HTC Touch Diamond2: Dojmy, rady, tipy a zkušenosti

Diskuze o komunikátoru HTC Touch Diamond2 (rady, tweaky, návody...)
Tesi28
nováček
nováček
Zařízení: HTC EVO 3D

Post by Tesi28 »

čau stáhl jsem si program JMC (Jeyo mobile companion) nahrál jsem si kontakty z telefonu, udělal export tuhle složku jsem si importoval na gmail. a ted když si upravim kontakty na gmailu a pak dám export ve formatu csv tak mi to nejde v tom JMC otevřít a píše že soubor je nepodporován, přitom samotný prográm píše při importu že podporuje Gmail, tak nevím co s tím, díky za rady.
Lestr
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC DESIRE HD - od 24.7.2011

Post by Lestr »

Chtěl bych touto cestou poradit . Chci si koupit nový telefon a rozmýšlím se mezi - HTC Diamond 2 a SE Satio, když jsem na různých stránkách hledal porovnání těchto dvou telefonů tak bylo vše pomalu stejné , samo každý má své různé výhody. Ale můžete mi někdo poradit jaký je HTC D2 ?
foreveryone
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: HTC Desire

Post by foreveryone »

Kdybych si mohl znovu vybrat než sem D2jku koupil asi bych počkal a koupil buďto HD2 nebo nexus nebo něco podobnýho. Myslím tím typ použitých materiálů - kov plus pogumovaný povrch - v žádném případě už nechci nic leskýho. Za 1. je na tom vidět každej otisk, za 2. je to opravdu extrémně náchylné na poškrábání ( nosím ho pořád v pouzdře nikdy ho nepokládám jen tak na stůl, vždycky jen na to pouzdro a stejně je kryt nehorázně poškrábán ) za 3. opravdu to dost klouže v ruce (trochu vám někdo drbne do ruky a telefon málem letí na zem a za 4. - rezistentní display každopádně má své výhody - stylus/nehet/prst/cokoliv oproti kapacitnímu - prst/speciální stylus kterej není v balení, ale má jednu obrovsou výhodu a to tvrzené krycí sklo před displayem (oproti měkoučké dotykové vrstvičce na td2). Když k tomu připočtu použité pevné materiály a pogumovaný povrch (na hd2) tak mi vychází perfektní stroj o který se nemusím tak bát ( že se poškrábe, že zničím citlivý dotykový display nadměrným tlakem, atd) takže se dá bez obav nosit běžně v kapse.
Je to můj názor někdo to vidí opačně ale podle mě není nic nad to když dám 10tis do pda tak aby mělo zvýšenou odolnost.
barberry.pha
smartstar
smartstar
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1

Post by barberry.pha »

je pravda ze materialy u td2 jsou docela nachylne na poskrabani .. tady toto ma supr vyreseny compactV coz je brandova td2 od t-mobila ... leskly jenom predek .. zadni cast matna .. kryt na baterii jinak reseny a nic nevrze :)
jinak nevim jak se vam muze povest poskrabat tel pokud ho mate v pouzdre .. kamarad ho nosi i bez folie na displeji a po cca 2 mesicich ho ma porad ok ... jinak folii na displej doporucuji :)
a pokud se budeme bavit o cenach tak td2 ofiko prodej cca 8.2 tisic .. hd2 nexus cca 13-14 tisic .. takze tady jde asi i o cenu ...
td2 je v pohode pristroj .. slusna vydrz,pekny displej, pekne se da ovladat ... z rukou zase tak nevyskakuje ... jenom ten zadni leskly kryt je naprd ale to ma dneska vetsina komunikatoru az na par vyjimek ale zalezi jestli to je tak dulezity pri rozhodovani se ...
foreveryone
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by foreveryone »

každopádně sem s ním spokojenej, neříkám že ne je supr a na rozdíl od hd2 to není taková "plácačka" :D ale upřímně to nošení v pouzdře už mě pěkně .... ale zas bych se nechtěl dostat do situace nosit to bez něj a pak ho vytáhnout a displej v háji. Nemám na to kupovat si každej půl rok novy pda za 10tis. Jinak s tim poškrabaním nejsou tam nějaký rýhy nebo tak ale když se ten kryt utře tak sou tam znatelný jemný škrábanečky...

Jinak teďka neoficiálně vyšla oficiální romka se sense 2.5 a d2 je s ní krutě rychlej .... :)
Lestr
přispěvatel
přispěvatel

Post by Lestr »

Takže jak to čtu tak panuje spokojenost ... Každej telefon má nějaký mouchy ..... A teda když nebudu porovnávat cenu na které to visí vždy až na 1. místě :tlem: tak by jste mi jako zkušení majitelé TD2 poradili co? Dát 11 - 13 za SE Satio a nebo jít do TD2? V porovnávačích mi vyšlo vše stejné, SE má teda 12,1 megapixelovej foták což je asi velký plus ale zase nechci koupit novej mob. jen kvůli fotáku. . Teď jsem pár dní měl v ruce TD a paráda takže TD2 musí být určitě ještě lepší, jen nemám to porovnání s SE Satio, rozdíl v těch operačních systémech,aplikacích atak ....

-- doplnění předchozího příspěvku (úte úno 23, 2010 15:32) --

A protože jsem buran co se používání novejch mob. týče tak ještě nějaký dotaz. Aplikace jsou jak tady tak jinde ke stažení jako obyč. java hry. Pak stačí jen nainstalovat a už to frčí? Jak funguje používání GPS, dá se toto někde najít.. Říkám nechci bejt za úúplnýho vola ale lepší je se zeptat než machrovat ... A jaké aplikace nejvíce využíváte .. moc děkuji za rady :wink:
bukaj05
nováček
nováček
Zařízení: HTC D2

Post by bukaj05 »

Dobrý den, koupil jsem si HTC D2 a zatím jsem spokojený. Každopádně bych se rád zeptal na nějaké osvědčené ROMky a programy (jako přehrávač, různé vychytávky) atd. Jsem s Smartphonama nový a nerad bych nainstaloval nějakou blbost, radši si nechám poradit od zkušenějších. Díky předem.
jjiirrii
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: iPhone 6S Plus

Post by jjiirrii »

V současné době používám novou originál ROM pro TOPAZ http://htcpedia.com/official_europe_rom ... tml?page=1" onclick="window.open(this.href);return false;
A jako přehrávač doporučuji Core Player http://coreplayer.com/" onclick="window.open(this.href);return false;
Lestr
přispěvatel
přispěvatel

Post by Lestr »

Jo to by mě taky zajímalo. Taky jsem nováčkem v používání těchto komunikátorů . Teda vlastně ještě nejsem nováčkem ale co nejdříve chci zakoupit HTC TOUCH DIAMOND 2, Kolega mi zapůjčil starší diamond a pokoušel jsem se vyzkoušet třeba GPS ale nikde jsem to nenašel. Je tato aplikace v původním balení a nebo se aplikace musejí stáhnout a nahrát do komunikátoru? A přidávám se k dotazu - jaké aplikace nejčastěji používáte ... snad se někdo najde kdo napíše a poradí nám nezkušeným... předem velké díky ...
virus
nováček
nováček
Zařízení: Samsung Galaxy S (root Froyo 2.2)

Post by virus »

Tak součástí telefonu je GPS modul , ale naní navigační software... ten je nutno zakoupit a nahrat do telefonu nebo používat třeba zdarma mapy od Goggle maps. Jeho velkou nevýhodou je že se platí za stažená data.
Lestr
přispěvatel
přispěvatel

Post by Lestr »

Aha, takže buďto je varianta nahrání nějaké aplikace a stažení google map(kde se platí za stažená data) a nebo zakoupit aplikaci na použití GPS? Na kolik to vyjde a kde se to kupuje podobné aplikace? Vím že mi někdo říkal že se prodává HDC TD2 třeba za 8 tisíc a nebo třeba za 12, to v té dražší jsou třeba už tyto aplikace nahrány? Já jsem teď u toho zapůjčeného strašího Diamondu stáhl pomocí Rychlé GPS mapy ale nevím jak to dál použít. V aplikacích žádný GPS modul není a jediné co v tom telefonu kolega má je v sekci Internet - Download Google mapy, ale nic víc.. to samé je i v TD2?
virus
nováček
nováček

Post by virus »

Ano nastavení GPs se provádí až v oněch plikacích pokud chceš vyskoušet nějaké aplikace na gps podívej se sem http://stahovat.okamzite.eu/downloads.php?cat_id=13" onclick="window.open(this.href);return false; Nejedná se tedy o navigační software , ale o aplikace sterými využiješ gps modul třeba jen na vyskoušení ;)
bukaj05
nováček
nováček

Post by bukaj05 »

Děkuju za typ, ještě bych se rád zeptala jak do D2 dostanu stopky a jak se dá změnit ton u budíku a přijetí zpráv SMS. Asi vás budu ještě chvíli otravovat otázkama.. :oops:
virus
nováček
nováček

Post by virus »

tak stopky se seženou na internetu mraky :) Já osobně používám Gwatch... A to ohledně žměny Budíku nevím já používám program G-alarm tam si můžu nastavit i vlastní mp3. To ohledně sms zpráv už se tu řešilo stačí prohledat forum.
foreveryone
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel

Post by foreveryone »

na sms stačí zvuk ve formátu mp3 nakopírovat do složky \windows
na budík musí být ve formátu wav a nakopírovat do složky \windows

pak se v nastavení - zvuky u zvolené položky zobrazí - váš tón v nabídce
bukaj05
nováček
nováček

Post by bukaj05 »

Děkuji za odpovědi, už se cítim vážně trapně ale musim se zeptat jak do D2 nainstalovat tu věcičku proti puštění internetu a stopky, mam mobil připojený, soubor otevřený v raru a co dál?
strojvudce
častý přispěvatel
častý přispěvatel
Zařízení: HTC Desire HD

Post by strojvudce »

Pokud máš soubor s příponou .exe, připoj D2 k PC pomocí ActiveSyncu a v PC spusť soubor. Pokud máš soubor s příponou .cab, zkopíruj ho do D2 (klidně i na kartu) a spusť v D2.
junglist
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: HTC EVO 3D

Post by junglist »

Ahoj. Umi D2 natacet video s nejakym vyssim FPS nez je 14? diky..
Goete
můj třetí příspěvek
můj třetí příspěvek
Zařízení: MDA Compact V (HTC Touch Diamond 2)

Post by Goete »

Ahoj všem, včera jsem si pořídil Compacta V a chtěl jsem se zeptat jak si můžu změnit hodiny, mám tam nějaký klasický digitálky a chtěl bych vyzkoušet ty dobře vypadající bílý přetáčecí. Ale vůbec netuším jak na to, je to můj první telefon s OS. díky moc :wink:
barberry.pha
smartstar
smartstar
Zařízení: iPhone 4 16GB fw 4.3.1

Post by barberry.pha »

musis si jedine nahrat novou rom ... a tim ze mas pristroj od t-mobile .. tak ho budes muset prvni provest hadrspl a pak nahrat budto original htc rom treba se http://www.sunnysoft.cz/htc" onclick="window.open(this.href);return false; a nebo nejakou varenou ..
u romky od t-mobile jsou ty hnusne hodiny a hodiny jdou menit jenom zmenou rom a t-mobile je ma zamceny takze ani zadna original nejde nahrat bez hardspl (odemknuti pristroje na nahrani jine rom) vice o hardspl si najdi tady na foru ...

pokud se ti nechce menit rom tak alternativa existuje pres program spb shell ktery je graficka nadstavba a tam je na vyber vice hodin .. tady ty pretaceci co myslis je ale soucasti htc rom se tf3D nebo sense ..
Post Reply

Return to “HTC Touch Diamond2”