1. když dostanu telefon od O2 v cestine, jaká tam bude pravděpodobně rom, případně půjde tam dát nějaká novější, oficialní a s češtinou ?
2. když si k telefonu pořídím bluetooth handsfree (například http://www.gigashops.cz/samsung-sbh650/ ) bude fungovat přepínání písniček apod ve všech přehrávačích, v jednom implementovaném nebo to fungovat nebude ? Jak je na tom vůbec Touch Pro a BT sluchátka, respektive jak to pracuje s přehrávačema ?
(popřípadě poraďte nějaké BT sluchátka - přijímač - který obsahuje nebo kam můžu zapojit špuntový sluchátka, v mém případě z SE walkmannu W810
3. Je možné do oficiální české ROM nahrát nějaké lepší rádio, které by prodloužilo výdrž telefonu, popřípadě zlepšilo signál apod aniž bych přišel o záruku ?
4. Máte někdo ověřený a (pokud možno) jednoduchý způsob jak dostat kontakty z nokie (6288; Series40) do HTC TP ? Nejde to například přez windows vista kontakty ? Z nokie do win kontaktů je dostanu, půjde to ale nahrát do TP ?
Jinak konstrukci sem si osahal a vzhledem k tomu, že mám teď nokii 6288 (vysouvák), byl jsem mile překvapen. Byl to sice úplně nový kus ale konstrukce držela perfektně a působyla dojmem, že ještě pár chvil bude držet. Mé nadšení bylo asi taky způsobeno zvykem ze současného telefonu, kde to už jaksi nějak moc nelícuje...
Při pročítání fóra mě napadaly tisíce otázek ale teď už si na ně nějak nemůžu vzpomenout, tak kdyžtak budu pak pokračovat