otevřu a přečtu.Zkoušel jsem dlaždici odepnout a připnout, to se jako vynuluje, ale zase dál nemaže a číslo počtů emailů neustále narůstá
Děje se to taky někomu ? Případně jak to vyřešit. A nevím zda to někdo zaregistroval, ale všiml jsem si, že v nastavení kontaktu lze nastavit i tón sms pro daný kontakt
Dan
-
hotovyrado
Tón SMS se dal nastavit už u Osmiček, Sdružená pošta se mi na GS indikuje OK
dpc..ja si ho viem zmenit..pisem snad ze nie ? ja pisem,ze sa to neda z karty..a na budiku to ide,cize bordel aky svet nevidelransot wrote:tak to zvonenie presun do pamete mobilu.
-
joeslovakia
- častý přispěvatel

- Zařízení: lumia 930, lumia 925
isto existuje nejaky figel ako to dat ako zvonenie. skusal si zmenit format karty nazov priecinku a take veci?
Re: Windows 10 Mobile Technical Preview
Neměl by zítra vyjít pro tu ohlášenou první aktualizační vlnu finální build? Informace z dřívějška mi to tak říkají.
-
hotovyrado
Takže je to o tom, že "když nemám problém, tak si jej vyrobím".... jeden by se zasmál, ale tenhle přístup je spíše k pláčirelouth wrote:..ja si ho viem zmenit..pisem snad ze nie ? ja pisem,ze sa to neda z karty..a na budiku to ide,cize bordel aky svet nevidel
Abych pravdu řekla, taky mi rozum nebere, proč z telefonu jde zvonění použít a z karty ne. Mělo by to jít z obojího úplně stejně. A proč na budík si klidně můžu vybrat jakoukoliv melodii z hudby (i z karty) a na zvonění musím použít speciální soubor. Je to zkrátka silně nedodělané a nelogické.
si idiot ? ja pisem o bordeli v systeme..hotovyrado wrote:Takže je to o tom, že "když nemám problém, tak si jej vyrobím".... jeden by se zasmál, ale tenhle přístup je spíše k pláčirelouth wrote:..ja si ho viem zmenit..pisem snad ze nie ? ja pisem,ze sa to neda z karty..a na budiku to ide,cize bordel aky svet nevidel
- ransot
- častý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 950, Moto G5 plus
si idiot ? ja pisem o bordeli v systeme..
=pre boha daj si tam 8.1 , chod niekam na pivo a bude to ok...
pockaj na ofiko WP 10 a hadam ta to uz upokoji......
=pre boha daj si tam 8.1 , chod niekam na pivo a bude to ok...
pockaj na ofiko WP 10 a hadam ta to uz upokoji......
Re: Windows 10 Mobile Technical Preview
Relouth klidni hormony, nikdo není na slovník tvého domova zvědavý!
-
hotovyrado
Tvoje L1020 má SD slot? Nějaká čínská fejková edice, ne?Sandra wrote:Abych pravdu řekla, taky mi rozum nebere, proč z telefonu jde zvonění použít a z karty ne. Mělo by to jít z obojího úplně stejně. A proč na budík si klidně můžu vybrat jakoukoliv melodii z hudby (i z karty) a na zvonění musím použít speciální soubor. Je to zkrátka silně nedodělané a nelogické.
...a za druhé, vnitřní úložiště telefonu snad není jeho součástí? Zde si opravdu "někteří" problém vyrábějí.... Předpokládám, že dotyční budou stejně radikální i směrem k výrobcům aplikací, kteří neumožňují instalaci na SD, mám pravdu? Jo pardón, momentálně je módní plivat na MS, jakpak mě mohlo napadnout něco jiného, že?
ty sa len robis hlupym ,alebo naozaj si ? myslim ze je kazdemu jasne,o com je tu rec..len tebe to akosi nedoslo
btw..sandra ma aj 520
btw..sandra ma aj 520
-
hotovyrado
Vím co nejsem... namyšlený nádiva, který si myslí, že se okolo něj točí svět.
A taky vím, oč zde jde... o to, že si ve své sebestřednosti vyrábíš problém, který problémem není.
Z mé strany k někomu, kdo mi za diskusi nestojí vše...
A taky vím, oč zde jde... o to, že si ve své sebestřednosti vyrábíš problém, který problémem není.
Z mé strany k někomu, kdo mi za diskusi nestojí vše...
ok,vzdavam to..idem za frajerkou,bavte sa tu ako chcete
-
kllr007
- smartguru

- Zařízení: OnePlus 3
ad zvonenie - myslim ze sa MS snazil nieco ako uzavrety system ktory mu nevysiel a preto je vela veci takto nelogicky spravenych.
1. nemá slot, ale není to (až se mi chce říci Bohužel) jediný widloidní telefon, který máme.hotovyrado wrote:Tvoje L1020 má SD slot? Nějaká čínská fejková edice, ne?Sandra wrote:Abych pravdu řekla, taky mi rozum nebere, proč z telefonu jde zvonění použít a z karty ne. Mělo by to jít z obojího úplně stejně. A proč na budík si klidně můžu vybrat jakoukoliv melodii z hudby (i z karty) a na zvonění musím použít speciální soubor. Je to zkrátka silně nedodělané a nelogické.... to za prvé...
...a za druhé, vnitřní úložiště telefonu snad není jeho součástí? Zde si opravdu "někteří" problém vyrábějí.... Předpokládám, že dotyční budou stejně radikální i směrem k výrobcům aplikací, kteří neumožňují instalaci na SD, mám pravdu? Jo pardón, momentálně je módní plivat na MS, jakpak mě mohlo napadnout něco jiného, že?
2. faktem je, že W10M jsou nekonzistentní a polofunkční, stále někomu něco nefunguje a pokaždé to je něco jiného (a to i na "vlajkové lodi" za skoro 20.000 Kč, což je absolutně nepřijatelné).
3. W10M přicházejí celkově dost pozdě a jsou šité horkou jehlou (stejně jako W10 pro počítače, které i po velké podzimní aktualizaci zdaleka nejsou finální, osobně bych to přirovnala k OS X public beta 2 - vydává se jich obvykle 6 a sedmá verze je GM). W10M jsou momentálně (podle stejného srovnání) někde na úrovni iOS public beta 1 v tom lepším případě. Zkrátka i ten největší zaslepenec musí uznat, že problémy jsou a že je hodně věcí nelogických.
Nemám nicméně čas se tu dohadovat o blbostech. Jestli se někdo opravdu domnívá, že cesta W10(M) je správná a že to nejde udělat lépe, jeho problém, ne můj. Já mám svůj názor a je celkem dost jisté, že pokud se situace nezlepší, cca za rok půjdu jinam (v tu dobu předpokládám dosloužení našich widlích telefonů).
Já chápu, že změna zvuků je velmi důležité téma a je potřeba to probrat minimálně na stránce a půl. Ale vážně si nikdo nenajdete minutu na mě?
Reddraw wrote:Nazdar lidi. Fungují vám platby ve store přes operátora? Ja měl nejdřív problém tam dostat vůbec možnost platby a teď když už se povedlo, tak po potvrzení platby mi to hodí chybu:
Zkuste to znovu
Na naší straně se stala nějaká chyba. Možná postačí chvilku počkat.
SFCMobi-0x80131509
le5lG3JBME6uFXY8.12.6
2015/12/13 - 10:35:50 UTC
Mam vodafone.
Reddraw: mě nefungovaly platby přes operátora ani ve WP8.x, takže to mám propojené s kartou a je klid 
To se mi právě moc nechce :-/