HTC Titan: Všeobecná diskuze

Diskuzní fórum věnované telefonu HTC Titan
Stevik
smartguru
smartguru
Zařízení: Xiaomi Mi A1, L950XL, M5Card

Post by Stevik »

Byl jsem slepej, nebo ne?

Prave se mi aktualizovaly Locations a je tam navigace po silnici. Bylo uz to tam, nebo ne? Nikdy jsem tomu nevenoval pozornost.
Flynn
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: HTC Radar WP 7.8 - Dynamics 2.0, myPhone Next

Post by Flynn »

Byl jsi slepej, protože jsi přehlédl na fóru toto http://smartmania.cz/forum/viewtopic.ph ... 78#p250725" onclick="window.open(this.href);return false;. Jinak je to ode dneška. Ale zase moc nejásej a začni šetřit :)
Stevik
smartguru
smartguru
Zařízení: Xiaomi Mi A1, L950XL, M5Card

Post by Stevik »

Tak to se moc omlouvam.
Narayen
nováček
nováček
Zařízení: HTC Titan

Post by Narayen »

Koupil jsem si HTC Titan před vánocema, ze začátku jsem z něj byl nadšen, jenže pomalu moje nadšení ubývá..

První věcí co se mi na Titanu nelíbí je Bluetooth. Doufal jsem, že při zakoupení takového telefonu bluetooth bude fungovat 100%, jenže za celou dobu co sem se snažil k někomu připojit, to nešlo.. Právě jsem si nechtěl koupit iphone abych o tuhle možnost přišel..
Další jsou hry... chápu, že WP 7.5 ještě neni tak rozjetej, ale v poměru cena/výkon jsou ty hry opravdu strašný. Zase v porovnání s iphonem 4.
WIFI.... wifi taky funguje tak napůl.. máme doma internet o rychlosti 40mbps/s a když se připojím na wifinu s plným signálem tak to stejně načítá 10 let... takže jediná možnost je internet od operátora.

Je možný, že si stěžuju na "nedostatky" o kterejch nemam ani páru a že se mýlím.. Ale pro mě z hlediska spotřebitele je tohle dosti nedostačující za takovouhle cenu.

Co můžu pochválit je fotoapárat a úhlopříčka telefonu, s těmi 8 mpix se daj nafotit pěkný fotky což pro mě jako víkendového fotografa se hodí.:-)

každopádně o koupi HTC Titan bych asi teď už neuvažoval.. nejspíš bych peníze investoval do něčeho jinýho.. jedině že by další generace iphonu měla stejnou úhlopříčku.:))
Flynn
smartmaniak
smartmaniak

Post by Flynn »

Proto je lepší, než se unáhlit při koupi něčeho, co neznáš, navštívit předem různá fóra. To vše by ses tam dozvěděl. BT funguje dobře, ale tak jak je určeno Microsoftem. Na propojování telefonů s kamarády to opravdu není, je to podobné jako u iPhone. Ber to tak, že dnes už to není in. Pokud chceš něco někomu poslat, použij e-mail. Osobně jsem nikdy necítil potřebu si s někým něco vyměňovat přes BT. Ono u Apple i MS to souvisí i s autorským zákonem - prostě mp3 takto nikomu nedáš.
Pokud jde o Wi-Fi, problém bývá spíš u toho, že se z nějakých důvodů odpojí, ale v telefonu je zapnutá, takže se ani nepřepnou data na 3G/EDGE. Pak je nutno Wi-Fi na chvilku vypnout v nastavení (jsou na to i aplikace) a zase zapnout. Případně uspat telefon a po chvíli probudit.
Až bude k dispozici dostatek her, zase si budeš stěžovat na slabou výdrž baterie. Koupil sis smartphone, nikoli herní konzoli, tak počítej i s tím, že používání telefonu na sledování dlouhých videí a hraní her je náročné na energii. Holt si musíš umět vybrat a nastavit osobní priority. A od toho jsou tady fóra.
Kreid
přispěvatel
přispěvatel
Zařízení: Nokia Lumia 930, Sony Xperia Z5

Post by Kreid »

Narayen: Bluetooth u WP obecně slouží pouze k připojení handsfree (sluchátek). To je vlastnost nikoliv chyba. Hry s certifikací XBOX jsou dle mého na docela slušné úrovni a srovnatelné s ostatníma platformama. Wifi u mě funguje na 100%.
Narayen
nováček
nováček

Post by Narayen »

No, taky z 90% hážu třeba fotky nebo videa automaticky na facebook, nebo pošlu přes email ale to jen proto, že mi nic jiného nezbejvá. Navíc jsem doufal že to půjde aspoň propojit s televizii, ale ani to nefunguje..:/
S tou WIFI to zkusim.:-) díky.
A co se týče her a baterie.. to je mi celkem jedno jelikož nabíječku ssebou nosim nonstop, takže při jakýkoliv příležitosti co mám pod 30% tak to tam píchnu.. mě ani nejde nějak o častý hraní, ale vyloženě o tom požitku z tý hry.:-)
no a ty hry, který sou s certifikací XBOX stojej okolo 200,-, mám dávat 200,- za hru do mobilu?:D To si radši počkám až to nějakej frája unlockne a půjdu na to neofficiální cestou, jelikož ceny na WPjsou hrozně předražený... (vivala Anonymous)

Předem než jsem si Titana koupil tak jsem toho taky docela přečet... právě jsem se rozhodoval mezi staršíma generacema a tímhle, nakonec sem si řekl že radši investuju na delší dobu. Mě by vyhovoval telefon s úhlopříčkou Titanu na hry, videa, internet, fotoaparat prostě každodenní potřebu...o žádným vyloženě "teenagerskym" telefonu jsem neslyšel.:-))
Flynn
smartmaniak
smartmaniak

Post by Flynn »

mám dávat 200,- za hru do mobilu?:D To si radši počkám až to nějakej frája unlockne a půjdu na to neofficiální cestou, jelikož ceny na WPjsou hrozně předražený...
Tak kamaráde, s tímhle tady nepochodíš, kradení se tady nepodporuje.
Zřejmě jsi nečetl dost pozorně, vlastnosti WP jsou jasně dány a na webu je toho docela dost pro osvětu. Jenomže nikomu se nelze zavděčit a bohužel je dost takových, kteří by chtěli mít v té malé krabičce, která je původně určená k telefonování a jiné komunikaci, úplně všechno a když to bude mít i vodní fontánu, tak se nebudou zlobit. Pamatuj si, že univerzální přístroj neexistuje. Nelze vyhovět všem. WP je komunikátor v pravém slova smyslu.
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 950XL

Post by mimonaut »

s televizí by to mělo jít propojit přes DLNA, tedy pokud máš přijímač, nebo telku co má DLNA vestavěné
http://www.wp7connect.com/2011/09/03/ht ... htc-titan/" onclick="window.open(this.href);return false;
nevim, nevyzkoušim, televizi už 10let nepěstuju..
karelchadim
stálý přispěvatel
stálý přispěvatel
Zařízení: P9 lite|P8 lite|Lumia 830|HTC 8x|LG Optimus 7

Post by karelchadim »

DLNA funguje.. nevím konkrétně jak na Titanu ale LG na to má taky appku (SmartShare) a funguje to bez problémů, dokonce jsem schopnej s tou aplikací vidět na domácí NAS a dané video či obrázek přehrát odtud na TV...

O možnosti připojení přes nějaký video kabel nevím, takže DLNA nebo nic...
Robert Varga
smartguru
smartguru

Post by Robert Varga »

Taky se mi líbí kvalita fotek a uhlopříčka. Nicméně zpracování traktůrku mě přesvědčilo k přechodu na Lumii 900. Snad bude fotit taky tak dobře.
Narayen
nováček
nováček

Post by Narayen »

Flynn wrote:
mám dávat 200,- za hru do mobilu?:D To si radši počkám až to nějakej frája unlockne a půjdu na to neofficiální cestou, jelikož ceny na WPjsou hrozně předražený...
Tak kamaráde, s tímhle tady nepochodíš, kradení se tady nepodporuje.
Zřejmě jsi nečetl dost pozorně, vlastnosti WP jsou jasně dány a na webu je toho docela dost pro osvětu. Jenomže nikomu se nelze zavděčit a bohužel je dost takových, kteří by chtěli mít v té malé krabičce, která je původně určená k telefonování a jiné komunikaci, úplně všechno a když to bude mít i vodní fontánu, tak se nebudou zlobit. Pamatuj si, že univerzální přístroj neexistuje. Nelze vyhovět všem. WP je komunikátor v pravém slova smyslu.
Och, samozrejme... ted ze me udelejte nejvetsiho zlodeje.:) mel byste nejdriv asi zacit se smazanim temat o jailbreaku jinych telefonu.:-) mozna mate pravdu.. asi zacnu makat v mekaci abych si za den prace mohl koupit 2 hry, ktere za hodinu uhraju.:)))
mimonaut
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: Nokia Lumia 950XL

Post by mimonaut »

zloděje ze sebe můžeš dělat pouze ty sám svým chováním, nikdo jiný ho z tebe neudělá.. A jestli se ti nelíbí politika smartmanie proti nelegálnímu software, není jednodušší cesty, než jít jinam / být odejit jinam.
Flynn
smartmaniak
smartmaniak

Post by Flynn »

Narayen: Jailbreak a odblokování není warez, to si zapamatuj. Nezaplacení zboží je krádež, jinak se tomu nikdy neříkalo.
mberdych
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iPhone 7/Blackberry Priv

Re: HTC Titan: Všeobecná diskuze

Post by mberdych »

Je zajimavy, ze vsichni maji 10+ tisic na spickovy telefon a pak nemaji par stovek na software. Tohle mi hlava nebere. Asi Vas nekdo nuti ty hry hrat, kdyz nemate a musite je krast. To same nechapu, ze jsou lide co maji iphone za 15K a nemaji datovy tarif.
Robert Varga
smartguru
smartguru

Post by Robert Varga »

Přesně... Všechno kupuju a to mám dev unlocked zařízení...
Narayen
nováček
nováček

Post by Narayen »

Svůj názor na HTC Titan jsem vyjádřil. Patřičně já jsem si ho koupil tudíž si za to můžu sám. Jen dodám, že ne každý má na další vybavení telefonu za x tisíc.:-)
pinhead
smartguru
smartguru
Zařízení: LG G3 32GB

Post by pinhead »

Chlapi,proč mě pořád upozorňuje dlaždice Já na nové oznámení když už tam žádné nemám ? Předtím to nedělalo :-(
Balrog
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iPhone :)

Post by Balrog »

mě by zajímalo jestli bude někdy využitelná ta dioda,kromě nabíjení?jestli to má Microsoft v plánu?
mberdych
smartmaniak
smartmaniak
Zařízení: iPhone 7/Blackberry Priv

Re: HTC Titan: Všeobecná diskuze

Post by mberdych »

Narayen: tak si kup telefon za pulku a mas hromadu penez na software. Kdyz si koupis auto, taky musis mit za co jezdit.
Post Reply

Return to “HTC Titan”