Windows 10 Mobile: Insider preview
-
veigy
- smartmaniak

- Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
Re: Windows 10 Mobile RS1: Insider preview
Nový build 14361 ke stažení 
Taháme 
Sent from mTalk
Sent from mTalk
Windows 10 Mobile RS1: Insider preview
Nainstalováno, zatím žádná chyba.
-
Mahtiel
- smartmaniak

- Zařízení: Xiaomi Redmi Note 4 Global
Přemýšlím si na mobil nahodit Redstone, mohu poprosit o hlavní výhody a nevýhody? Vypadá to, že OS běží už celkově slušně...
Taky by mě celkem zajímalo jak toto sestavení běhá na Lumii 640. Podle oprav to vypadá docela slušně a použitelně: https://wmmania.cz/clanek/windows-10-mo ... do-finale/" onclick="window.open(this.href);return false;
-
pogo8303
- smartmaniak

- Zařízení: Huawei Nova 3, Huawei P20 Lite
Jelikož jsem hlava děravá, tak ti s klidem napíšu - chyby nejsou v podstatě žádné, všechno funguje relativně spolehlivě. Ale pak někdo napíše: "nefunguje mi tohleto" a já si vzpomenu, že mi to taky blbneMahtiel wrote:Přemýšlím si na mobil nahodit Redstone, mohu poprosit o hlavní výhody a nevýhody? Vypadá to, že OS běží už celkově slušně...
Vážně používám na hlavním mobilu a nemám na 640XL větší problémy.
Přijdu při vstupu do insideru programu, rychlého kruhu o aplikace Here?
-
SmetyCZ
- smartmaniak

- Zařízení: Huawei P9 Lite 2017
Ne. Po včerejší instalaci RS jsem dnes dělal HR a HERE mám.
-
hotovyrado
po poslednim upgrade se v nastaveni zalohovani nejdou vybrat aplikace jejichz data se zalohovat ne/maji...
-
pogo8303
- smartmaniak

Zkoušels je spustit? Já dělal HR minulý build a here drive ani maps se nespustí.SmetyCZ wrote:Ne. Po včerejší instalaci RS jsem dnes dělal HR a HERE mám.
-
pogo8303
- smartmaniak

Můžu normálně aplikace vybírat a vypínat / zapínat zálohování jako vždy.hotovyrado wrote:po poslednim upgrade se v nastaveni zalohovani nejdou vybrat aplikace jejichz data se zalohovat ne/maji...
-
hotovyrado
HERE zmizely..... Spíše řeším absenci Aponia GPS navigace (vepsal jsem to do vlákna k ofiko verzi W10M, ale mám RS) poté, co jsem navigaci včera koupil (na L620 s Denimem jede parádně, nenapadlo mě, že na W10M aplikace nyní vůbec nebude, třebaže donedávna v desítkovém Store byla...)
-
hotovyrado
divné, vůbec tam nemám ten seznam aplikací s posuvnými přepínači vpravo... což je problém třeba u navigace Navitel, protože zálohování chce udělat u této navigace zálohu i s mapami...pogo8303 wrote:Můžu normálně aplikace vybírat a vypínat / zapínat zálohování jako vždy.hotovyrado wrote:po poslednim upgrade se v nastaveni zalohovani nejdou vybrat aplikace jejichz data se zalohovat ne/maji...
-
pogo8303
- smartmaniak

Mrkni do vlákna pro aponii..hotovyrado wrote:HERE zmizely..... Spíše řeším absenci Aponia GPS navigace (vepsal jsem to do vlákna k ofiko verzi W10M, ale mám RS) poté, co jsem navigaci včera koupil (na L620 s Denimem jede parádně, nenapadlo mě, že na W10M aplikace nyní vůbec nebude, třebaže donedávna v desítkovém Store byla...)
-
Mahtiel
- smartmaniak

Tak mám stažený Redstone
Až na dvě věci věci OK. Za prvé padá mi při pokusu o zakoupení aplikace store a za druhé mi nejde stáhnout CZ klávesnice. Po updatu jsem okamžitě provedla HR, tak jestli to v případě klávesnice není tím... Pomáhá na CZ klávesnici přepínání mezi insider ringy nebo už to dávno nejde?
-
pogo8303
- smartmaniak

Jestli máš v nastavení zvolen insider fast ring i po HR a opět nejdou jazyky, tak jsou v MS už opravdoví šašci
. Pomůže zase to, že na to někdo upozorní na twitteru - zkus napsat přímo @jenmsft - minule to se mnou vyřešila prakticky okamžitě - akorát teď asi ještě spí
.
EDIT: Nebo mi dej vědět, jestli to fakt nefunguje a já jí to napíšu pod původní konverzaci, kde mi odpovídala...
EDIT2:: teď jsem zkoušel stahovat jazyky a v pohodě... (ale nedělal jsem HR)
EDIT: Nebo mi dej vědět, jestli to fakt nefunguje a já jí to napíšu pod původní konverzaci, kde mi odpovídala...
EDIT2:: teď jsem zkoušel stahovat jazyky a v pohodě... (ale nedělal jsem HR)
-
Radim Stehlík
- stálý přispěvatel

- Zařízení: Nokia Lumia 640DS
L640 DS po upgradu z TH2 na nejnovější RS jsem udělal HR. klávesnice se mi stáhla. Ale musel jsem ji ručně potvrdit v nastavení klávesnice.
Jinak zatím všechno OK. Hodně se mi líbí že konečně lze alespoň schovat aplikace ve storu co jsem kdy instaloval.
Jinak zatím všechno OK. Hodně se mi líbí že konečně lze alespoň schovat aplikace ve storu co jsem kdy instaloval.
-
veigy
- smartmaniak

- Zařízení: OnePlus 5 + Gear Fit 2
Právě jsem dodělal HR a klávesnice stažena v pořádku 
Zdravím, já sám jsem si toto sestavení dneska na svou Lumču 640 LTE nainstaloval, ale kámoš s Lumií 930 má problém. Po spuštění aplikace Windows Insider mu to vypíše následující informaci: "Nenašli jsme pro vás žádnou verzi Preview buildu,..."

Má někdo nějakou radu, jak se přes tento problém přehoupnout a získat tak aktuální RedStone build? Děkuji.

Má někdo nějakou radu, jak se přes tento problém přehoupnout a získat tak aktuální RedStone build? Děkuji.
-
Mahtiel
- smartmaniak

Problém se storem vyřešen pomocí SR a klávesnice by už měla fungovat. Mrkla jsem se do Windows Insideru a místo Fast Ringu tam byl primárně nastavený Slow Ring, po změně ringu a manuálním stažení klávesnice se nabídl restart 
@KoumiCZ: je ten tvůj kámoš opravdu registrovaný a přihlášený v insideru?
@KoumiCZ: je ten tvůj kámoš opravdu registrovaný a přihlášený v insideru?