Dell Streak: Všeobecná diskuze a řešení problémů
-
nandro
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Galaxy NOTE 3,NOTE 10.1 a Samsung ATIV PC.
Místo notifikační diody zkuste aplikaci "No led".Na některých mobilech funguje jak má.Odinstalovat se dá vždy 
-
xtonda
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Lumia 435, Huawei Mate7
To ale rozsvítí celý displej, na AMOLED možná OK, na klasickém LCD Streaka možná problém pro baterku kvůli podsvícení. Kdybych chtěl něco takového, tak bych zkusil spíš toto: http://android.modaco.com/content/dell- ... -beta-2-0/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
nandro
- stálý přispěvatel

Díky ta typ,jdu zkusit 
-- doplnění předchozího příspěvku (pát led 07, 2011 18:05) --
Tak vyzkoušeno a moc fajn aplikace,díky za typ
....doporučuji určitě těm,co jim chybí notifikační dioda.
-- doplnění předchozího příspěvku (pát led 07, 2011 18:05) --
Tak vyzkoušeno a moc fajn aplikace,díky za typ
- HanysR
- smartguru

- Zařízení: Samsung Galaxy Note II
Re: Dell Streak: Všeobecná diskuze a řešení problémů
Problém je, že to umí tuším jen sms. Takže celkem polovičaté řešení
-
nandro
- stálý přispěvatel

Ano,je to jen upozornění pro sms,což ale já využiji hodně,protože vlastně jen píši a dostávám sms.
- HanysR
- smartguru

Jasně, mohl tam být ale aspoň mail. Tím ale neopovrhuji, já bych neuměl udělat ani ťuk
-
nandro
- stálý přispěvatel

To ano,pod displejem jsou tři podsvětlená tlačítka,tak by možná nebyl pro nějakého programátora problém udělat aplikaci,která by každému přidělila jednu událost.No jo no 
- HanysR
- smartguru

Ono by stačilo kdyby to blikalo stejně při čemkoli. Stačí upozornění, že se cokoli stalo
Ta nemoznost pouzivat Skype nikomu nevadi?
Sent from my Dell Streak using Tapatalk
Sent from my Dell Streak using Tapatalk
-
Tom077
- přispěvatel

- Zařízení: Dell Streak Black
No divam se,ze YAMATO nepise,je zazrany do Streaka...asi jako ja prvni dva dny:-)
Jinak byt nejaka aplikace.ktera by upozornovala na zmeskane udalosti tak uz nemam co vytknout.Stacilo by opravdu,kdyby jen blikaly ty spodni tlacitka pri vsem....no treba se dockame
Jinak byt nejaka aplikace.ktera by upozornovala na zmeskane udalosti tak uz nemam co vytknout.Stacilo by opravdu,kdyby jen blikaly ty spodni tlacitka pri vsem....no treba se dockame
-
xtonda
- stálý přispěvatel

Skype mi funguje, vyzkoušeno s testovací službou, ale po zkušenosti z PC (žravost paměti a rizko spuštění supernode) ho používám stejně jako na PC, tj. pustit, zavolat, vypnout.
-
Standa
- smartmaniak

- Zařízení: BlackBerry Z10, Samsung Galaxy Note 10.1
Tak mně už Strejček ráčil upadnout na zem, a mám jemně odchlípnutý (cca 0.6mm)ten plast, kde je kamerka a sluchátko. Vím, že je tu odkaz na rozebrání a složení, ale moc se mi do toho nechce. Takže jestli můžu doporučit, neházejte se Strejkem 
xtonda: jo, přesně tak používám Skype i já - zapnout, zkontaktovat, vypnout.
xtonda: jo, přesně tak používám Skype i já - zapnout, zkontaktovat, vypnout.
- YAMATO
- smartmaniak

- Zařízení: Galaxy Note 2
Tak dojmy zatím jednoznačně kladné. Display je fakt obrovský, na 4,3 jsem měl docela problém číst stránku bez přiblížení, na 5 to už fakt jde...úplně jiný pocit z prohlížení netu!
Konstrukce je skvělá, HD2 je překonán! Pevnost, slícování, vše výborné...takhle si představuju kvalitní výrobek. Snad jen rámeček okolo displaye mohl být menší. No a štve mě ten konektor, nedávno koupená PowerMonkey je mi na na nic.
Co ovšem zamrzí u takového obra je baterie...boha jeho, tam by při troše vůle mohli dát klidně dvojnásobnou! Na výdrž jsem fakt zvědav....
Root s z4root se mi nepovedl. Zkusím ten OneClickRoot, bohužel mám celý víkend noční
Nejde mi mimo H.A.V.X. žádná hra od Gameloftu
Konstrukce je skvělá, HD2 je překonán! Pevnost, slícování, vše výborné...takhle si představuju kvalitní výrobek. Snad jen rámeček okolo displaye mohl být menší. No a štve mě ten konektor, nedávno koupená PowerMonkey je mi na na nic.
Co ovšem zamrzí u takového obra je baterie...boha jeho, tam by při troše vůle mohli dát klidně dvojnásobnou! Na výdrž jsem fakt zvědav....
Root s z4root se mi nepovedl. Zkusím ten OneClickRoot, bohužel mám celý víkend noční
Nejde mi mimo H.A.V.X. žádná hra od Gameloftu
xtonda: tam nejde o to, že by Skype nešel nebo nefungoval nebo se nepřihlásil. Jde o to, že když je déle puštěný nebo na pozadí (on asi stejně nejde odhlásit jinak než killnout), způsobuje chvilkové zamrzání celého systému, klávesnice je taky taková nepoužitelná.
Prohledával jsem anglická fóra a zmínky o tom jsou, řešení žádné.
Riziko supernodu mě ani nenapadlo, ale to mě skype snad nemůže s českým provedením 3G sítě vybrat.
-- doplnění předchozího příspěvku (sob led 08, 2011 15:54) --
(akorát ve skutečnosti ta nabíječka vypadá lépe než to má obchod zobrazené v popisu)
Prohledával jsem anglická fóra a zmínky o tom jsou, řešení žádné.
Riziko supernodu mě ani nenapadlo, ale to mě skype snad nemůže s českým provedením 3G sítě vybrat.
-- doplnění předchozího příspěvku (sob led 08, 2011 15:54) --
Tento mám naslepo se Streakem odzkoušený a funguje - http://www.krup.cz/default.asp?cls=stoitem&stiid=1530" onclick="window.open(this.href);return false;aeon101 wrote:Hanysi a Tome, pozor! USB konektor do zapalovani sice sezenes za par babek, ale nefunguje! Uz jsem o to psal o par stranek dozadu. Z vlastni zkusenosti jsem kupoval 2 s odlisnym vykonem a nesel ani jeden. Pokud nekomu funguje at da vedet...Psalo se o tom I na ruznych zahranicnich forech, takze pouze original...
Dan
(akorát ve skutečnosti ta nabíječka vypadá lépe než to má obchod zobrazené v popisu)
-
xtonda
- stálý přispěvatel

Jo, supernode na Androidu asi nehrozí a Skype sám skutečně nejde vypnout a musí se zavřít přes správu aplikací nebo task manger třetí strany. Tohle mě na Androidu štve a Skype je důkazem toho, že ty kecy o tom, že je to feature a že to vůbec není potřeba jsou pitomost.
Takže prostě Skype vypínat nebo používat jinou síť (SIP/Nimbuzz/Fring).
Takže prostě Skype vypínat nebo používat jinou síť (SIP/Nimbuzz/Fring).
- aeon101
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Z Ultra, BB 9800
To Yamato: Co se tyka her od Gameloftu, funguje vse co jsem vyzkousel bez problemu (Hero of Sparta, Splinter Cell, Assassin Creed, NOVA, Modern Combat Sandstorm, Dungeon Defenders, Legends of Arcana). Akurat NOVA ma problem s nekterymi texturami.
Dan
Dan
- HanysR
- smartguru

Dane jak jsi koupil ty Gameloft hry? Když zavítám na Gameloft.com tak mi to píše že pro můj mobil nejsou žádné hry.
- aeon101
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Z Ultra, BB 9800
Vsechny gameloftacke hry jsou na Streaku uzasne. Bohuzel se to na jejich strankach na Streak koupit neda, nebo jsem aspon na to neprisel. Prave proto jsem musel postupovat jinak, ale to je na SZ...
Dan
Dan
- HanysR
- smartguru

Máte někdo zkušenost jak odinstalovat základní aplikace které jsou součástí ROM? Root jsem udělal ale zjistil jsem že to asi nebude jen tak. Potřebuji se zbavit základního hudebního přehrávače aby mi zůstal pouze PowerAmp. Díky
-
xtonda
- stálý přispěvatel

Já sem skromnější, mě by stačilo kdyby se některé zabudované aplikace jako třeba QuickOffice nespouštěly při startu.