Windows 10 Mobile: Release preview
-
joeslovakia
- častý přispěvatel

- Zařízení: lumia 930, lumia 925
Windows 10 Mobile Technical Preview
restartuvava sa kvôli operatorom. cas OS je oddelena od casti pre operatora. skratka MS ponukol produkt operatorom a oni sa nepostarali o zvysok. MS nie je operato takze nemozeme od neho cakat vyladenie pre konkretnu siet. operator ma svoje know how a podla neho prisposobuje softverovu cast smartfonu aby fungoval v sieti
-
Mahtiel
- smartmaniak

- Zařízení: Xiaomi Redmi Note 4 Global
Konečně si Edge pamatuje hesla u některých webů 
-
kllr007
- smartguru

- Zařízení: OnePlus 3
Preco by som mal porovnavat W10 (system vychadzajuci 2015/2016) s androdom 2 ?
Ak porovnat tak sucasnosti a tam je android 6.0 vs W10M.. a kludom mozem povedat ze co sa systemu tyka (cisteho, bez instalovania app tretich stran) tak aj tu android vyhrava (cisty system od google - mal som / mam nexus 5 ).
Google apps poskytuju vsetko co clovek potrebuje. A ak niekto tvrdi opak, a teda ze W10M su natom funkcne lepsie tak ten videl novsi android (5.1+) asi fakt len na obrazku.
Mam ich tu vedla seba viem to krasne porovnat. HW je uz nieco ineho, tam mi lumia vyhovuje viac (pre mna krajsi design, skvely fotak) ale to je asi tak vsetko, ak porovname cisto len SW stranku tak tam android vyrazne vedie.
Ak porovnat tak sucasnosti a tam je android 6.0 vs W10M.. a kludom mozem povedat ze co sa systemu tyka (cisteho, bez instalovania app tretich stran) tak aj tu android vyhrava (cisty system od google - mal som / mam nexus 5 ).
Google apps poskytuju vsetko co clovek potrebuje. A ak niekto tvrdi opak, a teda ze W10M su natom funkcne lepsie tak ten videl novsi android (5.1+) asi fakt len na obrazku.
Mam ich tu vedla seba viem to krasne porovnat. HW je uz nieco ineho, tam mi lumia vyhovuje viac (pre mna krajsi design, skvely fotak) ale to je asi tak vsetko, ak porovname cisto len SW stranku tak tam android vyrazne vedie.
Re: Windows 10 Mobile Technical Preview
Napadlo mě, kdo má problémy s aplikacemi, odstraňte úplně simkartu. Pokud bude vše v pořádku, je to problém operátora, nikoli Microsoftu (myslím aplikace, ne volání).
-
joeslovakia
- častý přispěvatel

- Zařízení: lumia 930, lumia 925
momentalne ssom skusal nastavit systemovy budik a funguje dobre. da sa vybrat vlastne zvonenie
Tak jsem včera udělal instalaci WP8.1 přes WDRT a vypadá to, že ty problémy s kvalitou zvuku u nahrávaných videí dělá jen app Fotoaparát od MS. Videa nahraná přes Lumia Camera se mi zdají v pořádku. A Lumia Camera ve W10M už nefunguje a na W10M už jsem si tak zvykl, že je pro mě WP8.1 veliký nezvyk. Mám tento problém s kvalitou zvuku u videí nahraných přes Fotoaparát od MS jen já?
-
tgriger
- častý přispěvatel

- Zařízení: Microsoft Lumia 950XL White
Mám Lumiu 930 a zvuk my funguje. Video ale točím vo full hd a pol minútové video ma len 70MB. Na mobile vyzerá dobre,v pc je to ale katastrofa. Robí to aj vám ?
-
Wertigo
- smartguru

- Zařízení: Lumia 820,Lumia 830,Galaxy Tab 10.1
No 30 vteřin fullHD by mělo být PODSTATNĚ vetší. Někde je chyba
-
tgriger
- častý přispěvatel

No práve. Môžete to prosím niekto vyskúšať? Neviem či je problem v novej verzii fotoaparátu, alebo u mňa.
-
kllr007
- smartguru

- Zařízení: OnePlus 3
Teraz som skúšal a 30 sekundové video, fullHD, 30fps, ma 71MB...
U mě má 30s video FullHD taky cca 70MB, jen mi Fotoaparát od MS kazí zvuk 
-
tgriger
- častý přispěvatel

Aha, tak to bude asi problem v aplikácií,ďakujem. Skúste si ho pozrieť na 1D, katastrofa 
70 MB na 30s je malo ? 
-
tgriger
- častý přispěvatel

Je [WHITE SMILING FACE] Skús si pustiť také video na pc a uvidíš. Príde my že to prehnali z kompresiou.
-
tgriger
- častý přispěvatel

Teraz som sa díval na video natočene na Samsung Galaxy A5, ma 43 sekúnd a 88MB. Full HD, 30 snimkov. Tak asi je to v poriadku. Na mobilu to vyzerá dobre, v pc nie.
tak snad necakate,ze to bude vypadat ako profi video..
-
hotovyrado
Přesně tak...... "lidé" kteří si myslí že foto/video pořízené mobilem budou mít kvality lepší než základní řady k danému úkonu speciálně vyrobených foto/video zapisovačů patří do detenčních ústavů 
-
tgriger
- častý přispěvatel

Vždy ma pobaví keď niekto urobí takýto zaver, absolútne bez akýchkoľvek podkladov. To video si nevidel a už presne vies kto kam patrí. Skúsim tu na neho pridať link a potom sa môžeme baviť ďalej.
http://1drv.ms/1NVHgXX" onclick="window.open(this.href);return false;
Tak to je problém 1D. Ak si to stiahnem lokálne, tak je to v pohode. Odvolávam co jsem odvolal a slibuji co jsem slíbil
http://1drv.ms/1NVHgXX" onclick="window.open(this.href);return false;
Tak to je problém 1D. Ak si to stiahnem lokálne, tak je to v pohode. Odvolávam co jsem odvolal a slibuji co jsem slíbil
to video vypada na onedrive ako srac*a
-
Sentinel65
- častý přispěvatel

- Zařízení: Honor 8
Kdyz se to video stahne na lokalni disk, je to celkem v pohode. jen je videt, jak se neustale snazi zaostrovat.